Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Ena a jak dalsze plany u was? Może jednak ivf,?
Szczerze to nie wiem co to dalej będzie. Ja staram się ułożyć w sobie w głowie taką wersję, że jest Z i trzeba się z tego cieszyć. W kolejnym cyklu - jak już ten nieszczęsny niepęknięty pęcherzyk zniknie, to pójdę do dr W albo Dr D i poproszę o wyznaczenie jakiegoś konkretnego planu działania.
In vitro - tak kasa.... życie na wychowawczym nie rozpieszcza pod względem finansowym :-)Już kiedyś rozmawiałam o tym z mężem i jak coś to sprzedamy jeden samochód.
A ty kiedy ruszasz? -
Ena dziekuję czuje się nijako. Może troche poddenerwowana bo czuje że owulacja znów w tym ciężko dostępnym jajniku. Jak trafie na monitoring do dr S to pozamiatane. Znowu sie tylko zdenerwuje bo jak zwykle nie będzie mogla jajnika znaleźć a co dopiero pęcherzyka na tym jajniku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 15:24
-
nadziejka88 wrote:Ana a jak ten drugi zarodek? sie juz wchonal? jak sie czujesz?
-
e_mil_ka wrote:Ena dziekuję czuje się nijako. Może troche poddenerwowana bo czuje że owulacja znów w tym ciężko dostępnym jajniku. Jak trafie na monitoring do dr S to pozamiatane. Znowu sie tylko zdenerwuje bo jak zwykle nie będzie mogla jajnika znaleźć a co dopiero pęcherzyka na tym jajniku.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ona84 wrote:Ile jesc tego ananaska?
-
Ena pamiętam jak mówiłaś o kolejnym kroku.Wiem ze kasa tu gra ważna lub nawet najważniejsza rolę, coś za coś. My mam już dzieci wiec powinnyśmy się cieszyć z tego co jest-a jednak dalej myśli krążą.Chyba niedługo znowu zacznę ścieżkę szczęścia albo porazki-to juz ostatnia moja podróż w tą stronę.Za kilka dni wszystkiego się dowiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 18:03
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
e_mil_ka wrote:Piątek: Dr W
sobota: Dr P, dr S, dr M
Poniedziałek dr Z i dr Sjak wygląda
wówczas zobaczę czy zacząć brać od 2 czy od 3 dc
bo tak na prawdę to nie wiem czy mi się nie przesunie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 19:16
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Pon:Z
Wt:
Sr:D
Czw:D
Mi się wydaje że doktor S jest po południu W środę I kiedyś dzwonilam to była też W pon więc napisałam co wiem dokładnie A jeszcze we wtorek był kiedyś doktor W ale teraz to nie wiem jak on jest Już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 19:48
-
Ja mam taką rozpiskę. Chyba, któraś z dziewczyn na forum u nas podawała:
Pon: dr Z, dr S
Wt: dr R
Śr: dr D, dr R, dr M
Czw: dr D, dr P
Pt: dr W
Sob: dr P, dr S, dr M
Może sie coś pozmieniało bo jest jeszcze dr ZdTERA83 lubi tę wiadomość