Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Dopytałam, bo tam jest jedna Pani dr, u której zawsze dzieci podczas badania albo stają się mikrusami albo gigantami
Ale to nie ta osoba o której napisałaś. A widziałaś na oddziale dr W czy raczej się tam nie pokazuje?
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Asia, duzy facet!
Oby latwo poszlo, i jednak bylo -500.
Bylam dzisiaj w pracy, bo nie dostalam wypłaty... I wiecie co? Kolezanka, ktora wskoczyła na moje miejsce jest w ciazy! Dzwinym trafem w 4 miesiacu i termin tez ma podobno na koniec czerwca. Tylko ona jest szczupla i widac brzuszek a u mnie nie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Bylam dzisiaj w pracy, bo nie dostalam wypłaty... I wiecie co? Kolezanka, ktora wskoczyła na moje miejsce jest w ciazy! Dzwinym trafem w 4 miesiacu i termin tez ma podobno na koniec czerwca. Tylko ona jest szczupla i widac brzuszek a u mnie nie.
-
asia-m-b wrote:Dziś? dr Witek nie pamietam nazwiska. Ale oczywiście mam świadomość, że plus minus 500 ale co jesli plus właśnie?
Ze względu na wagę Jasia jutro zaczynają wywoływać?Czy wiedzą, że IVF i nie chcą ryzykować? -
Dziewczynki które robiły badania genetyczne prywatnie podpowiedzieć ile kosztuje v-leiden,mthfr.Bede wdzięczna za info.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ena wrote:Wiem wiem. Dlatego napisałam, że to nie ta osoba. Tamta to dr CH.
W trakcie mojego pobytu na patologii dr W nigdy nie zaglądał - on kursuje od gin. onkologicznej do swojego gabinetu, ale na korytarzu jak zobaczył to pogadał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 19:52
-
Dziewczyny właśnie skończyłam czytać "miłość na szkle" dawno tak nie płakałam. Pole am jak jeszcze któraś nie czytała. Małgoś 741 czytaj między klientkami
mogę pożyczyć tylko najpierw obiecałam koleżance w pracy
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Dziewczynki które robiły badania genetyczne prywatnie podpowiedzieć ile kosztuje v-leiden,mthfr.Bede wdzięczna za info.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Fionka wrote:U mnie na wszystkie usg trafiałam na dr Alicję. idealnie określiła wagę (80gram różnicy)
Ze względu na wagę Jasia jutro zaczynają wywoływać?Czy wiedzą, że IVF i nie chcą ryzykować?Makumba, ana1122, malgos741, natty85, Fionka, asiastokrota lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."