Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Właśnie czytałam I to aby prawdopobienstwo że dziecko Może być chore. Może być Tak że wyjdzie że coś jest nie Tak. Całą ciąże strach i płacz A później dziecko zdrowe? ty robisz?
Mojej koleżance,któryś lekarz tak zamieszał w głowie przy prenatalnych,że już praktycznie na amniopunkcję ją wysyłał. Niby jakieś inne wyniki ok,ale w sumie mogłaby ją zrobić ( a dziewczyna przed 30stką). Nie zapomnę jak ona biedna się głowiła robić czy nie robić, zwłaszcza że amniopunkcją już bardziej inwazyjnym badaniem jest. Ostatecznie nie zrobiła z jej ze strachu o utratę ciąży, a córeczkę urodziła zdrową
Tylko wiadomo, tu decyzję trzeba podjąć w zgodzie ze sobą. -
eve87 wrote:Ja np z badań prenatalnych miałam tylko szczegółowe usg. Jako,że w usg wyszło wszystko dobrze to nie było wskazań do dodatkowych badań. Sama sobie wcześniej powiedziałam,że na siłę nie będe robiła nic dodatkowego,bo to czasem tylko nerwy zżera.
Mojej koleżance,któryś lekarz tak zamieszał w głowie przy prenatalnych,że już praktycznie na amniopunkcję ją wysyłał. Niby jakieś inne wyniki ok,ale w sumie mogłaby ją zrobić ( a dziewczyna przed 30stką). Nie zapomnę jak ona biedna się głowiła robić czy nie robić, zwłaszcza że amniopunkcją już bardziej inwazyjnym badaniem jest. Ostatecznie nie zrobiła z jej ze strachu o utratę ciąży, a córeczkę urodziła zdrową
Tylko wiadomo, tu decyzję trzeba podjąć w zgodzie ze sobą.
A moze masz racje... Po swietach mam wizyte, to przeciez zrobi mi usg. A najwyzej na te drugie sie zapisze.
Jeszcze dr S mi namieszala z terminem tak, ze nie wiem na co patrzec. Wg ostatniej miesiaczki mam 13tc i 1 dzien a wg daty, ktora mi napisala na skierowaniu to 11tc i 3 dzien.
Pomysle jeszcze, pogadam z mezem.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarcia nie znam się na sprawach tarczycowych zatem nie pomogę.
Asiastokrotka próbujecie dalej - brawo za postawę.
JAGODA dr W to też mój numer 1. Zawsze mi odpisuje na SMS - ostatnio po tygodniu dostałam informację zwrotną. Dziś lecę do niego na wizytę.asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena dziękuję, podjęliśmy decyzję spróbować ostatni raz, tym razem musi się udać
Tobie życzę powodzenia, trzymam kciuki i owocnej stymulacji
Odzywaj się co i jak u ciebie
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc