Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny,długo tu nie zaglądałam.
Leo gratuluję dużego i zdrowego synka,niech rośnie
Kochane mam zastrzyki do stymulacji ivf-jeśli któraś byłaby zainteresowana to proszę pisać na priv-podam więcej szczegółów.Pozdrawiam i powodzenia Wam wszystkim by się w końcu udało. -
Kochane wirtualne ciotki mamuśka przedstawi pełną wersję wydarzeń z dnia moich narodzin kiedy się tylko do siebie przyzwyczaimy i ogarniemy:-)
wiem że Wy też bardzo czekalyscie razem z nią na mnie i dawałyście jej otuchy- dziękuję. Teraz czekam na wirtualne kuzynostwo- chciałbym mieć tutaj dużo braci i sióstr czego Wam bardzo mocno życzę.
Aha no i pojawię się jak mnie już wykąpią, ładnie ubiorę i w końcu uczeszą moją niesforną i bujną czuprynęprzez którą mamuśka miała wielką zgagę
Pozdrawiam Was serdecznie Jerzykeni33, Gosia321, eve87, Asia08, Ena, słomka :), asiastokrota, alexiss, polopiryna, Ali.G, malgos741, Makumba, Fionka, nadziejka88, Izaura, TERA83, Karcia lubią tę wiadomość
-
leo wrote:Kochane wirtualne ciotki mamuśka przedstawi pełną wersję wydarzeń z dnia moich narodzin kiedy się tylko do siebie przyzwyczaimy i ogarniemy:-)
wiem że Wy też bardzo czekalyscie razem z nią na mnie i dawałyście jej otuchy- dziękuję. Teraz czekam na wirtualne kuzynostwo- chciałbym mieć tutaj dużo braci i sióstr czego Wam bardzo mocno życzę.
Aha no i pojawię się jak mnie już wykąpią, ładnie ubiorę i w końcu uczeszą moją niesforną i bujną czuprynęprzez którą mamuśka miała wielką zgagę
Pozdrawiam Was serdecznie Jerzyk
To jednak z ta zgaga to prawda?malgos741, leo, TERA83 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Czyli bedziemy szly tym samym protokolem
I co dr Z dal ci na endo? Sam acard czy cos jeszcze ? -
eni33 wrote:Mowil narazie o acard ale jeszcze recepty nie dal.a ty zaczynasz tez od lutego ten estrofem
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
leo wrote:Kochane wirtualne ciotki mamuśka przedstawi pełną wersję wydarzeń z dnia moich narodzin kiedy się tylko do siebie przyzwyczaimy i ogarniemy:-)
Pozdrawiam Was serdecznie Jerzyk
Czesc Malutki...Ciotka sie poplakala jak to przeczytala...
leo lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyleo wrote:Kochane wirtualne ciotki mamuśka przedstawi pełną wersję wydarzeń z dnia moich narodzin kiedy się tylko do siebie przyzwyczaimy i ogarniemy:-)
Pozdrawiam Was serdecznie JerzykWitaj na świecie
leo lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Acard jrst bez recepty. Kupuj i bierz 1 tabl.dziennie Ja raczej w marcu chyba ze wyniki nasienia wyjda kiepskie to w kwietniu ale raczej obstawiam.marzec.
-
Pozdrawiam Was serdecznie Jerzykwysypiajcie się
leo lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ona84 wrote:Kup salfazin mojemu kupilam i dzis dr.mowi nasienie super, a wcale nie mial dobrego wczesniej jak robil.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
leo wrote:Meldujemy że jesteśmy już razem:-)
Jerzyk zaszczycił nas swoją osobą 2.02 o godzinie 00:20, chłop jak się patrzy: 61cm, 4100 kg do tego siłami natury:) narozrabiał u mamuśki ale już mu to wybaczyłam.
Dzięki dziewczyny za myśli i ciepłe słowa.Podziwiam za siły natury i życzę dużo zdrowia dla Was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 20:51
leo, Makumba lubią tę wiadomość
-
Moj tez od ok 2 tygodni bierze androvit, Salfazin i selen. I jeszcze mace w tabletkach. A ten acard to w jakich dniach brac juz tetaz moge.
-
Eni ja biorę jedną tabletkę dziennie.. Gosia powiedziała żeby tylko nie brać 2-3 dni przed jakimś zabiegiem i przy @01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eni33 wrote:Moj tez od ok 2 tygodni bierze androvit, Salfazin i selen. I jeszcze mace w tabletkach. A ten acard to w jakich dniach brac juz tetaz moge.
malgos741 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤