Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Makumba ty bierzesz cały czas ten femibion natal 2?
-
eve87 wrote:Ja biorę przez cała ciąże Femibion, najpierw Natal 1 a teraz Natal 2. Jak morfologia mi spadała to dodatkowo miałam najpierw Szelazo a potem Sorbifer.
-
eve87 wrote:Ja biorę przez cała ciąże Femibion, najpierw Natal 1 a teraz Natal 2. Jak morfologia mi spadała to dodatkowo miałam najpierw Szelazo a potem Sorbifer.
-
Karcia wrote:ciekawe od czego to zależy że jedne biorą a drugie nie tym bardziej że te zastrzyki nie są tanie.
-
ana1122 wrote:No właśnie ja też chce brać teraz natal 2. Tylko on ma jod 150 A powinnam miec 200
http://bangla.babyonline.pl/artykuly/a68/witaminy-dla-kobiet-w-ciazy-przeglad-rynku -
-
ana1122 wrote:A brałas tabletke i kapsułke jednocześnie czy robiłaś jakiś odstęp czasowy
-
Dziewczynki chce zrobić badania tarczycy F3 i F4 powiedzcie mi czy to bez zależności kiedy je wykonam (chodzi o dzień cyklu )musze być na czczo.???
Czy od razu mogę też zrobić przy tym Wit d3?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki, tu trzeba byc na czczo niestety... Mozesz od razu wit.d3 tez zrobic.
Dzien cyklu raczej nie ma znaczenia.
To znalazlam: Nie trzeba być też na czczo, ale nie należy przed nim przyjmować tyroksyny w tabletkach
Czyli przez tyle czasu sie meczylam, bo nigdy nie jadlam przed badaniami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 05:26
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Malawiki, tu trzeba byc na czczo niestety... Mozesz od razu wit.d3 tez zrobic.
Dzien cyklu raczej nie ma znaczenia.
To znalazlam: Nie trzeba być też na czczo, ale nie należy przed nim przyjmować tyroksyny w tabletkach
Czyli przez tyle czasu sie meczylam, bo nigdy nie jadlam przed badaniami. -
[email protected] wrote:Dziewczynki chce zrobić badania tarczycy F3 i F4 powiedzcie mi czy to bez zależności kiedy je wykonam (chodzi o dzień cyklu )musze być na czczo.???
Czy od razu mogę też zrobić przy tym Wit d3?
Ja robiłam 2 tygodnie temu i w przychodni rodzinnej i w szpitalu wojewódzkim powiedziano mi że nie trzeba być na czczo, nie ma znaczenia pora dnia ani dzień cyklu.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Fionka wrote:LEO jak synek będzie tak przybierał na wadze to w terminie porodu będzie ok,4300. a ciuszki na wyprawkę jaki rozmiar masz przygotowany?
Fionka, Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytane do tych którym sie udało, czy miała któraś z Was na poczatku mały progesteron? Mam 9dpt a moj progesteron jest bardzo niski 13,80 ng/ml, a beta rośnie. Nie wiem czy jest szansa na utrzymanie ciazy
biorę luteinę ale dalej wynik marny...
iza776 lubi tę wiadomość
Xissi -
Ja po udanej becie nie miałam badanego progesteronu. Nikt mi nie zlecił, ale brałam luteinę dosyć długo.
Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui