Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia321 wrote:Makumba mam nadzieje ze to nie na mnie jestes zla za te badania tsh ? Tyle tu jest Malgorzat ze nie wiem czy te ps bylo do mnie
ja Malgos ty GosiaGosia321, Makumba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No i znalazłam sobie w necie kobietkę która też nie miała żadnych objawów a in vitro sie udało. Poprawiłam sobie humor i teraz koniec szukania i czytania w necie. Ma sie udać to się uda. Nie zmienię niczego czytając kto jakie miał objawy. Makumba masz racje Internet to zło. Chyba musze iść na odwyk.
asiastokrota, Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ale niedługo święta01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
e_mil_ka wrote:No i znalazłam sobie w necie kobietkę która też nie miała żadnych objawów a in vitro sie udało. Poprawiłam sobie humor i teraz koniec szukania i czytania w necie. Ma sie udać to się uda. Nie zmienię niczego czytając kto jakie miał objawy. Makumba masz racje Internet to zło. Chyba musze iść na odwyk.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:ciekawe czy będzie śnieg na święta?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:No i znalazłam sobie w necie kobietkę która też nie miała żadnych objawów a in vitro sie udało. Poprawiłam sobie humor i teraz koniec szukania i czytania w necie. Ma sie udać to się uda. Nie zmienię niczego czytając kto jakie miał objawy. Makumba masz racje Internet to zło. Chyba musze iść na odwyk.
objawy opisywane przez wszystkie diewczyny z forum tego czy jakiegokolwiek innego trzeba brac z przymrozeniem oka
to najlepsse wyjscie nie porownywac sie do nikogo. Kazda z nas jest inna i nawet ciaze przechodzi inaczej jedna wymiotuje jak kot a druga biega w skowronkach cieszac sie bezobjawowa ciaza
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja uwielbiam całe święta. U nas zawsze z bratem gramy kolędy na gitarach i śpiewamy z całą rodziną. W wigilie chociaż juz jestesmy stare konie rodzice nam robią prezenty a my jak te male kiedys dzieciaki czekamy haha.
-
Ja uwielbiam robić prezenty, nawet jak mam plan co komu i budżet ustalony to zawsze po zmieniam a bo jeszcze to i może to.....uwielbiam prezenty nie muszą być drogie. Teraz na Mikołajki moja rodzinka dostała pierniczki i ciastka kruche robione przeze mnie i męża i świeczniki im porobiłam (kiedyś Wam pisałam)
leo, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
U nas zawsze są prezenty, wiadomo nie takie za miliony monet ale zawsze z pomysłem. Od kilku lat ja się przebieram za Mikołaja
teraz to nawet poduszka pod strój nie będzie potrzebna:)
Też sporo kolęd śpiewamy a warunkiem otrzymania prezentu od Mikołaja jest chwila rozmowy z Mikolajem, streszczenie co się działo w tym roku i na koniec zaśpiewanie chociaż jednej zwrotki kolędy. Wierzcie mi że największy ubaw jest jak podchodzi do Mikołaja moja ukochana 91 Babcia.asiastokrota, wiecznie, Karcia, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Do tego bombki choinki robione własnoręcznie01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
z tymi objawami to macie absolutną rację. U mnie nie było żadnych, piersi tez bolały i były obrzmiałe, ale przed punkcja. Zanim doszło do transferu i ten objaw ustał. A jestem już w 15 tygodniu
malgos741, asiastokrota, e_mil_ka, leo, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość