Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiu Ty mnie nie strasz bo jak pomyślę że drugie podejście też może się nie udać to na samą myśl mi się ryczeć chce. Ostatnio byłam gdzieś w sklepie i słyszałam jak dwie kobitki sobie rozmawiały o ciąży i jedna do drugiej mówi gdzie się pani leczy (ta jedna była w ciąży z bliźniakami) bo ja nie mogę zajść w ciąże na co tamta po cichu stwierdziła że to są dzieciaki z in vitro i że Uwaga....... udało się za 11 podejściem. Pierwsze co pomyślałam to że kasiasta babka a drugie że silna z niej kobieta i że mam nadzieję że ja tyle przejść nie będę musiała.Karcia
-
o ja 11 razy to masakra. Trzeba mieć siłę I kase oczywiście, Ale podziwiam. A mnie już drugi dzień bole @ męczą. Kiedy one się skończą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 23:46
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Ana a ja już się nie mogę doczekać Twojej kolejnej wizyty
J_agoda, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
Ja tak mam bardzo często - sam @ intensywny przez 2 dni a potem jakieś syfy jak z zardzewiałej rury
Mówiłam o tym jeszcze kiedyś dla W, nie mówił jakos ze to coś złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 08:20
Marzenia się spełnia -
Karcia wrote:Gosiu Ty mnie nie strasz bo jak pomyślę że drugie podejście też może się nie udać to na samą myśl mi się ryczeć chce. Ostatnio byłam gdzieś w sklepie i słyszałam jak dwie kobitki sobie rozmawiały o ciąży i jedna do drugiej mówi gdzie się pani leczy (ta jedna była w ciąży z bliźniakami) bo ja nie mogę zajść w ciąże na co tamta po cichu stwierdziła że to są dzieciaki z in vitro i że Uwaga....... udało się za 11 podejściem. Pierwsze co pomyślałam to że kasiasta babka a drugie że silna z niej kobieta i że mam nadzieję że ja tyle przejść nie będę musiała.
Karcia walczymy dalej kazdej z nas sie uda miejmy nadzieje ze przy najblizszych podejsciach i nie doswiadczymy az tylu prob. Nastepne swieta kazda z nas spedzi w powiekszonym gronie :*asiastokrota, Karcia lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
A ja w 15 dc dostalam @ i to w pierwszy dzień świąt taka to niespodzianka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 11:56
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:A ja w 15 dc dostalam @ i to w pierwszy dzień świąt taka to niespodzianka
-
Hej
Mam pytanie do dziewczyn w ciąży, czy uporczywe kłucie bardzo nisko (to chyba nie jajnik?) może być powodem do niepokoju?
Przy pachwinie, z lewej strony. Kłucie, pulsowanie, wyczuwalne tętno. Dajcie znac, bo się martwięWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 15:31
-
Makumba wrote:Hej
Mam pytanie do dziewczyn w ciąży, czy uporczywe kłucie bardzo nisko (to chyba nie jajnik?) może być powodem do niepokoju?
Przy pachwinie, z lewej strony. Kłucie, pulsowanie, wyczuwalne tętno. Dajcie znac, bo się martwię -
Cześć dziewczyny. My właśnie zlądowaliśmy do domu. Święta udane
uwielbiam ten czas kiedy większość leczy kaca a ja czuję się świetnie
. Mój mężulek popił a teraz mówi że umiera
. Mam nadzieję że u Was też święta upłynęły w miłej atmosferze.
Gosia321, Karcia, Asia08, leo lubią tę wiadomość
-
A ja sie obudzilam przed 4ta z bolem brzucha i biegunka. Masakra.
Emilka, to fajnie.Pewnie przez wichury nie ma pradu?
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui