Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Wrócić nie wrócę, bo jeszcze na sam koniec zostałam wychujana na kasę... Prosiłam od wielu miesięcy, żeby mi podnieśli kasę na umowie, żebym w razie w miała wyższy zasiłek i nic z tym nie zrobili. Jestem w plecy kilkaset zlotych. Najbardziej mi szkoda rozstawać się z ludźmi, z którymi wspólpracowałam (nie bezposrednio z firmy, z kontrahentami). 10 lat pracy robi jednak swoje...
No nic, trza obiad robić dla męża.
Ena, kciuki za wizytę. Na pewno usłyszysz coś konkretnego.I na pewno to będzie ostatnia stymalacja.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia masz mnóstwo czasu żeby pomyśleć co byś chciała robić dalej. Na pewno wszystko się ułoży
Co robisz dobrego na obiad???
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
wiecznie wrote:Dziewczyny na prawdę żadna nie podchodzila do crio w artemidzie? Potrzebuje kilku informacji
Ja podchodziłam ale nie ponosiłam żadnych kosztów ze względu na to że nie doszło do transferu świeżych zarodków. Jedyny koszt jaki poniosłam to 400 zł za monitoring cyklu i zakup duphastonu jakies ok 27 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 14:04
wiecznie lubi tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Asia masz mnóstwo czasu żeby pomyśleć co byś chciała robić dalej. Na pewno wszystko się ułoży
Co robisz dobrego na obiad???
Ziemniaki i mielone.kompletnie nie mam pomysłów na obiady. Ja to bym jadła ciągle schabowy z ziemniakami i kapustą kiszoną.
Ale mężowi muszę urozmaicać.
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
wiecznie wrote:Dziewczyny na prawdę żadna nie podchodzila do crio w artemidzie? Potrzebuje kilku informacji
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e_mil_ka wrote:Ja podchodziłam ale nie ponosiłam żadnych kosztów ze względu na to że nie doszło do transferu świeżych zarodków. Jedyny koszt jaki poniosłam to 400 zł za monitoring cyklu i zakup duphastonu jakies ok 27 zł.leo wrote:Hej, ja miałam crio w maju
Mogę zadać wam kilka pytań?
Dużo wizyt (monitoringow) mialyscie? Zastanawiam się czy jeździć na nie do olsztyńskiej czy białostockiej Artemidy..
Podchodzilyscie na naturalnych cyklach czy sztucznych? Mi dr D wstepnie kiedyś mówił o naturalnym..
Leo, a ile ciebie wyniosły monitoringi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 15:06
-
wiecznie wrote:Mogę zadać wam kilka pytań?
Dużo wizyt (monitoringow) mialyscie? Zastanawiam się czy jeździć na nie do olsztyńskiej czy białostockiej Artemidy..
Podchodzilyscie na naturalnych cyklach czy sztucznych? Mi dr D wstepnie kiedyś mówił o naturalnym..
Leo, a ile ciebie wyniosły monitoringi?
Ja miałam 4 wizyty monitorujące w 12, 16, 18 i 19 dniu cyklu. Ja mam późne owulacje i dlatego tak długo to trwało. Dostałam w 19 dniu cyklu zastrzyk na pęknięcie pęcherzyk o który sama poprosiłam. Crio miałam na naturalnym cyklu. Żadnych leków stymulujących. Jesli chodzi o białostocką Artemidę to ja jakoś tam źle się czułam a byłam tam tylko po zwolnienie po criotransferze. Nie wiem co tak na mnie wpłynęło źle ale mój mąż też miał takie odczucia. -
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
26: Asia08 - betowanie 2
Listopad
9:ana1122-punkcja
12:ana1122-transfer
13:makumba-betowanie
15:makumba - betowanie
20:Malawiki-Punkcja
23:Izaura -punkcja
25:Malawiki - transfer
27:ana1122-tescik
28:izaura - transfer
Grudzień
03: ana1122 - wizyta ciążowa
03: Ona84- wizyta
03: e_mil_ka - criotransfer
05: asiastokrota - wizyta
05: polopiryna - wizyta
05 : malgos741 - wizyta
06: malgos741 - genetyk
06: malawiki - pierwsza beta
16: e_mil_ka - betowanie
29: Asia08 - wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu
Czerwiec
22: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu. -
Wiecznie ja miałam łyżeczkowanie (17.03) potem w połowie kwietnia była @, umówiłam się na wizytę w 12 dniu cyklu ale po miesiączce majowej i z dr umówiłam się na 17maja od razu na crio. Za tą wizytę zapłaciłam w artemidzie 160zł, crio opłacałam ok 780zł jak już wróciłam z Bialegostoku
wiecznie lubi tę wiadomość
-
Znów mam do Was kilka pytań
Czy wiecie może, czy można się dowiadywac o zarodki wczesniej niz po 14 dnia? Chodzi oczywicie o te które były hodowane do 6 doby i nie wiadomo czy zostały zamrożone.
Czy pomiedzy kolejna pierwsza a kolejna procedura( cala stymulacja) musi byc jakas przerwa?
Ja juz przygotowuje sie do porażki, ponieważ miałam bolące podbrzusze, kłucia, janiki tez bolałay, powiększone, żylaste piersi i.. wszytsko znknęło, a dzis 6 dpt Wieć mysle że po ptakach.
Izaura- przykro mi bardzo.Punkcja 26.11.16
Transfer 01.12.