Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana pij mleko to pomaga.
e_mil_ka, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:W sumie nie. Sama to wymyśliłam. Chyba ma fajny skład.Marzenia się spełnia
-
e_mil_ka wrote:Acha makumba dzieki wielki. Jutro lecę do apteki.
Mało tego, kazała oznaczyć poziom. Przy regularnym łykaniu przez dłuższy okres czasu witd3 i b12 miałam tak w połowie 'normy', a kwas foliowy max.
Jak będziesz w Olsztynie, w aptece pod gryfem jeszcze niedawno dawali gratis do femibionu w postaci małego opakowania tych tabletek.
Emilka jestem z Tobą całym sercem ❤️ Walcz.
-
J_agoda wrote:Hmm mi chyba dr W zalecił, ale nie wspominał, że dodatkowo właśnie jeszcze kwas foliowy i te B12. A tą opinię akurat o femibionie pamiętam jeszcze z pierwszej ciąży. Myślałam, że to wystarczy.
-
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:To najprawdziwsza prawda. Od środy życie jak na petardzie, w piątek lekarz, weekend poświęcony rozważaniom i decyzjom, co i jak. Poniedziałek znowu lejarz, tym razem z synkiem, też niespecjalnie dobre wiadomości. I dopiero dzisiaj powrót do pracy postawił mnie na nogi. U mnie praca to chyba najlepsze lekarstwo
Ana - na zgagę niektórym pomagają migdały. -
ana1122 wrote:Co jest dobre na zgage? Już 3 dzień mnie morduje
Leżenie po posiłku ułatwia cofanie sie tych kwasów wszystkich powodujących zgagę.
-
Jedzenie to jem normalnie tzn śniadanie kawa zbozowa i 2 kanapki Z szynka potem owoc dziś była gruszka na obiad rosol i kotlet potem była 1 marchewka I pomarańcza na kolację 2 kanapki. Dziś jeszcze chapnelam kilka cząstek czekolady.
-
ana1122 wrote:Jedzenie to jem normalnie tzn śniadanie kawa zbozowa i 2 kanapki Z szynka potem owoc dziś była gruszka na obiad rosol i kotlet potem była 1 marchewka I pomarańcza na kolację 2 kanapki. Dziś jeszcze chapnelam kilka cząstek czekolady.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:U mnie zgaga murowana po kwaśnym chlebie i wędlinach ze sklepu. Wędliny szczególnie. Zajadam się serem albo piekę mięcho.
-
ana1122 wrote:Może coś W tym być bo od 3 dni jem wędliny wcześnieJ ser aby. I strasznie mi nie smakują te wędliny masakra.
I kupuję chleb z piekarni, nie z BIedry czy lidla bo cos w nich rownież podrażnia mi żołądek.
Czekolada i cytrusy też Ci nie pomogły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 00:05
-
Makumba wrote:Azotyn sodu w wędlinach. Zrób test, odstaw.
I kupuję chleb z piekarni, nie z BIedry czy lidla bo cos w nich rownież podrażnia mi żołądek.
Czekolada i cytrusy też Ci nie pomogły. -
Ena wrote:A co u synka wyszło? W jakiej branży pracujesz?
Ana - na zgagę niektórym pomagają migdały..
Pracuje w finansach.Marzenia się spełnia