Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagoda ja dla męża daje tylko dwie rzeczy-kwas l-askorbinowy i glutation. Jeszcze musze dokupić koenzym,nie wierzę lekom z aptek i szukam tych o dobrym i prawdziwym składzie. Dobrze ze chociaż żadne z nas nie spożywa alkoholu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 21:32
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Eve, a propos buraków polecam sałatkę: pieczone buraki, brązowy ryż (albo jakaś kasza), natka pietruszki (albo inna zieleninka), feta. Buraczki ścierasz na tarce, dorzucasz resztę składników i mieszasz. Nie trzeba żadnych przypraw, można jeść samą albo do wołowinki na obiad
asia-m-b, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
[email protected] wrote:Jagoda ja dla męża daje tylko dwie rzeczy-kwas l-askorbinowy i glutation. Jeszcze musze dokupić koenzym,nie wierzę lekom z aptek i szukam tych o dobrym i prawdziwym składzie. Dobrze ze chociaż żadne z nas nie spożywa alkoholu.Marzenia się spełnia
-
[email protected] wrote:No właśnie zaraz po transferze wracałam do domu.Teraz napewno zostane na noc i spokojnie wtedy wrócę. Ananasem oczywiście byl i odpoczynek tez ale czułam skurcze macicy-chyba będzie trzeba podtrzymać się lekami.Musi się udac-dr.twierdzi ze tak będzie.
-
Nie stosuje takich suplementów,nic lekarz nam o tym nie mówił. Staram się wprowadzić zdrowy tryb życia,lżejsze i lepsze jedzenie plus prawidłowe suplementy naturalnego pochodzenia.
Ana napewno drugi raz tego błędu nie popełnienie i nie wrócę od razu tyle km i to jeszczę jako kierowca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:10
J_agoda, Karcia lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
polopiryna wrote:Eve, a propos buraków polecam sałatkę: pieczone buraki, brązowy ryż (albo jakaś kasza), natka pietruszki (albo inna zieleninka), feta. Buraczki ścierasz na tarce, dorzucasz resztę składników i mieszasz. Nie trzeba żadnych przypraw, można jeść samą albo do wołowinki na obiad
Oczywiście dostałam tez jakieś żelazo na receptę, ale dodatkowa dawka w jedzeniu mi nie zaszkodzi
-
[email protected] wrote:Makumba gdybym miała tylko taki wybor aby skorzystać z nasienia dawcy to pewnie bym się nie zastanawiala,szanse i tak sa cienkie i nawet nie wiem do czego mam się przyczepić.Maz zaakceptowal by taka sytuacje,a jeśli chodzi o dzieci to ja nic nie ukrywam-dziecko ma prawo wiedzieć.zreszta mojego syna tez wychowuje obcy facet-nie biologiczny ojciec.
Dr powiedzial nam ze dalsza diagnoza typy szukanie wad genetycznych czy immunologia nic nam nie wniesie.Zdarzylo się tak ze natura splatala nam figla i dala to co najgorsze.moze to co jest dobre nadal na nas czeka. -
Malawiki ja też polecam zostac na noc. Po pierwsze taka podróż w jedna i druga strone jest męcząca i do tego trzęsie. A tak na spokojnie wiesz że po transferze pojedziesz sobie na spokojnie do mieszkanka położysz się. Ja zaraz po transferze padłam jak mucha. Juz nawet na zakupy mąż poszedł sam. Nie pamiętam kiedy zasnęłam. Przespalam caly dzien. Wieczorem kolacyjka i dobry film. Bardzo fajnie wspominam ten dzień. Na spokojnie i tylko z moim kochanym mężem.
J_agoda, malgos741, Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Dr Domitrz mój prowadzący.Szczerze zglupialam juz sama.Tylko u mnie to tak jest ze jak się nie uda teraz to odpuszczam,jedna dzidzia (mój synek kochany)wystarczy i dr o tym wie.
Nic nie kazał nam robić pod kątem badań, to mnie dziwi.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Dr Domitrz mój prowadzący.Szczerze zglupialam juz sama.Tylko u mnie to tak jest ze jak się nie uda teraz to odpuszczam,jedna dzidzia (mój synek kochany)wystarczy i dr o tym wie.
Nic nie kazał nam robić pod kątem badań, to mnie dziwi.Marzenia się spełnia -
U mnie w pracy rozpoczely sie poszukiwania osoby na moje zastępstwo. Dziś miałam poważna rozmowę z szefową
zdała sobie sprawę że będziemy próbować i przyjdzie taki czas ze pojde na zwolnienie. Potwierdziłam jej przypuszczenia i powiedziałam że już w lutym kolejna próba. Wyobraźcie sobie że urząd pracy nie ma nikogo z odpowiednimi kwalifikacjami. Jedynie dziewczyny po liceum które niestety nie chcą pracować. Ostatnio jak szukaliśmy kogoś do pomocy to 4 osoby odmówiły. Wice stwierdziła ze jezeli ona ma przejac jakies obowiązki moje to ona rezygnuje ze stanowiska. Jaja jak berety.
-
No właśnie powodów nie widać. Mam pierwsze dziecko tylko z innym partnerem.Ciąża bez powikłań i problemów z zajsciem.
Teraz wszystko w pożądku i dalej nici.A może coś schrzanili w labo?Dobry embriologow to więcej niż połowa sukcesu,a nikt im na ręce nue patrzy.
Pięknie było od początku a potem raptem wszystko wymarlo-szok.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
J_agoda wrote:Bardziej pytałam o ten fertilmen, bo nam w Artemidzie zalecono. Niestety nie zdążyłam dzisiaj zakupić
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Genetyka i tak mam zapisanego,wiec badania będą. A mąż po operacji powruzka nasiennego. Teraz się skarży ze go czasami te żylaki bolą, może dalej coś tam jest.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Dr Domitrz mój prowadzący.Szczerze zglupialam juz sama.Tylko u mnie to tak jest ze jak się nie uda teraz to odpuszczam,jedna dzidzia (mój synek kochany)wystarczy i dr o tym wie.
Nic nie kazał nam robić pod kątem badań, to mnie dziwi.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017