Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Karcia, ja zapidywalam meza na rezonans glowy i termin na marzec. Ale tylko dlatego, ze na skierowaniu ma pilne. Inaczej termin bylby na pazdziernik albo listopad. Masakra. Dla mnie terminu na prenatalne tez nie ma w tym roku. Chyba bede musiala w Artemidzie robic...
W razie czego zaklep w artemidzie wizyte a jak się coś zwolni w wojewódzkim to odwołasz.
Emilka &&&&&&&&&Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Powiecie swoim dzieciom o sposobie ich poczęcia?
Pytam, bo przeczytałam takie zdanie: (ART to z ang. technika wspomaganego rozrodu: IVF czy ICSI)
Większość osób poddających się ART nie mówi dzieciom o sposobie ich poczęcia.
Pytania egzystencjalne ode mnie lecąPregnancy brain
-
Makumba my postanowiliśmy z mężem że nasze dzieci jesli będziemy je mieli będą wiedziały jak bardzo o nie walczyliśmy. Oczywiście nie wiem w ktorym momencie będzie odpowiednia chwila żeby o tym pomówić ale mysle ze tajemnicy z tego robic nie będziemy.
-
Izaura ja okres tez miałam normalny około 4 dni.Teraz tylko obserwuje czy będzie owulacji bo chyba się nie zanosi w tym cyklu.Strasznie się wkor... jak mi się rozreguluje. My walczymy dalej, 22 wizyta u dr D.
Emilka sexu nie zalecają chyba tylko na początku po transferze.Teraz myślę że już możecie.e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ja gdybym miałam dziecko poczęte ta czy inna metoda to bym powiedziała prawdę. Zresztą mój syn jest starszy i słyszy jak się o tym rozmawia, pewnie z czasem by się wygadał.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
asia-m-b wrote:Asia dla mnie też terminu nie było ale babka z rejestracji sama mówiła zeby dzwonić codziennie i sprawdzac czy sie cos zwolniło no i się znalazło miejsce w końcu
W razie czego zaklep w artemidzie wizyte a jak się coś zwolni w wojewódzkim to odwołasz.
Emilka &&&&&&&&&
Dzwonie, dzwonie. Nawet w tamtym tyg.byla taka mila pani, ze zapisala moj nr i w razie jakby cos bylo to miala dzwonic. No i raz nawet zadzwonila, ale termin bylby za wczesnie.
Jutro dzwonie do Artemidy sie zapisac. Czy u nich to kazdy lekarz zrobi takie badanie?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jak to jest z seksem w pierwszych tygodniach ciąży? Lepiej sie wstrzymać czy nie przeszkadza?
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Dzwonie, dzwonie. Nawet w tamtym tyg.byla taka mila pani, ze zapisala moj nr i w razie jakby cos bylo to miala dzwonic. No i raz nawet zadzwonila, ale termin bylby za wczesnie.
Jutro dzwonie do Artemidy sie zapisac. Czy u nich to kazdy lekarz zrobi takie badanie? -
Makumba wrote:Asia dr Przybyłowicz też robi u siebie na Hanki Sawickiej.
A to dobrze, bo w Artemidzie jestem do niego zapisana."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Dziewczyny A kiedy się robi te prenatalne? ile kosztuje W artemidzie?
150 zl test pappa i 200 wizyta z usg. Robi sie chyba 12-14 tc (jesli pokrecilam, to prosze o poprawienie) to pierwsze badanie. Ale jak masz skierowanie to w wojewodzkim za darmo. Tylko tak jak widzisz, ciezko z miejscem.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Izaura ja po nieudanym transferze krwawiłam 6 dni normalnie okres mam 3 dni. Może napisz smsa do doktorka zapytaj czy nie trzeba tego skontrolować, 9 dni to długo.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 wrote:150 zl test pappa i 200 wizyta z usg. Robi sie chyba 12-14 tc (jesli pokrecilam, to prosze o poprawienie) to pierwsze badanie. Ale jak masz skierowanie to w wojewodzkim za darmo. Tylko tak jak widzisz, ciezko z miejscem.