Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana no to ja już współczuje Twojemu mężowi
przez9 miechów to ta pałka mu uschnie
chyba że chłopak pomoże sobie w inny sposób. Naprawde jesteś cudak
no ale ja chyba tez nie zdecyduje sie na seks w pierwszych tygodniach ciąży jak sie oczywiście uda z tą ciążą.
-
Beta to podjednostka, czyli beta hcg jest wynikiem ilościowym - podaje dokładnie ile hormonu hcg jest w organizmie. Wg tak dokładnego wyniku można określić kiedy doszło do zapłodnienia. Natomiast samo badanie na hcg tylko określa, czy jesteś w ciąży, czy nie.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Wynik po 14 ale u nas nie wykonują beta HCG tylko samo HCG nie wiem czym to sie różni. Wy wiecie może?
-
Nie płacz nie trzeba, wszystko będzie dobrze. Tyle już przeszłaś, wytrzymałaś do piątku. Jesteś dzielną kobietą. Zrób sobie herbatkę i spokojnie. Przytuliła bym cię jak bym tylko mogła
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Makumba u nas w Działdowie nie można. Pobierają tylko krew od 7.15 do 10.00.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 08:35
-
Tuuuuuucha wrote:Emilka w Laboratorium Przygoda w Dzialdowie na Nidzickiej pobieraja od 7:30-11:30 i 15:00-19:00 jakie chcesz
Dokladnie to samo mialam napisac. Ja robilam u nich.Tylko wynik byl na drugi dzien dopiero.
Tuuuuuucha lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui