Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, byłam wczoraj u dr D. 8 TYDZIEŃ. Biore 2x1 duphaston i lekarz kazal juz odstawic leki ( nie stopniowo, poprostu jak skończe opakowanie to koniec, bez zmniejszania dawki). dziwne troche....Ale mam nadzieje, ze wie co robi.
Zyczę Wam wszystkim radosnych i rodzinnych Świąt. oby Wasze MARZENIA się spełniły. pozdrawiam
Asia08, asiastokrota, Makumba, malgos741, ana1122, asia-m-b lubią tę wiadomość
mała1186 -
mała1186 wrote:Dziewczyny, byłam wczoraj u dr D. 8 TYDZIEŃ. Biore 2x1 duphaston i lekarz kazal juz odstawic leki ( nie stopniowo, poprostu jak skończe opakowanie to koniec, bez zmniejszania dawki). dziwne troche....Ale mam nadzieje, ze wie co robi.
Zyczę Wam wszystkim radosnych i rodzinnych Świąt. oby Wasze MARZENIA się spełniły. pozdrawiam
Co do odstawiania leków to widac każdy lekarz ma swoją metodę. A skoro obie nam zalecają to widac żadna z nich nie moze nam zaszkodzić
-
e_mil_ka wrote:Ena jak tam wizyta?
Ja już 5 dzień krwawienie na maksa. Kiedy to sie skończy? Długo tak będzie? Przecież to była wczesna ciąża a nie jakaś zaawansowana.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena jak tam wizyta?
Ja już 5 dzień krwawienie na maksa. Kiedy to sie skończy? Długo tak będzie? Przecież to była wczesna ciąża a nie jakaś zaawansowana. -
nick nieaktualny
-
Ena no kurczę szkoda. Może nie te leki?
Gosiu to ja sie chyba wykończę przez tyle dni. Chwile jest spokój a za chwile leci ze mnie jakby kran odkręcił. Tak jak mówi Ena, grube endometrium i teraz wszystko musi sie wyczyścić. -
mała1186 wrote:Dziewczyny, byłam wczoraj u dr D. 8 TYDZIEŃ. Biore 2x1 duphaston i lekarz kazal juz odstawic leki ( nie stopniowo, poprostu jak skończe opakowanie to koniec, bez zmniejszania dawki). dziwne troche....Ale mam nadzieje, ze wie co robi.
Zyczę Wam wszystkim radosnych i rodzinnych Świąt. oby Wasze MARZENIA się spełniły. pozdrawiamAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Dziewczyny, spokojnych, radosnych Świąt, spędzonych w gronie najbliższych kochających ludzi, zdrówka, odpoczynku i spełnienia tego najważniejszego marzenia dla Was wszystkich. WESOŁYCH ŚWIĄT
e_mil_ka, Asia08, Makumba, malgos741, ana1122, [email protected] lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ena no kurczę szkoda. Może nie te leki?
Gosiu to ja sie chyba wykończę przez tyle dni. Chwile jest spokój a za chwile leci ze mnie jakby kran odkręcił. Tak jak mówi Ena, grube endometrium i teraz wszystko musi sie wyczyścić.
Na cztery stymulacje tylko jedna zakończyła się owulacją. Dziś mam wkur... W kolejnym cyklu pójdę do dr D - tak zasugerowała dr M. Jakby tak udało się wszystko zaplanować - mówisz i masz
Asiastokrotka Tobie też życzę udanych Świąt. Pod słowo "udane" - wpisz to, czego po nich oczekujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 20:07
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmilka moja miesiaczka tez trwała 12 dni...
Ena Twoj wynik jest bardzo dobry!
Dziewczyny, moje życzenia sprowadzają się tylko do jednego, abyśmy wszystkie stały się szczesliwymi Mamami, czy to po raz pierwszy czy drugi....abysmy wszystkie czuły się spelnione na 100%.! Spokojnych Świąt!e_mil_ka, Asia08, malgos741, ana1122, [email protected] lubią tę wiadomość
-
Ja tez dolaczam sie do zyczen. Spelnienia marzen!
asiastokrota, Makumba, malgos741, e_mil_ka, [email protected] lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny na inny wątku. Dziewczyna miała transfer tego samego dnia co ja I jej się nie udało. Ale teraz zobaczyła 2 kreski na naturalnym cyklu. I tego życzę wam wszystkim z okazji świat. Niech magia trwa. A dla ciężarnych zdrowia dla maleństw i szczęśliwych porodow. Wesołych świat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 20:50
Asia08, e_mil_ka, asiastokrota, leo, Makumba, Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Makumba trzeba wypić tylka to wode czy ziarenka z siemia ten?
Na grypę ż. to chyba siemię nie pomoże.
Ale jak masz wrażliwy żołądek to najlepiej jest je sobie zmielić, zalać wodą i zjeść tę papkę. -
Przyłączam się do życzeń. Przede wszystkim zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń!
Asia08, malgos741, ana1122, eni33, asiastokrota, e_mil_ka, Izaura, [email protected] lubią tę wiadomość