Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecznie wrote:W badaniach po porodzie wyszlo mi ze "do kolekcji" doszedł mi wirus hpv
Edycja: Głupia jakaś jestem z tym pytaniem. Raczej chciałabym wiedzieć czy można się zarazić nie tylko poprzez kontakty seksualne. Np. Deska klozetowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 22:49
-
Makumba ma rację. Internet to zło. Jak dowiedziałam że mam torbiele to zaczęłam czytać A tam poronienia I zagrożenie dla matki wszystko co najgorsze. A lekarz nic nie mówił tylko że się wchlona. Więc wierzę że wszystko będzie dobrze bo wiem że wiara czyni cuda I ja się nie poddam będę walczyć do końca O moje maleństwa I cieszyć się Z ciąży:-)
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Izaura wrote:Dziewczyny ja dostałam okres, nic z tego....Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ana nie martw się torbielami,ciąża leczy wszystko.Do 12 tc bierz luteine i będzie ok.Zobaczysz po miesiącu juz ich nie będzie, i tak teraz nie planujesz chyba skakać- to jest niebezpieczne przy torbielach.Miałam w pierwszej ciąży i nic złego się nie stalo-zniknęły same od leków z progesteronem.
ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Izaura rób test tak jak Asia pisze.
Tak bardzo, bardzo chcę żeby Wam wszystkim się udało. Musicie w to wierzyć i się nie poddawać.
Niesprawiedliwy jest los.
Wiem, odkrywam AmerykęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 22:42
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Makumba ma rację. Internet to zło. Jak dowiedziałam że mam torbiele to zaczęłam czytać A tam poronienia I zagrożenie dla matki wszystko co najgorsze. A lekarz nic nie mówił tylko że się wchlona. Więc wierzę że wszystko będzie dobrze bo wiem że wiara czyni cuda I ja się nie poddam będę walczyć do końca O moje maleństwa I cieszyć się Z ciąży:-)
O jasne jasne i jeszcze piorun pier...nie w Twoje okno dzisiejszej nocy.
Pewnie, że wszystko będzie dobrze.ana1122, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Ana nie martw się torbielami,ciąża leczy wszystko.Do 12 tc bierz luteine i będzie ok.Zobaczysz po miesiącu juz ich nie będzie, i tak teraz nie planujesz chyba skakać- to jest niebezpieczne przy torbielach.Miałam w pierwszej ciąży i nic złego się nie stalo-zniknęły same od leków z progesteronem.
-
nadziejka88 wrote:Izaura mi polipy wyszly normalnie na usg. Potem skierowanie i zabieg. Nic strasznego.
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Izaura zrob proszę test, ja przy bliźniakach i teraz też dostalam @ to znaczy tak myślałam a bylam w ciąży.. sprawdź to proszę &&&&&&
-
Izaura wrote:Dziewczyny ja dostałam okres, nic z tego....
ten bol jest wielki ale minie glowa do gory walczcie dalej o wasze szczescie
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
madlen89 wrote:Wszystko wiem i nie załmywałabym się gdyby tych objawow nie było, ale były i zniknęły, a z tego co czytam na forach, blogach zwykle zwiastuje to niepowodzenie
glowa do gory jedynym pozytywnym objawem jest pozytywna beta a pozniej serduszko reszta to efekt lekow i naszej glowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 08:37
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
wiecznie wrote:Ale pewnie masz w miarę regularne cykle, co?
Bo jakos ciężko sobie mi wyobrazić sobie ze przy moich dziwacznych cyklach stawiam się wyznaczonego dnia i mamy transfer;)
Z tego co pamiętam regularność moich cykli bywała od 25 do 35 dni, ostatnie kilkanaście miesiący przed ivf byłam stymulowana głównie clo oczywiście z przerwami więc też byłam zdziwiona że tak to gładko poszło przed crio bo przed świeżym transferem były jakieś 3-4 wizyty monitorujące