Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
[email protected] wrote:Ana a ja Ci przyszylam juz łatkę doświadczonej mamy.Jak masz pytania to wal śmiało.
Napis w stopce to sugeruje, że ma córkę w wieku 3 lat. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, martwi mnie jeszcze fakt kiedyś miałam robione przeciwciała ANA-hep 2 i niestety wynik był dodatni, ogólnie mam problemy immunologiczne typu tarczyca, alergia na gluten itp. czy na spokojnie poczekać do wizyty za 2 tyg. czy powinnam brać coś od razu z tego tytułu, pamiętam że mój poprzedni ginekolog mówił że zapewne jeśli się w końcu uda będę musiała brać jakieś leki. W poniedziałek jak pójdę na bete to zrobię je od razu ale teraz się niepokoję czy któraś z was miała dodatnie przeciwciała, teraz za późno ale jutro chyba jeszcze napiszę smsa do dr. chociaż mi niezręcznie przy niedzieli ale mam nadzieję, że zrozumie w mojej sytuacji... takiej niespodziewanej ...
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba wrote:Ja początkowo też.
Napis w stopce to sugeruje, że ma córkę w wieku 3 lat.malgos741 lubi tę wiadomość
-
TERA83 wrote:Dziewczyny, martwi mnie jeszcze fakt kiedyś miałam robione przeciwciała ANA-hep 2 i niestety wynik był dodatni, ogólnie mam problemy immunologiczne typu tarczyca, alergia na gluten itp. czy na spokojnie poczekać do wizyty za 2 tyg. czy powinnam brać coś od razu z tego tytułu, pamiętam że mój poprzedni ginekolog mówił że zapewne jeśli się w końcu uda będę musiała brać jakieś leki. W poniedziałek jak pójdę na bete to zrobię je od razu ale teraz się niepokoję czy któraś z was miała dodatnie przeciwciała, teraz za późno ale jutro chyba jeszcze napiszę smsa do dr. chociaż mi niezręcznie przy niedzieli ale mam nadzieję, że zrozumie w mojej sytuacji... takiej niespodziewanej ...
TERA83, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Też jestem tego samego zdania.. jutro pisz do doktorka..
TERA83 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nie wiem po prostu jak lekarze odnoszą się do tego testu ciążowego a czekania do badania usg czy wówczas dopiero gdy się potwierdzi robi się wszystko ale macie racje napiszę ... pozdrawiam miłej nocki
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
TERA83 wrote:nie wiem po prostu jak lekarze odnoszą się do tego testu ciążowego a czekania do badania usg czy wówczas dopiero gdy się potwierdzi robi się wszystko ale macie racje napiszę ... pozdrawiam miłej nocki
TERA83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:Cześć Cześć
Sonia K powodzenia.
Terra napisałaś do dr?
Sonia trzymam kciukiSoniaK lubi tę wiadomość
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Witam. Chciałabym dołączyć do waszego grona. Jestem pacjentką dr W od 2011. W 2012 podchodzilismy do ivf w invikcie i w 2013 urodziły się nasze 2 szczęścia. Potem 2krotnie podchodzilismy do crio i niestety się nie udało. Teraz się nie poddajemy i chcemy znów zawalczyć. Zastanawiamy się nad klinika w Olsztynie. Zasadniczym pytaniem dla nas to czy trzeba jeździć do Białegostoku czy juz wszystko robią na miejscu.Nie spoczniemy nim poczniemy...
Ivf 09.2012
Crio 10.2015 [*]
Crio 12.2016 [*] [*]
Plan jest - czekamy na start! -
Lillyanne wrote:Witam. Chciałabym dołączyć do waszego grona. Jestem pacjentką dr W od 2011. W 2012 podchodzilismy do ivf w invikcie i w 2013 urodziły się nasze 2 szczęścia. Potem 2krotnie podchodzilismy do crio i niestety się nie udało. Teraz się nie poddajemy i chcemy znów zawalczyć. Zastanawiamy się nad klinika w Olsztynie. Zasadniczym pytaniem dla nas to czy trzeba jeździć do Białegostoku czy juz wszystko robią na miejscu.
Witamy Cię w naszym gronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 10:35
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902