Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka witaj w klubie, ja męczę sie od wczoraj. Przynajmniej w domu możesz posiedzieć a ja w pracyAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 wrote:A ja sie obudzilam przed 4ta z bolem brzucha i biegunka. Masakra.
Emilka, to fajnie.Pewnie przez wichury nie ma pradu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 09:18
-
Ona po prawej tylko po prawej :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 09:35
ona84 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ale wieje....
Emilka nie wzywali cię z powrotem do pracy?
Ana oby wszystko dobrze z maluchami było. Daj znać po wizycie.
Ona 84 - rośnijcie pęcherzyki. Na razie nie dzwonili z Art, że dr W nie ma?
Asia 08 jak się czujesz? Przeszło?
Dziewczyny a jaki konkretnie preparat kupujecie typu Inofem, Inofolic. Duża rozbieżność cenowa i szukam najlepszej opcji.
A Hormeel któraś gdzieś kupowała w dobrej cenie? [email protected] ty gdzieś u nas kupiłaś? -
Dziewczyny ja leżę W szpitalu. Niestety zostaliśmy tylko we 2. Trzymajcie kciuki żeby ten jeden został Z nami. Będę walczyć
Karcia, J_agoda, asiastokrota, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Ena, nie przeszlo. Niby mocno mnie brzuch nie boli, ale to takibglupi bol. Biegunki tez nie mam typowej. Ale mecze sie troche.
Ja chyba kupowalam inofem. Ten tanszy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia wrote:Ana tak mi przykro z powodu jednego kropka. Najważniejsze żeby ten jeden został z wami. A co lekarze mówią ?długo Cię potrzymają?
I myślę że mnie wypuszcza po 3 dniach bo ja
krwawienia nie mam aby przy podcieraniu widziałam ten różowy śluz. dziś na usg jeden maluszek był ładnie widoczny z serduszkiem a ten drugi zamazany i bez serduszka.
-
Makumba a u ciebie W którym tygodniu był ten 1 zarodek zamazany. Bo mi dziś powiedziała że serduszko przestało bic zaraz po tym pierwszym usg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć dziewczyny
Ale wieje....
Emilka nie wzywali cię z powrotem do pracy?
Ana oby wszystko dobrze z maluchami było. Daj znać po wizycie.
Ona 84 - rośnijcie pęcherzyki. Na razie nie dzwonili z Art, że dr W nie ma?
Asia 08 jak się czujesz? Przeszło?
Dziewczyny a jaki konkretnie preparat kupujecie typu Inofem, Inofolic. Duża rozbieżność cenowa i szukam najlepszej opcji.
A Hormeel któraś gdzieś kupowała w dobrej cenie? [email protected] ty gdzieś u nas kupiłaś?