Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Karcia, ja bym sie zastanowila nad tym Brico. Wg mnie tam jest drogo. Zajrzyjcie do Mrowki np. Nie wiem jak w Dzialdowie, ale jak kupowalusmy w Nidzicy rzeczy do remontu, to dostawalismy rabat. Tzn.zawsze sie upominalismy i ciut taniej bylo.
kupi;łąm drzwi i kilka innych pierdół ale nie tyle ile chciałam bo naprawdę drogo mają niektóre rzeczy Z mrówki z Nidzicy zamawiałam cały towar typu stelarze ,itp
.
Asia08 lubi tę wiadomość
Karcia -
Gosia321 wrote:Malgos zbadaj sobie poziom homocysteiny ktora jest czesto podwyzszona przy tej mutacji i to wlasnie jej poziom jest regulowany przez te witaminy. Homocysteina wlasnie prowadzi do zakrzepow.
Ja mialam poziom 8.4 ktory wedlug norm jest w normie ale na forum mthfr tutaj i na babyboom dziewczyny ktore lecza sie na ta mutacje mowily ze poziom prawidlowy do zajscia w ciaze powinien byc ponizej 8 a najlepiej w okolicach 5.
Ja jutro po 3 miesiacach bede sprawdzac czy spadla po suplementacji01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobranoc.. padam na pyska od tej wiedzy.
Gosia321, Karcia, e_mil_ka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
alexiss wrote:Makumba było tak ze w 6 tygodniu pierwszy raz zobaczyłam serduszko a w 8tyg juz przestało bić.. Czułam ze cos jest nie tak pomimo braku symptomów, nie krwawiłam ani nic. No i na usg okazało sie najgorsze, przeczekałam 2tyg zeby sie upewnić ze akcji serca nie ma i jak juz nie było szans odstawiłam leki. A potem zabieg... Nie dawałam do badań płodu (jeśli juz tak można nazwać) ale mysle ze była tutaj jakaś wada serduszka, lub cos było nie tak genetycznie z zarodkiem.
Karcia lubi tę wiadomość
-
eve87 wrote:Aaa Leo i Jerzyk, trzymam kciuki
Kurde czy następna w kolejce jestem juz ja? <lekko przerażona>
Eve czy Ty widzisz dziewczyno jak ten czas zapieprza?? Tak, teraz Ty.
Potem Słomka, Polopirynka z Asią08. Potem my z Aną. A potem Alexiss.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 23:37
Asia08, alexiss lubią tę wiadomość
-
Karcia wrote:Asia miałaś rację niektóre ceny w Brico są kosmiczne
kupi;łąm drzwi i kilka innych pierdół ale nie tyle ile chciałam bo naprawdę drogo mają niektóre rzeczy Z mrówki z Nidzicy zamawiałam cały towar typu stelarze ,itp
.
To fajnie, ze posprawdzalas ceny.A Ty specjalnie do Nidzicy jechalas do mrowki? No w Dzialdowie to ten sam wlasciciel.
Ostatnio widzialam reklame leroy merlin (czy jsk to sie pisze) drzwi chyba pokojowych za 65 zl. Ale u nas nie ma w poblizu.
Eve, ja wladnie mialam pytac czy teraz Wasza kolej.
Makumba, ja Cie prosze... my mamy jeszcze duuuzo czasu.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:
Makumba, ja Cie prosze... my mamy jeszcze duuuzo czasu.
Asia moj lekarz na ostatniej wizycie powiedział: następna wizyta półmetekaaaa
PS śniłaś mi się, jako Asia08 haha. Nic więcej nie pamietamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 07:16
-
Makumba wrote:Asia moj lekarz na ostatniej wizycie powiedział: następna wizyta półmetek
aaaa
PS śniłaś mi się, jako Asia08 haha. Nic więcej nie pamietam
Wspolczuje snu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Eve, ja wladnie mialam pytac czy teraz Wasza kolej.
Makumba, ja Cie prosze... my mamy jeszcze duuuzo czasu.
Mam wrażenie,ze minęło 8 tygodni a nie 8 miesięcy juzAsia08, malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meldujemy że jesteśmy już razem:-)
Jerzyk zaszczycił nas swoją osobą 2.02 o godzinie 00:20, chłop jak się patrzy: 61cm, 4100 kg do tego siłami natury:) narozrabiał u mamuśki ale już mu to wybaczyłam.
Dzięki dziewczyny za myśli i ciepłe słowa.
ana1122, nadziejka88, Izaura, polopiryna, Ali.G, eni33, asiastokrota, Monisiek, Asia08, Makumba, [email protected], malgos741, alexiss, Gosia321, rybka33, e_mil_ka, Fionka lubią tę wiadomość