Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Ana walczymy dalej, maleństwu na pewno się uda &&&&& Na pewno będzie walczyć. Wszystkie ciotki mocno wierzą, modlą się i trzymają kciuki. Dobrze że jesteście w szpitalu można szybko reagować na objawy.Kochana odpoczywaj i staraj się nie stresować. Dbajcie o siebie &&&&
Mi tez tak kiedys powiedzial. Malo tego. Mialam bole okropne z jednej strony a okazalo sie ze pecherzyki sa po przeciwnej, wiec ona84 trzymaj sie tego.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Makumba a u ciebie W którym tygodniu był ten 1 zarodek zamazany. Bo mi dziś powiedziała że serduszko przestało bic zaraz po tym pierwszym usg.
Szczerze mówiąc dlatego poszłam tak późno do lekarza. Żeby nie przezywać.
Nie martw się! Tak widocznie miało być!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 22:34
-
Ja dzisiaj tez mam dolegliwosci żołądkowe i biegunke. Musialam sie urwac z pracy. Oby jutro bylo lepiej. Ena ja ok miesiaca pije inofem kupowalam przez internet bo taniej.
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka dzięki kochana, czuję się.. ciężko! oddychać źle, leżeć źle, siedzieć jeszcze gorzej eh już bliżej niż dalej, damy radę
Ana trzymaj się dzielnie, wszystko będzie dobrze!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ena, tylko dobrze patrz, bo czasem fajne promocje mozna znalezc. Ja tez tylko orzez neta zamawialam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia juz niedługo i Jasio będzie z Wami. Takze wytrwałości na te ostatnie dni przed rozwiązaniem.
Ena ja zamawiam suplementy z apteki gemini. Jest tania i od 150 zl. Wysylka gratis. Ostatnio tez odżywkę do włosów od nich wzięłam.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadziejka88 wrote:Asia juz niedługo i Jasio będzie z Wami. Takze wytrwałości na te ostatnie dni przed rozwiązaniem.
Ena ja zamawiam suplementy z apteki gemini. Jest tania i od 150 zl. Wysylka gratis. Ostatnio tez odżywkę do włosów od nich wzięłam. -
Dziewczyny, nie wiem co jest grane ale zawsze dzien przed wizyta mam plamienie. Znowu pojawila sie krew na papierze i jestem juz strzepkiem nerwow. Czekam na meza i jak cos to pojedziemy do szpitala. To jakis koszmar."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
nadziejka88 wrote:Asia juz niedługo i Jasio będzie z Wami. Takze wytrwałości na te ostatnie dni przed rozwiązaniem.
Ena ja zamawiam suplementy z apteki gemini. Jest tania i od 150 zl. Wysylka gratis. Ostatnio tez odżywkę do włosów od nich wzięłam. -
Asia08 wrote:Dziewczyny, nie wiem co jest grane ale zawsze dzien przed wizyta mam plamienie. Znowu pojawila sie krew na papierze i jestem juz strzepkiem nerwow. Czekam na meza i jak cos to pojedziemy do szpitala. To jakis koszmar.
-
ona84 wrote:A jaka odzywke? Moze polecisz do suchych wlosow
Wiesz ona ja zamówilam ostatnio kallona keratin ale niestety moje suche i zniszczone włosy tego nie odczuly, takze szukam dalej. Ja swoje strasznie maltretuje suszarka, prostownica i farbowaniem takze masakra. -
Ena już sprzedalam wszystko .. zostało mi cetrosite ważne do końca stycznia..Ale tobie się nie przyda..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Nadziejka kup w rosmanie maske keratynowa firmy b.app kuracja keratynowa - czarne opakowanie...stoi blisko firmy farouk.. bardzo dobra.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asia08 wrote:Dziewczyny, nie wiem co jest grane ale zawsze dzien przed wizyta mam plamienie. Znowu pojawila sie krew na papierze i jestem juz strzepkiem nerwow. Czekam na meza i jak cos to pojedziemy do szpitala. To jakis koszmar.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nadziejka88 wrote:Wiesz ona ja zamówilam ostatnio kallona keratin ale niestety moje suche i zniszczone włosy tego nie odczuly, takze szukam dalej. Ja swoje strasznie maltretuje suszarka, prostownica i farbowaniem takze masakra.
-
nadziejka88 wrote:Wiesz ona ja zamówilam ostatnio kallona keratin ale niestety moje suche i zniszczone włosy tego nie odczuly, takze szukam dalej. Ja swoje strasznie maltretuje suszarka, prostownica i farbowaniem takze masakra.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤