Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Wiecie co ostatnio gdzieś czytałam że nasz doktor D wypowiadał sie na temat transferu I zalecal że nie należy podróżowac przynajmniej 24 godziny po. A czemu?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyEmilka - twój wynik wskazuje na wczesną ciążę - super. DOMYŚLAM się, że wynik nie jest w twoim mniemaniu uch ach, bo ja też do końca bym się nie cieszyła. Trzeba wierzyć, że będzie świetny przyrost. Trzymam kciuki.
JAGODA ty to masz chody u dr W. Dzwonisz i w tym samym dniu wizytaChyba byłaś po mnie.
U mnie tam wszystko jeszcze kiełkuje - endometrium cienkie 4-5 mm, estradiol niski 34, ale są trzy pęcherze (jeden może być przetrwały z ubiegłego) cyklu. Wierzę, że wszystko pójdzie w dobrym kierunku. Dr W naładował mnie pozytywną energiąe_mil_ka, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Tak, miewam. Np. Dzisiaj. Ale gorsze są nudności. Raz nawet były wymioty.
Czuję się ogólnie okropnie. Nie mam energii.
A Ty jak się czujesz? Podwójnie źle? -
Ena pozytywne myślenie to podstawa naszego forum. I takim sposobem nam się udaje bo wiara czyni cuda:-)
malgos741, Ena lubią tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:nam też zalecał w miarę możliwości zostać w Białymstoku po transferze i nie podróżować ale dlaczego dokładnie? tego nie wiem
-
My po każdym transferze zostawaliśmy na noc. W Gdańsku to nawet na rozpisce od nich było zaznaczone że nie zaleca się podróżowania więcej niż 50kmAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena wrote:Emilka - twój wynik wskazuje na wczesną ciążę - super. DOMYŚLAM się, że wynik nie jest w twoim mniemaniu uch ach, bo ja też do końca bym się nie cieszyła. Trzeba wierzyć, że będzie świetny przyrost. Trzymam kciuki.
JAGODA ty to masz chody u dr W. Dzwonisz i w tym samym dniu wizytaChyba byłaś po mnie.
U mnie tam wszystko jeszcze kiełkuje - endometrium cienkie 4-5 mm, estradiol niski 34, ale są trzy pęcherze (jeden może być przetrwały z ubiegłego) cyklu. Wierzę, że wszystko pójdzie w dobrym kierunku. Dr W naładował mnie pozytywną energią
Ty byłaś z tą dziewczynką małą?Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:No coś Ty, miałam szczęście po prostu. Uspokoił mnie, wytłumaczył, wspaniały człowiek. Leczę się u niego od chyba 2009 roku, wiec troszkę się znamy.
Ty byłaś z tą dziewczynką małą?
Ena lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wiecie co, to jest właśnie najdziwniejsze. On zupełnie inaczej zinterpretował to HSG i powiedział, że wszystkie wyniki do kompletu nie wykluczają nawet naturalnej ciąży...
A plan zależy od pacjenta, jego presji czasu itp. Oczywiście największe szanse daje IVF, ale wcale nie ma konieczności, by zaczynać od razu od tego. Można zacząć od samej stymulacji, od IUI - wybór należy do mnie. Żadna z tych metod nie jest wykluczona i nie oznacza, że w mojej sytuacji nie ma sensu. Wskaźnikiem może być wiek, ale nie musi.
Robiłyście AMH? jakie macie wyniki?
Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Tak to Ena
Jagoda - tak - byłam z "ogonem". Wydaje mi się, że dr W tak na nas działa, bo nam już raz pomógł. Jak później leżałam w szpitalu, to mnie potraktował jak powietrze, ale już mu to wybaczyłamA ile lat ma Twoje dziecko? Chłopczyk czy dziewczynka? Ja nigdy nie badałam AMH.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 21:23
malgos741 lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Wiecie co, to jest właśnie najdziwniejsze. On zupełnie inaczej zinterpretował to HSG i powiedział, że wszystkie wyniki do kompletu nie wykluczają nawet naturalnej ciąży...
A plan zależy od pacjenta, jego presji czasu itp. Oczywiście największe szanse daje IVF, ale wcale nie ma konieczności, by zaczynać od razu od tego. Można zacząć od samej stymulacji, od IUI - wybór należy do mnie. Żadna z tych metod nie jest wykluczona i nie oznacza, że w mojej sytuacji nie ma sensu. Wskaźnikiem może być wiek, ale nie musi.
Robiłyście AMH? jakie macie wyniki? -
Mam synka, skończył 5 lat. W szpitalu dr mi pomógł, wykrył wadę i nosił badania dla pediatry. Ganiałam za nim po korytarzach.
Ena masz prześliczną córcię, ile ma lat? Ty nie badałaś, bo młodziutka jesteś
Ja mam amh 1,6 i chyba też nie jakiś za specjalny?Marzenia się spełnia -
Jagoda to I tak ladny wynik. Masz lepszy ode mnie. I to na 1 jajnik więc trzeba się cieszyć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 22:01