Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu Ty mnie nie strasz bo jak pomyślę że drugie podejście też może się nie udać to na samą myśl mi się ryczeć chce. Ostatnio byłam gdzieś w sklepie i słyszałam jak dwie kobitki sobie rozmawiały o ciąży i jedna do drugiej mówi gdzie się pani leczy (ta jedna była w ciąży z bliźniakami) bo ja nie mogę zajść w ciąże na co tamta po cichu stwierdziła że to są dzieciaki z in vitro i że Uwaga....... udało się za 11 podejściem. Pierwsze co pomyślałam to że kasiasta babka a drugie że silna z niej kobieta i że mam nadzieję że ja tyle przejść nie będę musiała.Karcia
-
o ja 11 razy to masakra. Trzeba mieć siłę I kase oczywiście, Ale podziwiam. A mnie już drugi dzień bole @ męczą. Kiedy one się skończą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 23:46
Karcia lubi tę wiadomość
-
Ja Też. Niby powinnam isc po świętach Ale Znowu za tydzień muszę zwolnienie załatwić więc wolę isc za jednym razem. Tylko będę musiała jechać do artemidy przed sylwestrem bo mi się leki kończą. Mam nadzieję że Teraz na usg będą już ładnie 2 Kruszynki widać I że ten mniejszy podgoni rodzeństwo:-)Karcia wrote:Ana a ja już się nie mogę doczekać Twojej kolejnej wizyty

J_agoda, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ja tak mam bardzo często - sam @ intensywny przez 2 dni a potem jakieś syfy jak z zardzewiałej rury

Mówiłam o tym jeszcze kiedyś dla W, nie mówił jakos ze to coś złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 08:20
Marzenia się spełnia
-
To faktycznie silna kobietaKarcia wrote:Gosiu Ty mnie nie strasz bo jak pomyślę że drugie podejście też może się nie udać to na samą myśl mi się ryczeć chce. Ostatnio byłam gdzieś w sklepie i słyszałam jak dwie kobitki sobie rozmawiały o ciąży i jedna do drugiej mówi gdzie się pani leczy (ta jedna była w ciąży z bliźniakami) bo ja nie mogę zajść w ciąże na co tamta po cichu stwierdziła że to są dzieciaki z in vitro i że Uwaga....... udało się za 11 podejściem. Pierwsze co pomyślałam to że kasiasta babka a drugie że silna z niej kobieta i że mam nadzieję że ja tyle przejść nie będę musiała.

Karcia walczymy dalej kazdej z nas sie uda miejmy nadzieje ze przy najblizszych podejsciach i nie doswiadczymy az tylu prob. Nastepne swieta kazda z nas spedzi w powiekszonym gronie :*
asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
A ja w 15 dc dostalam @ i to w pierwszy dzień świąt taka to niespodzianka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 11:56
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Tak wcześnie? Miałaś już tak kiedyś?malgos741 wrote:A ja w 15 dc dostalam @ i to w pierwszy dzień świąt taka to niespodzianka

-
Hej

Mam pytanie do dziewczyn w ciąży, czy uporczywe kłucie bardzo nisko (to chyba nie jajnik?) może być powodem do niepokoju?
Przy pachwinie, z lewej strony. Kłucie, pulsowanie, wyczuwalne tętno. Dajcie znac, bo się martwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 15:31

-
Kucie w pachwinhe to normalne bo się macica rozrasta tak mi lekarz powiedziałMakumba wrote:Hej

Mam pytanie do dziewczyn w ciąży, czy uporczywe kłucie bardzo nisko (to chyba nie jajnik?) może być powodem do niepokoju?
Przy pachwinie, z lewej strony. Kłucie, pulsowanie, wyczuwalne tętno. Dajcie znac, bo się martwię
-
Cześć dziewczyny. My właśnie zlądowaliśmy do domu. Święta udane
uwielbiam ten czas kiedy większość leczy kaca a ja czuję się świetnie
. Mój mężulek popił a teraz mówi że umiera
. Mam nadzieję że u Was też święta upłynęły w miłej atmosferze.
Gosia321, Karcia, Asia08, leo lubią tę wiadomość
-
A ja sie obudzilam przed 4ta z bolem brzucha i biegunka. Masakra.

Emilka, to fajnie.
Pewnie przez wichury nie ma pradu?
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui