X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Emilka zawsze marzyłam żeby pracować na sekretariacie W szkole Ale ciężko się dostać bo zawsze znajomi ida w dobre miejsca. W ogóle od zawsze mam pociąg do szkoły bo chciałam być nauczycielka I pracować Z mały aniołkami Ale ktoś mnie źle skierował

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 22:56

malgos741 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Wiecie tak sie zastanawiam czemu nie podają klas wszystkich zarodków zamrożonych. Przy transferze tylko podają jaki jest transferowany zarodek. Ciekawe czy nie zaczynają podawac od najsłabszych. Nie wiem dlaczfgo ale tak mi jakos do Glowy to przyszło. Ciekawe jaki teraz zarodek mi podadzą.
    Emilka coś w tym jest, Asia m-b też miała podany chyba nawet najsłabszy. Może porozmawiaj o tym? Ustal, żeby Cię nie postawili przed faktem.

e_mil_ka lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Makumba Tobie się zbiera :) ale tak na marginesie to uśmiałam się :D
    Emilka ja Cię uwielbiam :-)
    Nie gniewaj się. ❤️

e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka,
    PS Wczoraj oglądałam film z ,Piratem' w roli głównej. Tytuł polski Rok pod psem. Widziałaś? Ale urwis z tego border collie!
    Fabuła bez szału, ale na pieska mozna się pogapić.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba jakoś to przełknę:)
    Ana ja dostałam sie przypadkiem. Żeby pracować jako samodzielna sekretarka pracowałam najpierw 5 lat na umowach z urzedu pracy. Ale masz racje że znajomości dużo dają jesli chodzi o tą sferę. Ana jesli mialabys pracować w wiejskiej szkole tak jak ja to odradzam. Ja robię nie tylko za sekretarke ale i za pielegniarke, wysłuchiwacza problemów innych i kłótni bo sekretariat to pokój zwierzeń czasem za sprzątaczke, za informatyka itd.

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makumba nie oglądałam ale powiem Ci że teraz to my mamy Meksyk w domu. Mamy kolejnego psa a właściwie suczkę. Przybłeda, kundelek, ma około 6 miesięcy. Nasz collie jest energiczny ale ona go przebija. W domu ciągłe tornado.

ana1122 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak lubię jak ciągle coś się dzieje. Że mogę ludzi wysłuchać. A nie tylko papierki

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Makumba nie oglądałam ale powiem Ci że teraz to my mamy Meksyk w domu. Mamy kolejnego psa a właściwie suczkę. Przybłeda, kundelek, ma około 6 miesięcy. Nasz collie jest energiczny ale ona go przebija. W domu ciągłe tornado.
    O wow!

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ja tez lubię pogadac ale kiedy masz Full roboty a ktos Ci przyjdzie z plotkami no to już nie bardzo to lubię. A u nas same plotki ploteczki nie wiadomo komu ufac komu nie. Ja zawsze pozostaje neutralna i staram sie nie wyrazac swoich opinii. Mam tylko tam 2 osoby ktorym ufam i mogę szczerze pogadać a reszta to tylko czeka aż komuś noga sie powinie.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Domitrz mój prowadzący.Szczerze zglupialam juz sama.Tylko u mnie to tak jest ze jak się nie uda teraz to odpuszczam,jedna dzidzia (mój synek kochany)wystarczy i dr o tym wie.
    Nic nie kazał nam robić pod kątem badań, to mnie dziwi.
    Malawiki nie przejmuj sie mi tez dr D mowil ze trzeba sie zastanowic gdzie jest kres dzialan ze sa inne wyjscia jest adopcj.mysle ze mowi to bardziej pod katem naszej psychiki bo niestety kazde niepowodzenie to dla nas trauma. Poprostu nie owija w bawelne ze jest pieknie ladnie ze sie na 100% uda taki typ :) to czasem tez jest plus bo chyba wole wylozona kawe na lawe niz mydlenie oczu

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się emilka. Jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    U mnie w pracy rozpoczely sie poszukiwania osoby na moje zastępstwo. Dziś miałam poważna rozmowę z szefową :) zdała sobie sprawę że będziemy próbować i przyjdzie taki czas ze pojde na zwolnienie. Potwierdziłam jej przypuszczenia i powiedziałam że już w lutym kolejna próba. Wyobraźcie sobie że urząd pracy nie ma nikogo z odpowiednimi kwalifikacjami. Jedynie dziewczyny po liceum które niestety nie chcą pracować. Ostatnio jak szukaliśmy kogoś do pomocy to 4 osoby odmówiły. Wice stwierdziła ze jezeli ona ma przejac jakies obowiązki moje to ona rezygnuje ze stanowiska. Jaja jak berety.
    Emilko a co ty takiego robisz w pracy ze taki problem z zastepstwem na twoje miejsce jest ??
    Dobrze ze szefowa w koncu zrozumiala ze priorytetem teraz dla ciebie jest ciaza :)

gann3e3kewa6j1el.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana a najgorsze jest to ze szefową masz ciągle na głowie. Chyba że wyślesz ją na jakąś konferencję :)

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zapomogę jego słów albo będzie pani W ciąży albo nie. Proste!

Makumba lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu to musi ktos byc taki kto zna sprawy kadrowe, przepisy kodeks pracy itd. Zawieram umowy i prowadze dokumentacje pracowników. Robię różnorodne sprawozdania GUS, PFRON, SIO, prowadze cala dokumentacje szkoły. Uchwaly zarzadzenia,zglaszam nauczycieli na szkolenia, zamawiam bilety dla uczniów, posiłki, planuje budżet, dekretuje faktury zajęcia itd długo bym musiała wymieniac.

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale się rozgadałam a ja jutro do pracy idę. Będę samiuśka w pracy jaka jestem szczęśliwa:)

Gosia321 lubi tę wiadomość

Emilka
    preg.png
    21.04.23 - beta 411
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda - jutro mam 18 dc. Albo się jutro coś ruszy w kierunku owulacji, albo dostanę Luteinę na wywołanie okresu i kolejna "bitwa".

[email protected] - Dr D wyłożył kawę na ławę. Niczego nie można w 100 % powiedzieć, bo całe To zachodzenie, niezachodzenie to zagadka.

Emilka dziękuję za życzenia. Tobie również życzę spokoju ducha, rodzinnej atmosfery i poczucia bycia kochaną i potrzebną. Może szefowa cię doceni i zrozumie jak jesteś dobrym pracownikiem i zapoda aneks z wyższym wynagrodzeniem.

Makumba - Dobrze napisałaś - lubimy pić zielsko, choć po tych na płodność nieba q gębie to ja raczej nie czuję :-)

Eve - to już ładnie dzieć waży. Niech rośnie zdrowo. A do ilu ci stała hemoglobina?

Makumba lubi tę wiadomość

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Gosiu to musi ktos byc taki kto zna sprawy kadrowe, przepisy kodeks pracy itd. Zawieram umowy i prowadze dokumentacje pracowników. Robię różnorodne sprawozdania GUS, PFRON, SIO, prowadze cala dokumentacje szkoły. Uchwaly zarzadzenia,zglaszam nauczycieli na szkolenia, zamawiam bilety dla uczniów, posiłki, planuje budżet, dekretuje faktury zajęcia itd długo bym musiała wymieniac.
    To faktycznie duza odpowiedzialnosc ale przeciez wszystko do nauczenia. Ale fakt dzis ciezko o dobrego pracownika ktory chce pracowac

gann3e3kewa6j1el.png
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_mil_ka wrote:
    Jej ale się rozgadałam a ja jutro do pracy idę. Będę samiuśka w pracy jaka jestem szczęśliwa:)
    Szal cial przed swietami chociaz raz spokoj :)

e_mil_ka lubi tę wiadomość

gann3e3kewa6j1el.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena trzymam kciuki za wizytę

Marzenia się spełnia :)
‹‹ 582 583 584 585 586 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ