Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Na początku ciąży czyli mniej więcej do kiedy?
Karcia lubi tę wiadomość
-
Tak w ogóle to nie wiem, co myśleć o tym HSG. Czy dr D jest taki wiarygodny? On jakiś strasznie małomówny. Nie wiem, jak Wam to tłumaczono - on powiedział, że jeśli jeden jajowód wyjdzie niedrożny, to nie można w 100% potwierdzić drożność drugiego.
Mi jajowód wyszedł niedrożny lewy, a z lewej strony właściwie nie mam jajnika, to po co mi jajowód lewy? Jeśli prawy ok (chociaż nie rozumiem tego lekarza) i owu jest zawsze z prawego, to chyba jednak jakaś szansa na ciążę jest?
Chciałam to skonsultować z dr W, ale nie sms mi nie odpMarzenia się spełnia -
Asia08 wrote:Ana, to sie robi po 35 roku zycia. Ja mam na skierowaniu napisane, ze wzgledu na moj wiek.
-
J_agoda wrote:Tak w ogóle to nie wiem, co myśleć o tym HSG. Czy dr D jest taki wiarygodny? On jakiś strasznie małomówny. Nie wiem, jak Wam to tłumaczono - on powiedział, że jeśli jeden jajowód wyjdzie niedrożny, to nie można w 100% potwierdzić drożność drugiego.
Mi jajowód wyszedł niedrożny lewy, a z lewej strony właściwie nie mam jajnika, to po co mi jajowód lewy? Jeśli prawy ok (chociaż nie rozumiem tego lekarza) i owu jest zawsze z prawego, to chyba jednak jakaś szansa na ciążę jest?
Chciałam to skonsultować z dr W, ale nie sms mi nie odp -
J_agoda wrote:Tak w ogóle to nie wiem, co myśleć o tym HSG. Czy dr D jest taki wiarygodny? On jakiś strasznie małomówny. Nie wiem, jak Wam to tłumaczono - on powiedział, że jeśli jeden jajowód wyjdzie niedrożny, to nie można w 100% potwierdzić drożność drugiego.
Chciałam to skonsultować z dr W, ale nie sms mi nie odp -
Makumba wrote:Jagoda nie wiem jak Ci pomóc, daj znac co odpisal dr W.
Ana poczytaj o badaniach prenatalnych i podejmij decyzję czy je robić. -
ana1122 wrote:Doktor D jest dobrym lekarzem. Aż dziwne że malomowny. U mnie zawsze wywalal kawe na lawe i nie patrzył że już prawie płacze. Szczery do bolu
Mam plan taki, że bez względu na to, cy dr W odpisze, umówię się do niego na wizytę, by mi to wszystko wytłumaczył i pomógł w podjęciu decyzji.Marzenia się spełnia -
Karcia wrote:Ana uśmiałam się Ty to jesteś cudak
Karcia lubi tę wiadomość
-
Ana no to ja już współczuje Twojemu mężowi
przez9 miechów to ta pałka mu uschnie
chyba że chłopak pomoże sobie w inny sposób. Naprawde jesteś cudak
no ale ja chyba tez nie zdecyduje sie na seks w pierwszych tygodniach ciąży jak sie oczywiście uda z tą ciążą.
-
e_mil_ka wrote:Ana no to ja już współczuje Twojemu mężowi
przez9 miechów to ta pałka mu uschnie
chyba że chłopak pomoże sobie w inny sposób. Naprawde jesteś cudak
no ale ja chyba tez nie zdecyduje sie na seks w pierwszych tygodniach ciąży jak sie oczywiście uda z tą ciążą.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Właśnie czytałam I to aby prawdopobienstwo że dziecko Może być chore. Może być Tak że wyjdzie że coś jest nie Tak. Całą ciąże strach i płacz A później dziecko zdrowe? ty robisz?
Tak to dokładnie wygląda
Robię, mam 36. Ale nic nie wyjdzie złego -
e_mil_ka wrote:Ana haha jesteś niesamowita i bezlitosna. Tylko kup mu taką podgrzewaną
nie jakieś badziewie
Ale jakie one mają wyrazy twarzy masakrycznei te usta
Zrób powiększenie swojego zdjęcia z dyplomu czy tam legitymacji i naklej na jej głowę.
Bardzo śmiesznie wyglada lalka dmuchana w samochodzie na fotelu pasażera, ale takie rzeczy tylko w filmach niestety...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 23:17
malgos741 lubi tę wiadomość