Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Asia-m-b powiedz po kim twój synuś taki charakterny? Znam jednego Jaśka to czort jest jakich mało
Łobuz nie z tej ziemi
Polopiryna SUPER , wyniki z krwi też na pewno będą dobre, spokojnej ciążyAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Polopieryna super że wszystko ok... trzymałam kciuki myslami bo w pracy widziałaś ciężko
polopiryna lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Nie za szybko na odstawianie już leków?
Odstawiasz leki stopniowo wiec gdyby cos sie dzialo przy zmniejszaniu dawki jakies plamienia czy krwawienie telefon i wracasz do poprzedniejBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:A ja się tak boję. Dziewczyny Z innego wątku pisały że dopiero od 12 tyg zmniejszaly!nie wiem co robić niby doktor Z wie co mówi I jest dobrym lekarzem. Ale jeśli będzie jakieś krwawienie W święta to on mi nie pomoże I może będę latac po szpitalachBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
J_agoda wrote:Doktorkowi obiecałam ze jak będzie 2 syn to będzie miał na imię Tomek
A miał być Staś lub Jaś właśnie
Kurcze Asiastokrotka już nie pierwszy raz słyszę, że Jaśki to niezłe gagadki, ale ja nie wierzę, że charakter od imienia zależy..
A tak poza tym to Jan ogólnie bardzo grzeczny był na każdym usg grzeczny, nawet dr Hoppe Go chwalił, że na 3 prenatalnym tak ładnie daje serduszko zbadać a tu taki myk na finiszuAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyCześć
Polopiryna - dobre wieści z wizyty - super. Teraz jeszcze tylko poczekać na pozytywne informacje z wyników badań.
Asia m_b - a to kręcioł z waszego synka
Ja jutro miałam wizytować u dr W, ale jak to często bywa - nie będzie go
Eve powodzenia na podglądaniu szkraba. Daj znać po.asia-m-b, polopiryna, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ena jeśli doktora W niema to do kogo idziesz?
My podjęliśmy decyzję po dzisiejszej wizycie ze próbujemy dalej szczęścia. Od marca znowu działamy. Juz się nie mogę doczekać.asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia widziałam kiedyś jak kobietka stawała na głowie żeby dzidziuś się okręcil główka do dołu.Ale to chyba dość trudne w 36 tc.
J_agoda lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Ana jesli chodzi o leki to może tak być ze twoj poziom progesteronu jest większy ze względu na ciążę bliźniaczą,jeśli są dwie ciążę to i dwa łożyska.Dużo tego bierzesz,ja bym powoli zaczęła schodzić od duphastonu,z niego i tak mniej sie wchłania. Dopochwowe leki napewno by same wystarczyły..Dzidziusie co silne,nie obawiaj się ze coś się stanie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena jeśli doktora W niema to do kogo idziesz?
My podjęliśmy decyzję po dzisiejszej wizycie ze próbujemy dalej szczęścia. Od marca znowu działamy. Juz się nie mogę doczekać.
A co dziś powiedział dr? Jakie wnioski na przyszłość? Synek już zdrowy? -
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Makumba a jak ty piłaś te zioła? Tzn. o stałych porach, ile razy dziennie?
Ważne wymieszanie przed każdym zaparzaniem.
Mieszanka na niepłodność Ojca Klimuszki nr1 ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych", ) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego
Wszystko po 50 gr.:
Szyszka chmielu
ziele przywrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostrzyka żółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkiem.
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Ważne wymieszanie przed każdym zaparzaniem.
Mieszanka na niepłodność Ojca Klimuszki nr1 ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych", ) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego
Wszystko po 50 gr.:
Szyszka chmielu
ziele przywrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostrzyka żółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkiem.
Makumba dziękuję. Wyciągam wnioski - wszystko do tej pory robiłam źle