Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ona84 wrote:zastanawiam sie pod nickiem skad wzieła mi sie ekspertka nigdzie tego nie moge znalesc i usunac
-
Emilka jeszcze godzina i będziesz szczęśliwa,w pełni świadoma mamusia. Wierzę w Ciebie kochana-po naszych porażkach musi do Ciebie uśmiechnać sir szczęście. Piękny prezent na święta.
A powiedzcie mi po transferze gdy się nieudało to owulacji będzie, robię testy ale dupa blada nic nie pokazuje a dziś 12dc.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyDziewczyny dam znać po wizycie. Całe szczęście jest dr W, bo już miałam cykora, że znowu mi odwołują wizytę. Dziękuję za miłe słowa. Tym razem na nic się nie Nastawiam - co ma być to będzie.
[email protected] czyli jednak podjęliście decyzję, że walka dalej z pomocą Artemidy. Musi się w końcu udać. Jutro są Mikołajki (chomika) w budynku Inwalidów przy ul. Olsztyńskiej godz. 14 -> może twój synek będzie miał ochotę? -
Makumba wrote:No nie gadaj. To niemożliwe.
Nam zaden z lekarzy nie powiedzial o wstrzemiezliwosci..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
U mni @ dwa cykle po nieudanym in vitro przychodzila z opóźnieniem bo na 33 dzien cyklu ale chyba juz wróciła do normy bo wczoraj dostalan na 28 tak jak zawsze. I teraz nie wiem co robic bo niby dr Z powiedzial ze moge wziasc latrozole bo zostalo mi 5 tabletek i chcialam je wykorzystać bo data sie konczy. Oczywiscie nie bede chodzila na monitrowanie bo szkoda mi kasy.
-
Czy ktorss z Was ma konto w pko bp? Kurde,jakis dziwny komunikat mi wyskakuje i nie moge sie zalogowac."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
EmilkA będzie dobrze,głową do góry. Trzymam kciuki ze ciąża jest zdrowa i się utrzyma.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ena walczymy do upadłego.Po nowym roku robie badania genetyczne,zaczniemy od meza i będziemy coś myśleć dalej.Jakie w pierwszej kolejności powinien zrobić jesli jest problem z nasieniem?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Emilka tylko sie nie denerwuj, może maluszek potrzebuje więcej czasu na wtulenie się w mamusie, wszystko będzie dobrze na pewno. Ciesz się kobietoAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 wrote:A moze masz racje... Po swietach mam wizyte, to przeciez zrobi mi usg. A najwyzej na te drugie sie zapisze.
Jeszcze dr S mi namieszala z terminem tak, ze nie wiem na co patrzec. Wg ostatniej miesiaczki mam 13tc i 1 dzien a wg daty, ktora mi napisala na skierowaniu to 11tc i 3 dzien.
Pomysle jeszcze, pogadam z mezem.