Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:Dlaczego niemożliwe?
Tak było, zresztą teraz też nie możemy sobie pofolgować przez tego polipa na szyjce. Niestety tak to czasem w ciąży bywa,że jest kilka miesięcy postu
ana1122 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Wynik po 14 ale u nas nie wykonują beta HCG tylko samo HCG nie wiem czym to sie różni. Wy wiecie może?
Emilka jesteś w ciąży.
Asiastokrota napisał Ci różnicę między HCG a beta HCG.
embriolog novum napisał " Oznaczenie HCG jest oznaczeniem całościowym, co oznacza, że otrzymany wynik jest składową poziomu dwóch podjednostek tego hormonu (alfa i beta). Oznaczenie poziomu βHCG jest badaniem czulszym – dotyczy tylko jednej podjednostki hormonu. Dla stwierdzenia ciąży nie ma znaczenia czy robi się badanie HCG czy βHCG , ale żeby wyniki były porównywalne należy konsekwentnie robić to samo oznaczenie, zatem skoro oznaczyła Pani βHCG, przy okazji kolejnego pobrania krwi proszę oznaczyć także tylko tę podjednostkę hormonu, lekarzowi będzie łatwiej zinterpretować wyniki i prognozować rozwój ciąży."
Kolejny zrób HCG i czekamy na piękny przyrost.e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Asiastokrotka, faktycznie mialam zablokowany dostep. Ale juz jest ok. Dzieki.
asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Fionka dziękuję Ci może faktycznie nie będzie źle. Makumba nawet nie wyobrażasz sobie jakie ja miałam ciśnienie kiedy wynik zobaczyłam. Najgorsze jest to ze musze zadzwonic do szefowej i powiedziec ze narazie będę na zwolnieniu.
-
e_mil_ka wrote:Fionka dziękuję Ci może faktycznie nie będzie źle. Makumba nawet nie wyobrażasz sobie jakie ja miałam ciśnienie kiedy wynik zobaczyłam. Najgorsze jest to ze musze zadzwonic do szefowej i powiedziec ze narazie będę na zwolnieniu.
Nie stresuj się i nie dzwoń.Niech mąż dostarczy jej zwolnienie i weźmie pokwitowanie, że do niej wpłnęło i kiedy. -
e_mil_ka wrote:Fionka dziękuję Ci może faktycznie nie będzie źle. Makumba nawet nie wyobrażasz sobie jakie ja miałam ciśnienie kiedy wynik zobaczyłam. Najgorsze jest to ze musze zadzwonic do szefowej i powiedziec ze narazie będę na zwolnieniu.
Albo mąż niech to powie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 15:57
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Niestety. Gdzieś czytałam, że facetom spada poziom testosteronu przy ciąży.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilko będzie dobrze
tyle nas Oczekujacych jest, ze musi się udać, Ty tez juz dlugo sie naczekalas, także Maluszek zostanie z Tobą! && Pracę olej, z doswiadczenia piszę. Mi na początku wspolczuli i w ogóle ze niby są ze mną. Teraz jak wiedzą ze się nie udało to juz nie są tacy mili, myślę ze szukaja tylko haka na mnie...
-
Emilka ciesz się i leż przez te dwa dni plackiem żeby dzidzia się zadomowiła na dobre
wiesz co poczytaj sobie że z nie takich niskich bet wychodziły piękne i zdrowe maluszki
więc u Ciebie też tak będzie nie ma innej opcji. A u mnie za oknem akurat jest wypadek na pasach a sama w nocy zostaje więc widoki nie ciekawe.
Karcia -
Karcia wrote:Emilka ciesz się i leż przez te dwa dni plackiem żeby dzidzia się zadomowiła na dobre
wiesz co poczytaj sobie że z nie takich niskich bet wychodziły piękne i zdrowe maluszki
więc u Ciebie też tak będzie nie ma innej opcji. A u mnie za oknem akurat jest wypadek na pasach a sama w nocy zostaje więc widoki nie ciekawe.
-
Karcia wrote:Dziewczyny tak sobie wyobraziłam że robię test a tu 2 krechy to normalnie chyba bym pofrunęła ze szczęścia
Karcia lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ostatnio gdzieś czytałam że nasz doktor D wypowiadał sie na temat transferu I zalecal że nie należy podróżowac przynajmniej 24 godziny po. A czemu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 17:43