Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-m-b wrote:O Jagoda a u nas miał być Tomek a jest Janek
Kurcze Asiastokrotka już nie pierwszy raz słyszę, że Jaśki to niezłe gagadki, ale ja nie wierzę, że charakter od imienia zależy..
A tak poza tym to Jan ogólnie bardzo grzeczny był na każdym usg grzeczny, nawet dr Hoppe Go chwalił, że na 3 prenatalnym tak ładnie daje serduszko zbadać a tu taki myk na finiszu
Bardzo dużo jest Tomków w moim otoczeniu teraz wśród małych chłopców. Już chyba mija moda na Kubusiów, chociaż to też niezłe ziółka.
Asiu ja miałam cc i całkiem dobrze to wspominam, też byłam rozczarowana takim trybem, ale bardzo szybko doszłam do siebieMarzenia się spełnia -
Ena wrote:Cześć
Polopiryna - dobre wieści z wizyty - super. Teraz jeszcze tylko poczekać na pozytywne informacje z wyników badań.
Asia m_b - a to kręcioł z waszego synka
Ja jutro miałam wizytować u dr W, ale jak to często bywa - nie będzie go
Eve powodzenia na podglądaniu szkraba. Daj znać po.Ena właśnie pierwotnie byłam na jutro do niego zapisana. Całe szczęście, że pojechałam w ubiegły piątek, bo obeszłabym się smakiem
. Dalej masz monitoring? Który DC?
Marzenia się spełnia -
Gosia potwierdziłam.
Ena
No cóż po wizycie wiemy tyle ze prawie nic,żaden lekarz nam nie powie czemu dupa blada z tego wyszla.Powiedział dr tak:określić plan ile razy podchodzimy (poczułam się beznadziejnym przypadkiem) zmienić sposób leczenia przy procedurze,protokół krótki.Ewentualnie pomyśleć o adopcji (czego bardzo bym nie chciala).Niby mam nadzieje a jednak u nas tylko ivf może dać ciążę...a może tak być ze nie będzie jej nigdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 19:22
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena wrote:Makumba dziękuję. Wyciągam wnioski - wszystko do tej pory robiłam źle
aj tam, bez przesady
Najważniejszego nie napisałam: pijąc trzeba mocno wierzyć, że pomagająWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 19:25
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Dziewczyny na co te zioła Wam pomagają i czy można je stosować wraz z normalnymi lekami? Nie zaburzają ich działania?
Bardzo niedobre, gorzkie fuj. Ale my z Eną lubimy
Zioła to zioła, nie do końca o nich wiadomo. A już o interakcjach to w ogóle.
Na własną odpowiedzialność. -
Ena wrote:Eve powodzenia na podglądaniu szkraba. Daj znać po.
muszę się bardziej przyłożyć do diety czyli wołowinka i buraki. Wracając zajechaliśmy do Tesco i jak na złość nie było ani jednego buraka
a chciałam od razu sobie sok wycisnąć
asia-m-b, ana1122, asiastokrota, Asia08, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Gosia potwierdziłam.
Ena
No cóż po wizycie wiemy tyle ze prawie nic,żaden lekarz nam nie powie czemu dupa blada z tego wyszla.Powiedział dr tak:określić plan ile razy podchodzimy (poczułam się beznadziejnym przypadkiem) zmienić sposób leczenia przy procedurze,protokół krótki.Ewentualnie pomyśleć o adopcji (czego bardzo bym nie chciala).Niby mam nadzieje a jednak u nas tylko ivf może dać ciążę...a może tak być ze nie będzie jej nigdy.
Myślałam dziś rano o Tobie i Twoim wcześniejszym wpisie o wykorzystaniu nasienia dawcy. Chciałam Ci tylko powiedzieć, że znajoma straciła jedynego syna i w późnym wieku postanowiła postarać się o ciążę. Jednak komórki nie podołały i poprosiła siostrę o to żeby oddała swoje. I jej oddała. Normalnie: stymulacja, punkcja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:16
J_agoda lubi tę wiadomość
-
Makumba gdybym miała tylko taki wybor aby skorzystać z nasienia dawcy to pewnie bym się nie zastanawiala,szanse i tak sa cienkie i nawet nie wiem do czego mam się przyczepić.Maz zaakceptowal by taka sytuacje,a jeśli chodzi o dzieci to ja nic nie ukrywam-dziecko ma prawo wiedzieć.zreszta mojego syna tez wychowuje obcy facet-nie biologiczny ojciec.
Dr powiedzial nam ze dalsza diagnoza typy szukanie wad genetycznych czy immunologia nic nam nie wniesie.Zdarzylo się tak ze natura splatala nam figla i dala to co najgorsze.moze to co jest dobre nadal na nas czeka.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam wiele radości – wspólnie spędzonego czasu, rodzinnej atmosfery, dużo radości i tyle optymizmu, by nie skończył się przez cały zbliżający się rok. Życzę Wam, abyście to Boże Narodzenie spędziły w atmosferze miłości i wzajemnego zrozumienia. Wesołych Świąt dziewczyny
Piszę już życzonka, bo potem czasu nie będzie. Wiadomo przygotowania do świąt są intensywneana1122, polopiryna, asiastokrota, Asia08, Makumba, malgos741, eni33, Karcia, leo lubią tę wiadomość
-
eve87 wrote:Nasza mała w końcu się dzisiaj ładnie ułożyła do badania i dr zmierzył to czego ostatnio nie mógł dostrzec. I jest wszystko pięknie,waży już 992g i nie ma żadnych zastrzeżeń.Tzn jest jedno do mnie,bo mi morfologia dalej spada poniżej normy. Od zawsze walczę z poziomem żelaza no i znowu mi ucieka
muszę się bardziej przyłożyć do diety czyli wołowinka i buraki. Wracając zajechaliśmy do Tesco i jak na złość nie było ani jednego buraka
a chciałam od razu sobie sok wycisnąć
niech dalej pieknie rosnie
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Malawiki od razu po pierwszy ivf i wyszło że jesteście beznadziejnym przypadkiem. Myślę że to nie mozliwe. Na pewno wam się uda. U was problem jest nasienie. Macie aż takie zle wynikI?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 21:03
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ana ja nie wiem co u nas jest problemem.Niema ciąży,niema żadnej choroby.Nasienie ma obniżone parametry,charakter i środowisko pracy nie pomaga,palenie tytoniu (to u meza) a u mnie nie wiem.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Ana ja nie wiem co u nas jest problemem.Niema ciąży,niema żadnej choroby.Nasienie ma obniżone parametry,charakter i środowisko pracy nie pomaga,palenie tytoniu (to u meza) a u mnie nie wiem.
-
[email protected] wrote:Ana ja nie wiem co u nas jest problemem.Niema ciąży,niema żadnej choroby.Nasienie ma obniżone parametry,charakter i środowisko pracy nie pomaga,palenie tytoniu (to u meza) a u mnie nie wiem.
Mąż bierze jakieś leki na nasienie?Marzenia się spełnia -
No właśnie zaraz po transferze wracałam do domu.Teraz napewno zostane na noc i spokojnie wtedy wrócę. Ananasem oczywiście byl i odpoczynek tez ale czułam skurcze macicy-chyba będzie trzeba podtrzymać się lekami.Musi się udac-dr.twierdzi ze tak będzie.
J_agoda, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Makumba wrote:Jagoda na głowę
Bardzo niedobre, gorzkie fuj. Ale my z Eną lubimy
Zioła to zioła, nie do końca o nich wiadomo. A już o interakcjach to w ogóle.
Na własną odpowiedzialność.Marzenia się spełnia