Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tera, ja zrobilam test ok.gidz.17tej i wyszly dwie kreski. Nawet tutaj tutaj pokazywalam. I to nie byl jakis super czuly, tylko taki ktore dodaja do testow owu.
Lec i kupuj drugi."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ona84 wrote:Ostro idz kup2 i rob i dawaj znac :
masakra jakaś nie chcę cieszyć się zbyt wcześnie
J_agoda, asia-m-b, ana1122, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ona84 wrote:No to idz kup test i daj znac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 11:14
malgos741 lubi tę wiadomość
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
ona84 wrote:Hey jagoda ja iui mialam w czwartek cwiczylam biegalam a tydzien przed iui przeziebilam sie chodzilam tam z goraczka2razy dziennie.no ale juz jestem po i teraz przez1 tydz mam sie oszczedzac
. Czyli do iui normalnie, a po się oszczędzamy i leniuchujemy? U mnie iui pewnie za ok 2 tygodnie.
Marzenia się spełnia -
[email protected] wrote:Ena nadzieje zawsze trzeba mieć.Natura potrafi płata figle-zresztą jedno dziecko to jednak mało.Jak juz nas nie będzie zostanie samo...jedna mieć rodzeństwo warto bo w dorosłym życiu brakuje rodziny.
A ferie dobrze ze się kończą.Od poniedziałku szkoła.Koniec nudy.Marzenia się spełnia -
ana1122 wrote:Lampka wina dobra na rozuleznienie i na endo. jeszcze podobno te orzechy brazylijskiej. Mi po iui lekarz nie kazał cwiczyc powiedział żeby leniuchowac. Moze warto też spróbować z tym ananasem nie wiem czy pomaga Ale zawsze cośMarzenia się spełnia
-
ona84 wrote:Tera super super
Jagoda a u ciebie po ktorej owu musi byc zeby iui zrobic.bo tez1 strone masz niedroznaMarzenia się spełnia -
TERA83 wrote:kolejny test i znowu 2 kreski
masakra jakaś nie chcę cieszyć się zbyt wcześnie
trzymam mocno kciuki,zeby beta potwierdziła cudowna nowinę
TERA83 lubi tę wiadomość
-
eve87 wrote:Ahhhhh chciałoby sie krzyczeć z radości
trzymam mocno kciuki,zeby beta potwierdziła cudowna nowinę
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
nick nieaktualnysonia86 wrote:Ena jesli chodzi o hsg to w Wojewódzkim chyba nie czeka się długo, na pewno nie tak jak na laparoskopie i histeroskopie.
Jeszcze nie mam skierowania, ale spróbuję coś z tym zrobić.
Jagoda - o to powodzenia. Mnie farmaceutka nie dała ulotki od Letrozolu, bo powiedziała, że docelowo ten lek jest właśnie na raka. Ja brała 3-7 dc. Nie zrobię hsg w Art, bo nie mam na to funduszy. Wolę zrobić na NFZ i mieć kasę np. na stymulację i wizyty.
Eve ja postaram się zdobyć teraz skierowanie na hsg od jakiegoś gina, którego mam w pakiecie medycznym i zrobić badanie pod koniec lutego albo na początku marca. W ogóle chyba na dr W już nie będę trafiała w Art, bo będę pracowała od marca czwartek - piątek.
Ana ja tam jakiś super wystających i dużych sutków nie mam, a karmienie szło mi dobrze. Na początku miałam tylko problem z przystawianiem małej, ale potem już gładko poszło. Jak mi zmasakrowała brodawki to kupiłam sobie nakładki z Canpol, ale u mnie się nie sprawdziły. "Z" w ogóle nie potrafiła przez nie cycać. Na poranione cycki bardzo mi pomogły muszle z Medeli i maść Purelan. W ogóle kp jest piękne - ta więź.... -
[email protected] wrote:Ana Wy już macie jedno dziecko tak?
Z tymi sutka to wcale nie musi być jak wentyl od stara,ja miałam płaskie i jakoś karmiłam. A mleko około 20 tc mi się pokazało.Później juz mogłam nim strzelać.
Eni mysle ze juz acard możesz brać, zobacz jak się będziesz czuła w razie czego możesz odstawić. Acard podobno na ukrwienie macicy i na zakrzepliwosc w mutacji mthfr.
Ja przed ivf tez go trochę brałam.malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Właśnie ja zawsze unikam takich rzeczy bo mam bardzo wysoka prolaktyne:-) A od kiedy może mleko polecieć?
Eni33 - nie podpowiem z tym Acardem.
Jagoda - Ona 84 jest świeżo po iui, zatem to nasza skarbnica wiedzy -
nick nieaktualny