Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba ja już sama nie wiem co ja mam myśleć. Staram sie odwlec te złe myśli ale jakoś nie wychodzi. A ty dostałaś po pozytywnej becie zwolnienie z Artemidy od razu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:06
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Makumba ja już sama nie wiem co ja mam myśleć. Staram sie odwlec te złe myśli ale jakoś nie wychodzi. A ty dostałaś po pozytywnej becie zwolnienie z Artemidy od razu?
Na luzie dają zwolnienie. Wzięłam po pozytywnej, tyle tylko że miałam 80% płatne. Zadzwoniłam, zapytałam czy mi wystawią i wysłałam męża.
Po potwierdzeniu ciąży u lekarza dostałam 100% płatne. -
Ena wrote:Ana a ty się już zastanawiasz co kupić np. Wózek szeroki siedzenia obok siebie czy jedno za drugim, jakie łóżeczka...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:19
Karcia lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Po ivf i/lub iui trzeba iść od razu na L4?
A czy można ćwiczyc w trakcie staranek? -
A czy można ćwiczyc w trakcie staranek?
Natomiast co do ćwiczeń, ja sobie wszystko odpuściłam bo mam tendencję do przegięć i kontuzji oraz dr Z raz powiedział "a jak pecherzyki pękną?".Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 12:25
-
nick nieaktualny
-
A czy można ćwiczyc w trakcie staranek?
Nie, nie trzeba - jest to opcja z której możesz skorzystać w zależności od samopoczucia lub jeśli masz np. stresującą pracę.
Ja poszłam na zwolnienie w 8 tyg. -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Ana następnym razem jak mnie zobaczysz, to zaczep mnie - na żywo pogadamy. Ty już wiesz jak wyglądam,zatem rozpoznasz mnie. Kiedy się teraz do Artemidy wybierasz?
-
J_agoda wrote:Właśnie zastanawiam się, czy ćwiczeniami sobie nie szkodzę
. Ćwiczę Chodakowską, nie są to w sumie jakieś intensywne ćwiczenia, ale zawsze.
-
ona84 wrote:Ja do skalpelu powrocilam, a bardzo bym chciala rewolucje plyte bo wole bardziej intesywny treing.
Teraz głównie sukces i bikini.Marzenia się spełnia