Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Słomka ♥
Asiu nic się nie martw zobaczysz, że wszystko będzie ok! Czekamy na dobre wieści po 14.
Ana jak tam kochana? wychodzisz dziś do domku? :*
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Słomka ♥
Asiu nic się nie martw zobaczysz, że wszystko będzie ok! Czekamy na dobre wieści po 14.
Ana jak tam kochana? wychodzisz dziś do domku? :*asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłomka :) wrote:Asia08 rozumiem twój niepokój. Mam nadzieję, że z tymi plamieniami będzie jak u mnie, czyli były, zrobiły stracha, ale nic złego w konsekwencji nie przyniosły.
Ana bardzo mi przykro, trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego drugiego kropka.
Trochę się smutno na naszym forum zrobiło, a chciałam napisać że poczuliśmy jak się nasza Mała ruszaNiesamowite uczucie..., mam nadzieję że każda z Was tego doświadczy.
-
asiastokrota wrote:Ana to dobrze w szpitalu zawsze pod opieką. A dobrze się czujesz?
-
Ana dobrym sposobem jest robienie brzuszków lub przysiadów ale to nie są sposoby wskazane dla ciebie, pij dużo wodyAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ana podczas jedzenia (które nie powoduje wzdęć
) nie łykaj powietrza, np. Nie mów, jedz długo i spokojnie.
Tak mi się nasunęło nt. Zaleceń dotyczących jedzenia i picia w ciąży. Na wiele rzeczy nie ma się ochoty, picie i jedzenie na siłę u mnie spowoduje wymioty. Szczególnie to wypijanie hektolitrów wody. Przed ciążą wypijałam, jadłam zdrowo bo ciągle gotowałam. A teraz nie piję dużo i odżywiam się kanapkami z serem.
-
Asia czekamy na wieści z wizyty. Słomka to musi być super uczucie poczuć własne maleństwo. Wiecie co wczoraj była u mnie siostra cioteczna z małą Alicją i tak się zastanawiam czy jak ja będę matką to czy też będę miała takiego pierdol...ca
na puncie dzieciaka i pewnie na pewno ale teraz to działa mi na nerwy takie zachowanie jak jej tzn na pewno było by to oczko w głowie ale ona tego dzieciaka dotknąć nie da praktycznie i w kółko jej narzekanie ile to takie małe dziecko kosztuje no ale jak się nie chce gotować dziecku tylko wszystko na łatwiznę to kosztuje. A tak na marginesie to zapisałam się na 16 stycznia do Zbrocha i będę mu wiercić dziurę o drugie podejście.
malgos741 lubi tę wiadomość
Karcia -
Spokojniejsza, dziekuje. Mam mala nadzerke i stad te plamienia. Dr pekl wzierni przy zakladaniu i chyba cos tam sie naruszylo, bo jedt wiecej krwi. Ale z dzidziusiem wzzystko ok.
Mam odstawic luteine, bo jej nadmiar tez moze byc przyczyna plamien.
Nastepna wizyta za miesiac.
asiastokrota, leo, Karcia, asia-m-b, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia widzisz wszystko dobrze, wiedziałam że tak będzie
super, bardzo się cieszę
Asia08 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Asia08 wrote:Spokojniejsza, dziekuje. Mam mala nadzerke i stad te plamienia. Dr pekl wzierni przy zakladaniu i chyba cos tam sie naruszylo, bo jedt wiecej krwi. Ale z dzidziusiem wzzystko ok.
Mam odstawic luteine, bo jej nadmiar tez moze byc przyczyna plamien.
Nastepna wizyta za miesiac. -
Ona 84 na pewno będzie dobrze, na którą masz wizytę? Pamietaj co by nie było walczymy dalej i sie nie poddajemy :)powodzenia &&&&&Asia
4 x iui
4 próby ivf
ona84 wrote:Przed15 jezeli bedzie w lewym chce rezygnowac nie dosc ze nie mam pracy a placic tak400 co miesiac to wole odlozyc do ivf, to mojemu wolne moga nie dac za miesiac i ooo tak to wygladaAsia
4 x iui
4 próby ivf
Ona, trzymamy kciuki za jutro.
W ogole, to poszlam dzisiaj do pan z rejestracji a one, ze nue jestem zapisana na dxisiaj i czy dni mi die nie pomylily. Powiedzialam, ze na pewno nie. Wcisnely mnie troche bez kolejki na cale szczescie. Podejrzewam, ze jak bylam na prenatalnych, to wypisaly mnie z dzisiaj nic nie mowiac.
Ana, jak dobrze pamietam to dr powiedzial ze branie luteiny ma sens do 10-11tc. Ale z emocji moglam cos pokrecic. Kojarze, ze ktoras z dziewczyn kiedys o tym pisala."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui