Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
TEra ale masz farta. Oby ciąża sie potwierdziła.
Ena u mnie tak jak ostatnio na pierwszej wizycie monitorującej szału nie ma. Endo 5 mm, brak pęcherzyka ale narazie się nie przejmuje bo ostatnio też tak było. Ja mam owulację zazwyczaj 20 lub 21 dzień cyklu a dziś jest 14 dzień. W środę wizyta u dr M i pomiar E2. Podobno jest jakaś nowa Pani dr. Przyjmuje we wtorki. Miałam miec wizytę właśnie we wtorek ale jak mi powiedziały że to nowa Pani dr to stwierdziłam że pójde w środę do M. Przybyłowicz mówił że 1 dzień nie zrobi różnicy jeśli owulacja jest tak późno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 13:30
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:TEra ale masz farta. Oby ciąża sie potwierdziła.
Ena u mnie tak jak ostatnio na pierwszej wizycie monitorującej szału nie ma. Endo 5 mm, brak pęcherzyka ale narazie się nie przejmuje bo ostatnio też tak było. Ja mam owulację zazwyczaj 20 lub 21 dzień cyklu a dziś jest 14 dzień. W środę wizyta u dr M i pomiar E2. Podobno jest jakaś nowa Pani dr. Przyjmuje we wtorki. Miałam miec wizytę właśnie we wtorek ale jak mi powiedziały że to nowa Pani dr to stwierdziłam że pójde w środę do M. Przybyłowicz mówił że 1 dzień nie zrobi różnicy jeśli owulacja jest tak późno.
-
Ana a ja Ci przyszylam juz łatkę doświadczonej mamy.Jak masz pytania to wal śmiało.
ana1122 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
TERA83 wrote:Jutro zrobię 3 test bety lekarz nie kazał mówił że bez sensu chyba że pojawi się@ no nic cieszę się ale w granicach rozsądku. ..
Ena to trzymam kciuki,zeby sie udało z tym hsg
-
Tera83 pomalutku gratuluje 2 testy pozytywne to musi byc ciaza
ale wspaniala niespodzianka zazdroszcze i gratuluje. I trzymam kciuki zeby wysoka beta potwierdzila ten wynik:*
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
TERRA83 cuda się zdarzają, trzymam kciuki, powodzenia jutro aby krechy były grube i wyraźne, czekamy na wysoką betęAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka decydujesz się teraz na podanie dwóch zarodków? Myślałaś o tym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 18:18
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
asiastokrota wrote:TERRA83 cuda się zdarzają, trzymam kciuki, powodzenia jutro aby krechy były grube i wyraźne, czekamy na wysoką betę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 18:28
Asia08, e_mil_ka, asiastokrota, malgos741, nadziejka88 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny[email protected] wrote:Emilka decydujesz się teraz na podanie dwóch zarodków? Myślałaś o tym?
-
nick nieaktualny
-
Izaura a jakie masz odczucia??
Ja przy kolejnej próbie tez decyduje się na dwa zarodki od razu.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Tera a skąd jestes?Masz jakieś dolegliwosci- ciążowe symptomy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 18:32
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)