Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Emilka zawsze marzyłam żeby pracować na sekretariacie W szkole Ale ciężko się dostać bo zawsze znajomi ida w dobre miejsca. W ogóle od zawsze mam pociąg do szkoły bo chciałam być nauczycielka I pracować Z mały aniołkami Ale ktoś mnie źle skierował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:56
malgos741 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Wiecie tak sie zastanawiam czemu nie podają klas wszystkich zarodków zamrożonych. Przy transferze tylko podają jaki jest transferowany zarodek. Ciekawe czy nie zaczynają podawac od najsłabszych. Nie wiem dlaczfgo ale tak mi jakos do Glowy to przyszło. Ciekawe jaki teraz zarodek mi podadzą.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Makumba jakoś to przełknę
Ana ja dostałam sie przypadkiem. Żeby pracować jako samodzielna sekretarka pracowałam najpierw 5 lat na umowach z urzedu pracy. Ale masz racje że znajomości dużo dają jesli chodzi o tą sferę. Ana jesli mialabys pracować w wiejskiej szkole tak jak ja to odradzam. Ja robię nie tylko za sekretarke ale i za pielegniarke, wysłuchiwacza problemów innych i kłótni bo sekretariat to pokój zwierzeń czasem za sprzątaczke, za informatyka itd. -
Makumba nie oglądałam ale powiem Ci że teraz to my mamy Meksyk w domu. Mamy kolejnego psa a właściwie suczkę. Przybłeda, kundelek, ma około 6 miesięcy. Nasz collie jest energiczny ale ona go przebija. W domu ciągłe tornado.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Makumba nie oglądałam ale powiem Ci że teraz to my mamy Meksyk w domu. Mamy kolejnego psa a właściwie suczkę. Przybłeda, kundelek, ma około 6 miesięcy. Nasz collie jest energiczny ale ona go przebija. W domu ciągłe tornado.
-
Ana ja tez lubię pogadac ale kiedy masz Full roboty a ktos Ci przyjdzie z plotkami no to już nie bardzo to lubię. A u nas same plotki ploteczki nie wiadomo komu ufac komu nie. Ja zawsze pozostaje neutralna i staram sie nie wyrazac swoich opinii. Mam tylko tam 2 osoby ktorym ufam i mogę szczerze pogadać a reszta to tylko czeka aż komuś noga sie powinie.
-
[email protected] wrote:Dr Domitrz mój prowadzący.Szczerze zglupialam juz sama.Tylko u mnie to tak jest ze jak się nie uda teraz to odpuszczam,jedna dzidzia (mój synek kochany)wystarczy i dr o tym wie.
Nic nie kazał nam robić pod kątem badań, to mnie dziwi.to czasem tez jest plus bo chyba wole wylozona kawe na lawe niz mydlenie oczu
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:U mnie w pracy rozpoczely sie poszukiwania osoby na moje zastępstwo. Dziś miałam poważna rozmowę z szefową
zdała sobie sprawę że będziemy próbować i przyjdzie taki czas ze pojde na zwolnienie. Potwierdziłam jej przypuszczenia i powiedziałam że już w lutym kolejna próba. Wyobraźcie sobie że urząd pracy nie ma nikogo z odpowiednimi kwalifikacjami. Jedynie dziewczyny po liceum które niestety nie chcą pracować. Ostatnio jak szukaliśmy kogoś do pomocy to 4 osoby odmówiły. Wice stwierdziła ze jezeli ona ma przejac jakies obowiązki moje to ona rezygnuje ze stanowiska. Jaja jak berety.
Dobrze ze szefowa w koncu zrozumiala ze priorytetem teraz dla ciebie jest ciazaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosiu to musi ktos byc taki kto zna sprawy kadrowe, przepisy kodeks pracy itd. Zawieram umowy i prowadze dokumentacje pracowników. Robię różnorodne sprawozdania GUS, PFRON, SIO, prowadze cala dokumentacje szkoły. Uchwaly zarzadzenia,zglaszam nauczycieli na szkolenia, zamawiam bilety dla uczniów, posiłki, planuje budżet, dekretuje faktury zajęcia itd długo bym musiała wymieniac.
-
nick nieaktualnyJagoda - jutro mam 18 dc. Albo się jutro coś ruszy w kierunku owulacji, albo dostanę Luteinę na wywołanie okresu i kolejna "bitwa".
[email protected] - Dr D wyłożył kawę na ławę. Niczego nie można w 100 % powiedzieć, bo całe To zachodzenie, niezachodzenie to zagadka.
Emilka dziękuję za życzenia. Tobie również życzę spokoju ducha, rodzinnej atmosfery i poczucia bycia kochaną i potrzebną. Może szefowa cię doceni i zrozumie jak jesteś dobrym pracownikiem i zapoda aneks z wyższym wynagrodzeniem.
Makumba - Dobrze napisałaś - lubimy pić zielsko, choć po tych na płodność nieba q gębie to ja raczej nie czuję
Eve - to już ładnie dzieć waży. Niech rośnie zdrowo. A do ilu ci stała hemoglobina?Makumba lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu to musi ktos byc taki kto zna sprawy kadrowe, przepisy kodeks pracy itd. Zawieram umowy i prowadze dokumentacje pracowników. Robię różnorodne sprawozdania GUS, PFRON, SIO, prowadze cala dokumentacje szkoły. Uchwaly zarzadzenia,zglaszam nauczycieli na szkolenia, zamawiam bilety dla uczniów, posiłki, planuje budżet, dekretuje faktury zajęcia itd długo bym musiała wymieniac.
-
e_mil_ka wrote:Jej ale się rozgadałam a ja jutro do pracy idę. Będę samiuśka w pracy jaka jestem szczęśliwa:)
e_mil_ka lubi tę wiadomość