Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
na poprawę humoru
kot Tramp
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/799f81425178.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 10:18
słomka :), wiecznie, e_mil_ka, leo, ana1122, Karcia, Asia08, Makumba, asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
leo wrote:Z tego co pamiętam regularność moich cykli bywała od 25 do 35 dni, ostatnie kilkanaście miesiący przed ivf byłam stymulowana głównie clo oczywiście z przerwami więc też byłam zdziwiona że tak to gładko poszło przed crio bo przed świeżym transferem były jakieś 3-4 wizyty monitorujące
A w ciąży teraz jesteś po crio?
Makumba wrote:Ale jaja! Jak się tym dziadostwem mogłaś zarazić? I co się robi w takiej sytuacji?
Ena wrote:Dobry plan i życzę pozytywnej realizacji. Domyślam się, że rodziłaś sn? -
leo wrote:Słomka a gdzie Twój suwaczek ????
Wiecznie, tak ta ciąża jest po crio (i nawet była podana słabsza blastka). Ja boje sie straszenie niepowidzenia crio..
-
słomka :) wrote:No wlasnie nie potrafię go ustawić. Jak wklejam link do strony z suwaczkiem to nie zmienia się w grafikę tylko jest sam adres do suwaczka.
Bo tam gdzie wklejasz link to czytaŁo się nie pokaże grafika tylko link a jak będziesz coś pisać na forum to dopiero zobaczysz i my suwaczek (spróbuj)
-
słomka :) wrote:No wlasnie nie potrafię go ustawić. Jak wklejam link do strony z suwaczkiem to nie zmienia się w grafikę tylko jest sam adres do suwaczka.
-
Małgoś741 już nie będę cie męczyć, to tak z grubsza moje robótki ręczne
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
wiecznie wrote:Super że sie maluch zadomowil
. Ja boje sie straszenie niepowidzenia crio..
Proszę nie obawiaj się. Ja po świeżym trnsferze byłam tak nastawiona że na 100% się udało( bo niby czemu miałoby się nie udać) a efekt był taki a nie taki jak założyłam.
Dziewczyny piszą że podejście do ivf ogromna lekcja pokory i nauka cierpliwości i dziś wiem że tak jest. Po crio nie nastawiałam się na nic, nawet poszłam z kumpelą na kortowiadę- wyluzowałam.wiecznie, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy też macie problem Z jedzeniem na nic nie mam ochoty. Szynka mi śmierdzi. Jogurty nie smakują I nie mam co jeść. Głodna jestem co 2 godziny. nawet ostatnio chciałam wyrzucić 2 kg karkówki bo mi śmierdziala a mąż powiedział że on nic nie czuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 11:36
Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Izaura wrote:Asiu czy miałaś normalne krwawienie miesiaczkowe? Ja takie mam i Dr D powiedział ze mam odstawić leki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 13:48
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ana1122 wrote:Dziewczyny czy wy też macie problem Z jedzeniem na nic nie mam ochoty. Szynka mi śmierdzi. Jogurty nie smakują I nie mam co jeść. Głodna jestem co 2 godziny. nawet ostatnio chciałam wyrzucić 2 kg karkówki bo mi śmierdziala a mąż powiedział że on nic nie czuje.
Ja tak mam. Wczoraj jak jadlam jogurt, to mialam taki gul w gardle, ze myslalam ze oddam.Slodycze mi nie smakuja, nie mam na nie ochoty, nawet na zwykle ciastka. Za to zre duzo kiwi i mandarynek. Wedliny tez nie wszystkie, ser mi nie podchodzi (chyba ze twarog ze szczypoprkiem i smietana), keczupu nie jem a wczesniej kazda kanapka musialbyc maznieta. A jem co 3 godziny.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui