Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ena ja oddam ci te kropelki. Mi nie są potrzebne,pół butelki spokojnie wystarczy na jeden cykl.Jutro mogę Ci je podwieść daj znać na telefon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 16:19
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena ja oddam ci te kropelki. Mi nie są potrzebne,pół butelki spokojnie wystarczy na jeden cykl.Jutro mogę Ci je podwieść daj znać na telefon.
To odwdzięczę się kaloriami
Jesteśmy w kontakcie.
Ona czyli jak to często bywa dr W robi sobie wolne... Wrrrrr
Ana jesteś w szpitalu? -
malgos741 wrote:Nadziejka kup w rosmanie maske keratynowa firmy b.app kuracja keratynowa - czarne opakowanie...stoi blisko firmy farouk.. bardzo dobra.
Malgos i Gosia321 to sprobuje przy najblizszej okazjiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 17:21
malgos741 lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba ok... To byl taki jednorazowy strzal. Teraz sie zastanawiam, czy cos mi tam nie peklo przy samym wejsciu i stad ta plamka... Mam nadzieje, ze do wizyty nic sie nie bedzie dzialo.
asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ona84 wrote:Pije winko
wlasnej roboty moze endo bedzie ok, bo clo oslabia.
Jak ha bym sie napila winka...
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia wrote:Ana co tam u Ciebie? jesteś już w domu?robili Ci wyniki?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
J_agoda wrote:A ja sobie kupiłam grzańca.
Znowu w 2 połowie cyklu jestem chora, ale tym razem chyba skończy się na antybiotyku