Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem pacjentką doktora W od ponad 7 lat i dzięki niemu mam już jeden cud. Teraz od 3-4 lat mniej więcej staramy się bez efektu.
Problemem chyba jest niedrożny jeden jajowód, miałam robione HSG w Artemidzie u dr D.
Nie wiem, co dalej.Marzenia się spełnia -
Makumba wrote:Wierzycie w to, że Małgorzata Kożuchowska ma dziecko dzięki naprotechnologii?
42 czy 43 lata jak zaszła w ciążę? -
Dziewczyny jestem załamana i chyba jednak nic z tego nie będzie ;( Temperatura poleciała w dół. Czuje że niestety cud przestał trwać
jutro tak jak mówiłam zrobię betę ale tylko już dla formalności.
-
J_agoda wrote:Ze wskazaniem na IVF, na które nie dotarłam, bo wyszło naturalnie. Po HSG, laparo, leczeniu endo.
-
e_mil_ka wrote:Wypieprze ten termometr za okno. Teraz mierzę i temperatura 36,8 a wcześniej 36,2. Ja już nic nie wiem. Myślałam że w spokoju dotrwam do piątku a jestem u kresu wytrzymałości;(
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ona84 współczuję. Moja mama też swego czasu miała ten problem. Ja odpukać na szczęście nigdy nie miałam opryszczki.
Pamietam 31 grudnia rano wstajeb@ wkurw ja w lustro a tam3_takie wielkie normalnie sie polakalam.a dzis z:) juz przyzwyczajona jestem -
Emilka ja bym na twoim miejscu dzisiaj poszla i będziesz wiedzieć czy się udalo czy nie. Bo liczenie na temperaturę czy aby wzrosła czy nie nie na sensu bo niepotrzebnie sie nakręcasz a tak będziesz wiedziala czy się udalo czy nie. Ja osobiście wierze ze tak
e_mil_ka, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, zapowiada się miły dzień
Miałam głupi sen ale wstałam jakaś wewnętrznie spokojna
Jagoda witaj, super że zdecydowałaś się dołączyć do nas, my tu wszystkie po to żeby się wspierać wzajemnie więc możesz na nas liczyć, Trzymamy kciuki
Makumba rozbawiłaś mnie. Co Cię naszło kobietochyba nikt normalny nie wierzy w to, naprotechnologia to wyciąganie kasy, owszem w niektórych przypadkach się udaje ale ja nie wierzę że jej bobas to z naturalnych starań, naprotechnologii czy wymodlony jak w którymś z wywiadów powiedziała
nie w tym wieku
Emilko po co to robisz, odłóż ten termometr tak dobrze ci szło, już dzisiaj czwartek. Dasz radę do jutra nic nie rób. Ja wierzę mocno mocno &&&&&&&&&&&& Cierpliwości kochana i nie trać nadziejie_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Jagoda czesc.
Emilka, ja tez trzymam kciuki. Ja mam taki termometr, ze pokazuje mi caly czas taka sama temp.Chyba bateria mu sie skonczyla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 08:04
e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Emilka nie ufaj termometrowi, zwłaszcza jeśli jest elektroniczny, trzymam mocno kciuki za Twój świąteczny prezent.
Ona84 z oprychami to ja też się kiedyś miałam, mój rekord to 3 naraz na górnej wardze. Wyglądałam jakbym przedawkowala botoks. Teraz się z tego śmieje ale pamiętam że to był koszmar, mialam problem z jedzeniem i piciem, ale pomógł mi heviran, który brałam przez kilka tyg. Od tego czasu sporadycznie mi coś wylezie.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Hej wszystkim, witaj Jagoda
Emilko, jeśli bardzo się denerwujesz, to może jednak zrób betę dzisiaj. Czy dziś czy jutro to nie powinno zrobić różnicy, bo jeśli jest dobrze, to i tak wykaże. Ale jeśli chcesz poczekać, to trzymam kciuki za spokojny dzień19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Emilko, jeśli bardzo się denerwujesz, to może jednak zrób betę dzisiaj. Czy dziś czy jutro to nie powinno zrobić różnicy, bo jeśli jest dobrze, to i tak wykaże. Ale jeśli chcesz poczekać, to trzymam kciuki za spokojny dzień
Ogólnie to podziwiam Cię Emilka za wytrwałość,bo ja nie dotrzymałam tak długo ze zrobieniem bety