Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malewiki wiadomosc.
-
Karcia wrote:Najbardziej się boję że jak zamowie z Internetu ze krzywe otwory w meblach będą ale poczytam tak jak mówisz.
Np:
http://www.brw.com.pl/katalog-produktow/produkt/5985,komplet-kuchenny-junona-line-240.htmlKarcia lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Makumba wrote:Ena pani torbalska
Dziewczyny ile kosztuje histeroskopia i czy robią ja w Artemidzie? Pytam o prywatę.
W Białymstoku wg cennika 850. Tu tak samo? Może wiecie?
Mi ostatnio dr d mowil ze 850 ale to chyba chodzilo o Białystok. A po co chcesz prywatnie skoro i tak dają skierowania do Białegostoku lub Olsztyna. Ale makumba chyba nie tobie bo ty w ciąży:)Makumba lubi tę wiadomość
-
Ona &&&&&&&&&&
Karcia niedrogo kupisz meble w salonach Bodzio, jest w Olsztynie niedaleko dworca.. on-line też możesz pooglądaćMakumba, Karcia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nadziejka88 wrote:Mi ostatnio dr d mowil ze 850 ale to chyba chodzilo o Białystok. A po co chcesz prywatnie skoro i tak dają skierowania do Białegostoku lub Olsztyna. Ale makumba chyba nie tobie bo ty w ciąży:)
Dziękuję za info. Nie, nie mi, koleżance. -
leo wrote:Meldujemy że jesteśmy już razem:-)
Jerzyk zaszczycił nas swoją osobą 2.02 o godzinie 00:20, chłop jak się patrzy: 61cm, 4100 kg do tego siłami natury:) narozrabiał u mamuśki ale już mu to wybaczyłam.
Dzięki dziewczyny za myśli i ciepłe słowa.
Ciocie witaja Jerzyka na swiecieBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eni33 wrote:Gosia bylam u dr Z. A dzisiaj przyszla @ 3 dni przed czase. W tym cyklu juz wszystko sie zaczyna od 15 dnia eatrofem i juz umowilam sie na 20 lutego do drZ. A propo tego endometeium ja na monitoringach przed 1inv mialam tez male bo 6 6.5 i chyba 7. Wiekszego nie widzialam no chyba ze uroslo do punkcji ale nic mi nie mowili juz wtedy ile ma. Dodam jeszcze ze musze zbadac krzywa cukrowa. Podobno mam wziacs cytrynke zeby lepiej sie pilo☺
I co dr Z dal ci na endo? Sam acard czy cos jeszcze ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Karcia wrote:Leo super ze już masz synka przy sobie , duży chłopczyk z niego musial nieźle Cię kopac tymi dlugimi nóżkami. Asia08 towar z mrowki zamawialismy przez Internet. Powiedzcie mi gdzie moge dostac tanie meble kuchenne i jak myślicie czy nie strach zamowic z Internetu mebli
Karcia lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤