Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się podoba jego podejście. Kazał się dużo sexic i czekać do marca.
Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Genetyka i tak mam zapisanego,wiec badania będą. A mąż po operacji powruzka nasiennego. Teraz się skarży ze go czasami te żylaki bolą, może dalej coś tam jest.
-
[email protected] wrote:Tak ICSI było.
-
[email protected] wrote:Wszystkie 6 komórek się zaplodnilo.W 4 dobie przestaly się dzielić prawidłowo.
-
No musi to fakt,niema innej opcji bo juz więcej nic nie zrobię. Naprawdę odpuszczę i będę czekała na cud.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki u mnie z dwóch komórek żadna się nie zapłodniła choć nasienie było dobre .. i drożę temat genetyczny..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:39
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No właśnie też tak mysle ze to plemniki są odpowiedzialne za rozwój bo komórki były ok.No i raczej zarodki poumieraly przez jakąś wadę,naturalna eliminacja.
Ważne ze mam jeszcze jedna szanse.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Małgos ja zrobię podstawowe badania genetyczne.Pod koniec stycznia chce zacząć od kariotypu.
malgos741 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Wiecie tak sie zastanawiam czemu nie podają klas wszystkich zarodków zamrożonych. Przy transferze tylko podają jaki jest transferowany zarodek. Ciekawe czy nie zaczynają podawac od najsłabszych. Nie wiem dlaczfgo ale tak mi jakos do Glowy to przyszło. Ciekawe jaki teraz zarodek mi podadzą.
-
J_agoda wrote:O tym samym pomyślałam, szczególnie, gdy nie ma jakiś konkretnych powodów, jak dobrze rozumiem.
Wizualizuje tragedie. A potem się spełnia.J_agoda, e_mil_ka, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Ja też zaczęłam od kariortypu..teraz jak byłam u dr Z mówił że nie trzeba robić więcej ale jak genetyk zleci coś to on nie wtrąca się..teraz miałam pobrane ukł krzepnięcia..a mąż cftr..ja tam co moge to zrobie do marca mam czas..
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
J_agoda wrote:Emilka to już rozumiem, czemu masz "dziwną" szefową
.
Z pracą jest straszny problem, tzn z pracownikami. Szukałam chyba pół roku kogoś i to, jakie cv wpada, to naprawdę dramat.01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017