Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mogę wysłać nic..coś ovu się muli ostatnio...
ps Ana trzymam nadalszybkiego powrotu do domu i oszczędzaj się ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 20:59
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A u mnie jak zwykle meksyk w salonie
od stycznia smarowanko testosteronem ..
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Koleżance już przeszły nerwy jak widzę
ha ha
Staram sie nie mtslec, chociaz ciezko. Musze jakos wytrzymac do jutrzejszej wizyty.
ana1122, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Staram sie nie mtslec, chociaz ciezko. Musze jakos wytrzymac do jutrzejszej wizyty.
-
malgos741 wrote:A u mnie jak zwykle meksyk w salonie
od stycznia smarowanko testosteronem ..
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Asia będzie Dobrze. Ciekawi mnie skąd takie plamienia. Mi się zaczęły tego dnia co odstawiam 1 tabletkę dupka i teraz Nie wiem czy odstawić Jutro zapytam lekarza jak będę wychodzić
Wczesniej jak mialam plamienie, to dokladnie po jednym dniu bez luteiny. Teraz nie wiem czemu. Jutro zapytam lekarza. Bo o zadnej nadzerce, polipie nikt nic nie mowil.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Wczesniej jak mialam plamienie, to dokladnie po jednym dniu bez luteiny. Teraz nie wiem czemu. Jutro zapytam lekarza. Bo o zadnej nadzerce, polipie nikt nic nie mowil.
-
Od polnocy mam taka koszmarna noc, ze masakra. Poszlam na siku a tam trochebkoloru znowu. Nie moglam zasnac, chciaksm meza budzic zeby jechac na pogotowie, ale jakos zasnelam. A jak zasnelam, to glupoty mi sie snily. Jeszcze 8 godzin do wizyty. Ciezko bedzie... Mam nadzieje, ze z dzieckiem wszystko dobrze..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Od polnocy mam taka koszmarna noc, ze masakra. Poszlam na siku a tam trochebkoloru znowu. Nie moglam zasnac, chciaksm meza budzic zeby jechac na pogotowie, ale jakos zasnelam. A jak zasnelam, to glupoty mi sie snily. Jeszcze 8 godzin do wizyty. Ciezko bedzie... Mam nadzieje, ze z dzieckiem wszystko dobrze...
-
nick nieaktualny
-
Asia08 rozumiem twój niepokój. Mam nadzieję, że z tymi plamieniami będzie jak u mnie, czyli były, zrobiły stracha, ale nic złego w konsekwencji nie przyniosły.
Ana bardzo mi przykro, trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego drugiego kropka.
Trochę się smutno na naszym forum zrobiło, a chciałam napisać że poczuliśmy jak się nasza Mała ruszaNiesamowite uczucie..., mam nadzieję że każda z Was tego doświadczy.
ana1122, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Cześć Słomka, masz rację smutno i nerwowo ostatnio na forum, ale właśnie dlatego potrzebujemy takich wieści jak twoja, super. Oby jak najczęściej i najwięcej pozytywnych informacji.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc