Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Ana co za badziewie Cię znowu dopada???? Nigdzie nie łazisz, albo mało i gdzie te zatoki przeziębiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 09:45
-
leo wrote:Meldujemy że jesteśmy już razem:-)
Jerzyk zaszczycił nas swoją osobą 2.02 o godzinie 00:20, chłop jak się patrzy: 61cm, 4100 kg do tego siłami natury:) narozrabiał u mamuśki ale już mu to wybaczyłam.
Dzięki dziewczyny za myśli i ciepłe słowa.
P. S kurde jak ty dalas radę go urodzić? -
Jerzyk zaszczycił nas swoją osobą 2.02 o godzinie 00:20, chłop jak się patrzy: 61cm, 4100 kg do tego siłami natury:) narozrabiał u mamuśki ale już mu to wybaczyłam.
Leo dzielna dziewucho! Takiego chlopa na swiat sprowadzićgratulacje! Przesyłam gorące usciski i życzenia zdrówka!
-
nick nieaktualny
-
Leo sprawilas ze pojawil mi sie od samego rana usmiech na twarzy. Gratuluje synka.
-
Gosia bylam u dr Z. A dzisiaj przyszla @ 3 dni przed czase. W tym cyklu juz wszystko sie zaczyna od 15 dnia eatrofem i juz umowilam sie na 20 lutego do drZ. A propo tego endometeium ja na monitoringach przed 1inv mialam tez male bo 6 6.5 i chyba 7. Wiekszego nie widzialam no chyba ze uroslo do punkcji ale nic mi nie mowili juz wtedy ile ma. Dodam jeszcze ze musze zbadac krzywa cukrowa. Podobno mam wziacs cytrynke zeby lepiej sie pilo☺
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za myśli i ciepłe słowa. -
nadziejka88 wrote:KALENDARZ WIZYT I WAŻNYCH DAT
Styczeń
04:nadziejka88-wizyta
16:Karcia-wizyta
18:Asia-m-b-termin porodu
25:asiastokrota - wizyta
25:Asia08 - wizyta
25:gosia321 - wizyta
26:ona84 - wizyta
30:eni33. -wizyta
30:gosia321 - histeroskopia
31:malgos741 - genetyk odbiór wyników
Luty
03:Leo termin porodu
04: e_mil_ka - wizyta monitorująca
xx: e_mil_ka - podejście do crio
20: eni -wizyta
Marzec
26: eve87 termin porodu
xx: izaura - podejscie do crio
xx: Malgos - podejście do ivf
Xx: eni. - podejscie do inf.
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu -
Dzięki dziewczyny za myśli i ciepłe słowa.Niech Jerzyk zdrowo się chowa
Monisiek -
Leo GRATULACJE, Jerzy witaj na świecie zdrówka kochany od ciotki. Leo podziwiam jak ty kobieto dałaś radę. Cudownych dni życzę teraz dla Was, spokoju.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Witamy Jerzyka.
Ana, ja spodni nie kupilam bo maja waskie nogaeki na dole a ja nie lubie takich. Ale bluzke kupilam te czarna."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Witamy Jerzyka.
Ana, ja spodni nie kupilam bo maja waskie nogaeki na dole a ja nie lubie takich. Ale bluzke kupilam te czarna. -
Leo super ze już masz synka przy sobie , duży chłopczyk z niego musial nieźle Cię kopac tymi dlugimi nóżkami. Asia08 towar z mrowki zamawialismy przez Internet. Powiedzcie mi gdzie moge dostac tanie meble kuchenne i jak myślicie czy nie strach zamowic z Internetu mebliKarcia
-
Karcia wrote:Leo super ze już masz synka przy sobie , duży chłopczyk z niego musial nieźle Cię kopac tymi dlugimi nóżkami. Asia08 towar z mrowki zamawialismy przez Internet. Powiedzcie mi gdzie moge dostac tanie meble kuchenne i jak myślicie czy nie strach zamowic z Internetu mebli
Karcia, polecilabym Ci mojego meza ale juz nie robi.
Jakis czas temu zamawialam szafe dla tesciowej przez neta i wszystko bylo ok. Musisz poczytac opinie. Zawsze to jest jakies ryzyko.Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny