Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiastokrotka Karcia nadziejka eni88 wyslakam wam zaproszenia potwierdzcie bo mam do was prywatne wiadomosci
Malgos i ona84 wam juz taka wiadomosc wyslalamWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:48
Karcia, malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Asia ok już wiem wszystko. U mnie pewnie trzeba będzie monitoring bo u mnie z owulacja różnie bywa wole mieć pewność że jej nie przegapię.
No dobra dziewczyny my w lutym jedziemy po nasz skarb kolejny. Nie poddajemy się. Ja chciałam odczekać dłużej ale mój mąż chce spróbować w następnym możliwym terminie i chyba się zdecyduję. Wczoraj myślałam, że nie dam rady wrócić do pracy ale zmobilizowałam się i poszłam chociaż nie było łatwo. Chyba dobrze mi to zrobiło. Musiałam zająć głowę czymś innym. Teraz jak wróciłam do domu myśli wróciły ale myślę, że niebawem pogodzę się z tym co się stało.
Emilka masz wsparcie w mężu - to duży komfort psychiczny. Razem dacie radę przejść przez to wszystko. Wiem, że Ci ciężko i te ciągłe pytania w głowie "Dlaczego... Czemu to takie niesprawiedliwe...". Życie jest tylko jedno i nie można dać się złamać złym emocjom. Ja też się wkur... na całe to stymulowanie, którego efekt jest niezadowalający, ale idę dalej i czekam na tę ciążę...
A praca w tym przypadku nawet najbardziej wkurzająca może stać się cudownym lekarstwem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 21:58
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia m-b czy robiłaś badanie w kierunku obecności antygenu HPA1?
Pan dr mówił, że mam to zrobić w centrum krwiodawstwa, a ja czytam w necie że na naszym uniwerku?
Tylko chyba nie o to pytaszMarzenia się spełnia -
Ena wrote:A praca w tym przypadku nawet najbardziej wkurzająca może stać się cudownym lekarstwemMarzenia się spełnia
-
Izaura wrote:Emilka planujesz iść na kontrolna wizyte po nieudanym transferze? Czy od razu zglaszasz sie do lekarza w cyklu w ktorym podchodzisz do crio?
Izaura kiedy dzwoniłam do dr Z pytałam czy mam zgłosić się na jakąś kontrolną wizytę na usg. Powiedział, że nie ma takiej potrzeby, bo to bardzo wczesna ciąża. Wszystko powinno się samo oczyścić. Chyba, że będę czuła się źle i coś mi będzie dolegać to mam się zgłosić na kontrolę. A jak wszystko będzie ok to mam zgłosić się dopiero w tym cyklu, w którym będę podchodzić do crio.
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny a jakiś suplement z witaminami z grupy B to znacie? Myślę, że powinnam też brać jakieś witaminy z tej grupy.
Skład
Jedna tabletka zawiera:
Kwas foliowy 0,4 mg
Metafolina 0,4 mg
Witamina B1 1,2 mg
Witamina B2 1,6 mg
Witamina B6 1,9 mg
Witamina B12 3,5 mcg
Biotyna 60 mcg
Witamina PP (niacyna) 15 mg
Kwas pantotenowy 6 mg
Witamina C 110 mg
Witamina E 13 mg
Jod 150 mcg
Apropos wit z grupy B, dodatkowo to tego co powyżej, moja lekarz rodzinna zaleciła branie B12 i kwasu foliowego. Kupiłam za jakieś grosze i jadłam do ciąży.
Powiedziała, że ma być wręcz nadmiar wit d3, b12 i kwasu foliowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 22:22
-
Ena wrote:Emilka masz wsparcie w mężu - to duży komfort psychiczny. Razem dacie radę przejść przez to wszystko. Wiem, że Ci ciężko i te ciągłe pytania w głowie "Dlaczego... Czemu to takie niesprawiedliwe...". Życie jest tylko jedno i nie można dać się złamać złym emocjom. Ja też się wkur... na całe to stymulowanie, którego efekt jest niezadowalający, ale idę dalej i czekam na tę ciążę...
A praca w tym przypadku nawet najbardziej wkurzająca może stać się cudownym lekarstwem
Ena może jeszcze coś uda sie uzyskać z tej stymulacji. Życzę Ci tegoEna lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Co jest dobre na zgage? Już 3 dzień mnie morduje
, oj bardzo Ci współczuję tej zgagi. Nie zapomnę dziwnego uczucia po porodzie, kiedy zgaga minęła. Ot tak. A była w ostatnim czasie tak normalnym stanem, że się aż dziwnie poczułam, jak minęła.
Marzenia się spełnia -
Makumba wrote:Emilka femibion natal 1 ma taki skład:
Skład
Jedna tabletka zawiera:
Kwas foliowy 0,4 mg
Metafolina 0,4 mg
Witamina B1 1,2 mg
Witamina B2 1,6 mg
Witamina B6 1,9 mg
Witamina B12 3,5 mcg
Biotyna 60 mcg
Witamina PP (niacyna) 15 mg
Kwas pantotenowy 6 mg
Witamina C 110 mg
Witamina E 13 mg
Jod 150 mcg
Apropos wit z grupy B, dodatkowo to tego co powyżej, moja lekarz rodzinna zaleciła branie B12 i kwasu foliowego. Kupiłam za jakieś grosze i jadłam do ciąży.
Powiedziała, że ma być wręcz nadmiar wit d3, b12 i kwasu foliowego.Marzenia się spełnia -
e_mil_ka wrote:Makumba a jak tu jest juz kwas foliowy to wtedy juz nie brać dodatkowo?Marzenia się spełnia