Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Fionka wrote:a jakieś kremy stosujesz?
-
nick nieaktualnyZ tych ich grafikiem jest wiecznie coś pozmieniane. Trzeba tam telefonować i na bieżąco dopytywać kto przyjmuje.
Emilka powodzenia i czekamy na wieści
Malawiki - Niby 26 maja obchodzimy swoje święto, a nadal chce się więcej. Oby się udało. A synek nie nudzi się podczas ferii?
Jagoda wyzdrowiałaś?
Ana - na cycku!? Nieźle.... Stawialabym na tyłem albo biodra.J_agoda, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Robią. Na sprzęcie wymyślonym jeszcze przez dr Mengele.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Ena wrote:Dziękuję. Może spróbuję zdobyć skierowanie bez Art i zrobić hsg przed kolejną stymulacją. Ramel mi ostatnio mówił, że skoro miałam już to robione w 2013 to nie ma potrzeby, ale jak mu przypomniałam, że miałam cc to już bąknął, że mogą się zrosty zrobić, ale skierowania nie dał wrrrrr.Marzenia się spełnia
-
Ena wrote:Dziękuję. Może spróbuję zdobyć skierowanie bez Art i zrobić hsg przed kolejną stymulacją. Ramel mi ostatnio mówił, że skoro miałam już to robione w 2013 to nie ma potrzeby, ale jak mu przypomniałam, że miałam cc to już bąknął, że mogą się zrosty zrobić, ale skierowania nie dał wrrrrr.
-
J_agoda wrote:Dzięki dziewczyny
Dzisiaj 1 dc, byliśmy z M na badaniach krwi i podchodzimy do iui w tym cyklu.
Od 3 dc mam brać letrozol, czytam ulotkę - a to lek na raka piersi - przeżyłam szok.
Pamietam, ze tez bylam w szoku po przeczytaniu ulotki.
Szkoda, ze juz od 3 dc masz brac, bo bym Ci oddala swoje. Zostalo mi 25 tabletek i szkoda mi wyrzucic.
Ana, niezle. Ja narazie nowych nie zaobserwowalam. Mam stare, nabyte przez lata. Ale w sumie tylko na udach."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Pamietam, ze tez bylam w szoku po przeczytaniu ulotki.
Szkoda, ze juz od 3 dc masz brac, bo bym Ci oddala swoje. Zostalo mi 25 tabletek i szkoda mi wyrzucic.
Ana, niezle. Ja narazie nowych nie zaobserwowalam. Mam stare, nabyte przez lata. Ale w sumie tylko na udach.
Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Chyba od 3 do 7 dc - tak zapamiętałam. Myślicie, że mogło być inaczej? Nie mam już tej kartki, dawkowanie było na recepcie a wykupiłam to jeszcze w grudniu.
Ja nie pamietam, jak to bralam."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Fionka wrote:Oby kolejne rozstępy się nie pojawiły, a wielkość piersi szła w parze z wartościowym pokarmem.
-
ana1122 wrote:Ja się zastanawiam jak to jest z karmieniem właśnie? jak się nie ma takich wystających i duzych sutkow to da radę dziecko się do nich dobrać?
-
ana1122 wrote:Ja się zastanawiam jak to jest z karmieniem właśnie? jak się nie ma takich wystających i duzych sutkow to da radę dziecko się do nich dobrać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 22:20
-
Fionka wrote:Spokojnie da radę z pomocą osłonek. Moje sutki były lekko wystające, stosowałam najtańsze nakładki canpol babies.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Kupilam juz ten acard ale jakos boje sie go wziasc a na wizyte ide dopiero 20. Dr cos zaczol o nim mowic ale nie powiedzial od kiedy brac.jutro 3 dzien okresu to juz moglabym go wprowadzic. Co tu robic?
-
e_mil_ka wrote:Ana112 męża musisz do piersi dopuścić
-
eni33 wrote:Kupilam juz ten acard ale jakos boje sie go wziasc a na wizyte ide dopiero 20. Dr cos zaczol o nim mowic ale nie powiedzial od kiedy brac.jutro 3 dzien okresu to juz moglabym go wprowadzic. Co tu robic?