Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nadziejka88 wrote:Ok dziekuje bardzo:)
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:Dziewczyny a ja mam mały problem bo od od soboty mam lekkie plamienia i wczoraj powinnam dostać @ i te plamienia minimalnie się nasiliły ale są to na prawdę minimalne i nie wiem czy mam to liczyć jako @ bo nie wiem od kiedy mam brać tabletki? mówiłam wczoraj dr o tych plamieniach ale on twierdził że nic nie widzi że naskórek powoli zaczyna się złuszczać tak jak na @ ale czy to możliwe że 2 krople brązowe na dzień to @?
-
słomka :) wrote:Makumba jest taka dziewczyna w Olsztynie Monika Robaczewska-prowadzi jogę i pilates dla ciężarnych. Można u niej zorganizować zajęcia indywidualne.
Mam koleżankę też w ciąży i chciałybyśmy chodzić do niej właśnie indywidualnie, jakby jakaś Artemidowa ciężarówka też miała ochotę to może udałoby się nam stworzyć małą grupkę - zawsze koszta zajęć mogłyby nam się zmniejszyć.
Super! Czekam na informacjewysyłam zaproszenie na Priv
-
Karcia zawsze cos. Tez bym miała problem ze sklasyfikowaniem ale wydaje mi się ze te plemienia to nie @ kiedys na ovu pisalo ze trzeba patrzeć czy używasz wkladek czy juz podpasek/tamponów bo jesli juz to drugie to na pewno @.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia musi być żywa krew tak jak pisze Ana ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 13:28
Karcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyFionka a jak u ciebie z wagą po porodzie? wróciłaś do starej?
Karcia - ja kiedyś też dostałam takich plamień i potraktowałam to jako @@@ i zaczęłam brać clo, a się okazało, że to jednak nie był okres - pojawił się za jakiś tydzień. Każdy organizm inny i cholera wie jak na to patrzeć.
Słomka a kto prowadzi twoją ciążę?
Dziewczyny a orientujecie się ile bierze za prywatną wizytę w swoim gabinecie Dr Paulina Malarkiewicz?Karcia lubi tę wiadomość
-
Fionka wrote:Ojej kilka dnia nie zaglądałam a tu tyle stron przybyło..
ENA super wynik po stymulacji, czekamy na pozytywne wiadomości po przytulankach
ASIA-M-B rozwarcie na 2 palce to już coś, ja miałam cały czas na opuszek. Przenieśli już na górę?
KARCIA jak Ty to zrobiłaś, że tyle kg zniknęło?Ja muszę męża trochę odchudzić. Życzę, aby nie było efektu jo-jo.
A co do wagi to niech już lekarz nie wymyśla, ja przy Twoim wzroście ważyłam 51 kg i co mi z tego, jak tylko IVF pomogło zajść w ciąże, a o ciąży mnogiej mogłam pomarzyć.
ANA1122 i co udało się wbić do lekarza W na wizytę???
Fionka jutro na górę idę mają założyć cewnik. Dzis na usg ponad 4 kg załamkaAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Makumba prowadzacy Robert bardzo sympatyczny, nie wymagal zaświadczenia, mówił, żeby robić tyle ile dam radę. Ja dużo cwiczylam przed ciążą więc byłam wprawiona, jak ćwiczyłaś to też spokojnie dałabyś radęAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Karcia gdzies na ovu pisali już jak zaznaczać na wykresie pierwszy dzien cyklu. Właśnie mowa była o tym, że jak wkładka nie wystarczy to znaczy że okres no i musi być to żywa krew. Moim zdaniem masz plemienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 16:01
Karcia lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:A kto Ci robił usg?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:Makumba prowadzacy Robert bardzo sympatyczny, nie wymagal zaświadczenia, mówił, żeby robić tyle ile dam radę. Ja dużo cwiczylam przed ciążą więc byłam wprawiona, jak ćwiczyłaś to też spokojnie dałabyś radę
Asia to już jutro! Powodzenia. Bądź dzielna!
Wszystko będzie dobrze!❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 17:21
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Asia duży chlopak:-) już nie mogę się doczekac jak zostaniemy oficjalnie ciociami:-D
asiastokrota, asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Dziś? dr Witek nie pamietam nazwiska. Ale oczywiście mam świadomość, że plus minus 500 ale co jesli plus właśnie?
Ale to nie ta osoba o której napisałaś. A widziałaś na oddziale dr W czy raczej się tam nie pokazuje?
-
Nie dr W nie widzialam.. nie wiem czy nie jest przypadkiem na jakims zwolnieniu..
Nadziejka 500plus nie dostanę od państwa, bo nie będę składaćMakumba lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥