Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaura nie rozkminiaj niepotrzebnie. Po to sa lekarze a dr D jest bardzo doświadczony i wie co robi. Takze odczekaj a potem zabieraj kropka do domu i wierz ze tym razem sie uda. Nie wszystkie zarodki podane w pierwszym transferze staja sie różowymi bobasami. Tak juz po prostu jest.
Izaura, leo, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ona84 wrote:Hmmm Lh mam 2.33 a fsh 6,17 kiedys bylo5,40 wiec 2,33:6,17 to0,37
-
e_mil_ka wrote:Ana lecę na nospie max. Jedna tabletka wystarcza na cały dzień. Wieczorem ból brzucha mnie nie budzi ale z rana znowu to samo. Mam nadzieję, że to dobry objaw. Lekko zaczęły pobolewać mnie piersi ale to nie jest jakiś wielki ból. poza tym chyba żadnych objawów, które można byłby zaliczyć do ciążowych.
Wszystko ładnie pięknie gdyby codziennie szefowa do mnie nie dzwoniła. Jak tylko widzę jej numer to od razu ciśnienie w górę. Pierwsze pytanie zawsze jak się czuje, że niby sie tak o mnie troszczy a potem bla bla o pracy. Nawet wczoraj niedziela a ona chyba po 18 do mnie dzwoniła. Jakaś masakra.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ena wrote:Cześć
Malgos oj to się narobiło. Nie możesz zamknąć czy otworzyć?ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Dzień dobry, Małogoś to znak
chodzimy na piechotę a nie tylko autem wszędzie
dla zdrowia
mimo wszystko miłego dnia
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ona84 wrote:A po clo bylo27
-
ona84 wrote:3,88
-
ona84 wrote:Mi dr W spojrzal na amh i powiedzial ze dzidzie bede miec napewno no ale ivf zaproponowal