Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:
Eve - to już ładnie dzieć waży. Niech rośnie zdrowo. A do ilu ci stała hemoglobina?
-
Dziewczyny pomóżcie, muszę zrobić histeroskopię. Dr W zaproponował u siebie w szpitalu wojewódzkim ale termin na kwiecień. Mam brać? Wiecie może gdzie robią szybciej? W maju miałam podchodzić do 4 próby. Jak długo trzeba odczekać po histeroskopii?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyasiastokrota wrote:Dziewczyny pomóżcie, muszę zrobić histeroskopię. Dr W zaproponował u siebie w szpitalu wojewódzkim ale termin na kwiecień. Mam brać? Wiecie może gdzie robią szybciej? W maju miałam podchodzić do 4 próby. Jak długo trzeba odczekać po histeroskopii?
Dlaczego dr kazał Ci zrobić histeroskopie? Jakie wskazania masz do badania? -
asiastokrota wrote:Dziewczyny pomóżcie, muszę zrobić histeroskopię. Dr W zaproponował u siebie w szpitalu wojewódzkim ale termin na kwiecień. Mam brać? Wiecie może gdzie robią szybciej? W maju miałam podchodzić do 4 próby. Jak długo trzeba odczekać po histeroskopii?
asiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:Ana może to ciąża. Dolegliwości się nasilają. Rozwolnienia nie masz. Kawę wypiłaś na pusty żołądek?
Masz siemię lniane? Pomaga, działa osłonowo.
Ktoś wokół Ciebie ma grypę ż? -
Makumba wrote:Ana może to ciąża. Dolegliwości się nasilają. Rozwolnienia nie masz. Kawę wypiłaś na pusty żołądek?
Masz siemię lniane? Pomaga, działa osłonowo.
Ktoś wokół Ciebie ma grypę ż? -
Izaura wrote:Niestety nie pomogę. ...
Dlaczego dr kazał Ci zrobić histeroskopie? Jakie wskazania masz do badania?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Lura82 wrote:Odradzam baaardzo wojewódzki, drugą histeroskopię miałam w miejskim i jestem bardzo zadowolona. Co do terminu w miejskim, jak dostałam @ zadzwoniłam i za ok tydzień miałam zabieg. A takiej opieki jak w miejskim nigdzie jeszcze nie widziałamAsia
4 x iui
4 próby ivf
Mnie do wojewódzkiego kierował dr P. też szłam z myślą, że skoro on mnie kieruje i bedzie robił zabieg to będzie super, a był przemiał ludzi, pielegniarki widzi sie od czasu do czasu (nawet kroplówkę odłączał mi mąż.
Mnie po nic nie bolało, tylko lekkie plamienia ok tydzień. teraz położna mi mówiła, że przez 3 tyg trzeba na siebie uważać.asiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Dziękuję Laura za odpowiedź. Ja nie liczę że dr W będzie robił zabieg, po prostu znam ten szpital. Jak miałam robioną drożność to wszystko było oki, byłam zadowolona.Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc