Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia wrote:Asia czekamy na wieści z wizyty. Słomka to musi być super uczucie poczuć własne maleństwo. Wiecie co wczoraj była u mnie siostra cioteczna z małą Alicją i tak się zastanawiam czy jak ja będę matką to czy też będę miała takiego pierdol...ca
na puncie dzieciaka i pewnie na pewno ale teraz to działa mi na nerwy takie zachowanie jak jej tzn na pewno było by to oczko w głowie ale ona tego dzieciaka dotknąć nie da praktycznie i w kółko jej narzekanie ile to takie małe dziecko kosztuje no ale jak się nie chce gotować dziecku tylko wszystko na łatwiznę to kosztuje. A tak na marginesie to zapisałam się na 16 stycznia do Zbrocha i będę mu wiercić dziurę o drugie podejście.
Karcia nowy rok-nowe nadzieje. Zobaczysz jeszcze w tym roku będziemy mamusia mi!Asia08, asiastokrota, Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Tak mi się nasunęło nt. Zaleceń dotyczących jedzenia i picia w ciąży. Na wiele rzeczy nie ma się ochoty, picie i jedzenie na siłę u mnie spowoduje wymioty. Szczególnie to wypijanie hektolitrów wody. Przed ciążą wypijałam, jadłam zdrowo bo ciągle gotowałam. A teraz nie piję dużo i odżywiam się kanapkami z serem.
Makumba lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:Grzanca robie z miode jak juz mocniej przeziebienie bierze.A tak codziennie staram sie pic wode z imbirem cytryna i miod.lubie ten ostry smak imbiru
-
Makumba wrote:Asia08 za miesiąc znowu do Artemidy, do dr P.?
Sprobuje die umowic juz do niego prywatnie. Znaczy nie w Artemidzie.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia wrote:dziewczyny mam pytanie do was bo co jeśli znów nie będę miała komórek to czy przy następnym podejściu można adoptować komórkę ? pytałam się kiedyś dr Z to mówił że nie można ale chyba mi jakieś kity wciskał jak to jest?
Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Hmm skoro mozna skorzystac z dawcy nasienia to chyba mozna tez zaadoptowac komorki od dawczyni tylko wczesniej trzeba zaznaczyc ze chce sie z tego skorzystac. Chociaz na formularzach nie ma do zaznaczenia takiej opcji. Kochana musisz sie dopytac. Jak ja rozmawialam z dr D ze ewentualna opcja jesli nie wychodzi to zaadoptowanie komorek lub zarodka jak jeszcze podekrzewali ze wina moze lezec po stronie moich komorek to nic nie mowil ze nie mozna
Karcia lubi tę wiadomość
-
Ja rozmawiałam Z kobietka która leżała ze na punkcji. I też mówiła że chciała skorzystac z komorek od dawczyni Ale właśnie coś mówiła że doktor d jej powiedział że oni W to się nie bawią bo Nie ma uregulowan prawnych
Karcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Asia 08 czyli maleństwo ma się dobrze - to najważniejsze. One czasem dziwnie zapisują w Art na te wizyty, np. Zapisują cię jako pierwszą, wchodzisz trzecia... My takie psikusy miałyśmy z Emilką.
Ona 84 - powodzenia na dzisiejszym wizytowaniu. Daj znać co tam wyszło.
Karcia - ja nie mam zielonego pojęcia jak to jest z tymi adopcjami komórek.
[email protected] Tv wymienili?
Ana - dziś wychodzisz ze szpitala?Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia na pewno jest taka możliwość ale nie wiem czy w Artemidzie. Na ivf dziewczyny pisały o podejsciu z KD czyli komórka dawczyni. Z tego co mi się kojarzy to koszt do 10 tyś. ale nie wiem czy dobrze zapamiętałam. wejdź na wątek ivf i odśwież temat to na pewno ktoś Ci podpowie co i jak. Ale może tym razem się uda. Ja też już ponad 3 miesiące łykam DHEA i inne suplementy aby poprawić jakość komórek. Trzeba mieć nadzieję, że szczęście się i do nas uśmiechnie.
Karcia lubi tę wiadomość