Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana dziwne, że już Ci mówił, żeby odstawiać leki, bo przeważnie do 13 tc się bierze. Ale może to dlatego, że Ty dużo masz tego progesteronu i lutinus i duphaston. Ja brałam do 13tc ale tylko jeden lek 2x dziennieAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Chyba zacznę odstawiac od jutra pol tabletki przez 3 dni potem całą I za 4 dni lutinus jedna odstawie i zobacze co będzie się działo. A do wizyty będę brała jeszcze 2*1 duphaston. Jeszcze te torbiele czytałam gdzieś że jak się bierze progesteron to one robia się mniejsze I W końcu zanikają
-
Ana to mozesz zacząć po świętach odstawiać żeby mieć spokojniejszą głowę..
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
leo wrote:Asia-m-b jak wizyta?
nie spodziewałam się, że Jachu się znowu obróci.. jest pośladkowo i dr powiedział, że cesarka
do tego przez insulinę tydzień wcześniej mnie położy do szpitala.. oczywiście przyjmuję wszystko z pokorą, ale mam cichą nadzieję, że Synciu zrobi psikusa i się obróci. Mimo, że doktorek powiedział, żeby się nie łudzić
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Nie no Karcia, doktorek powiedział, że synuś się obrócił tak, by pokazać gdzie ma ten cały świat
Karcia, Makumba, Asia08, Ali.G, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
ana1122 wrote:Nie za szybko na odstawianie już leków?
-
asia-m-b wrote:Nie jest za fajnie
nie spodziewałam się, że Jachu się znowu obróci.. jest pośladkowo i dr powiedział, że cesarka
do tego przez insulinę tydzień wcześniej mnie położy do szpitala.. oczywiście przyjmuję wszystko z pokorą, ale mam cichą nadzieję, że Synciu zrobi psikusa i się obróci. Mimo, że doktorek powiedział, żeby się nie łudzić
moze w prezencie świątecznym albo noworocznym obróci sie znowu?
Moja dzisiaj jakoś dziwnie spokojna jest. Dobrze,ze jutro mamy wizytę to w koncu ja podejrze
Makumba, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Doktor z coś takiego mi napisał Co tydzień prosze zmniejszać o 1 tabl zaczynajac od Duphastonu w następnym Lutinus tylko na noc w kolejnym rano duphaston na noc Lutinus po kolejnym tyg 1x dz duphaston.
2 tydzień lutinus na noc, rano duphaston.
3 tydzień 1 x dziennie duphaston.
Dobrze zrozumiałam? Jaką masz teraz dawkę? . -
asia-m-b wrote:Nie jest za fajnie
Trzymam kciuki za obrócenie się.
Jachu no weź, ciocia Makumba zmieni zdjęcie na forum, bądź grzecznym chłopcem.
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki. Ja wczoraj miałam prenatalne, ale jak wróciłam do domu, to padłam. Za to teraz już na nogach
Doktor D powiedział, że wszystko OK, ale musimy jeszcze poczekać na wyniki z krwi.
Ana, ja mniej więcej w takim czasie zaczęłam odstawiać powoli leki. W 11 tygodniu byłam już "czysta"Nie martw się, lekarz wie, co robi
Asia08, J_agoda, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Makumba wrote:To teraz tak często?
Niee, bylam 29.11 jak bylo to plamienie i mial pojawic sie za 4 tyg., wiec ten 29.12 to planowo. Nieolanowanie wyskoczyly prenatalne w tamtym tugodniu, dlatego to tak wyglada.
Polopirynka, super ze wszystko ok. My tez czekamy na wyniki krwi. Panie mowily, ze dlugo sie na nie czeka i nawet za tydzien moze jeszcze nie byc.
Asia-m-b, synus ma charakterek.
asia-m-b, polopiryna, ona84 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba wrote:Hmm w całym 1 tygodniu 1 tabletka duphastonu mniej.
2 tydzień lutinus na noc, rano duphaston.
3 tydzień 1 x dziennie duphaston.
Dobrze zrozumiałam? Jaką masz teraz dawkę? .