Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
J_agoda wrote:Bolało to? Mam traumę po hsg. Zastanawiam się też nad pierwszą wizytą - zapisałam się na 13.12 to będzie poniedziałek i będę mieć 11 dc. Czy to nie za późno?
Dobrze by było jakby robił to lekarz z doświadczeniem. Mnie 'bolało' u Ramela, natomiast u Domitrza i dr W nie poczułam dosłownie nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 17:52
-
My u Łukaszuka mamy szczęśliwą procedurę. Fakt ze zaprzyjaźnić sie z nim nie idzie ja wiedzy mu odjąć nie można. Wobec nas był super.
Jeśli chodzi o ból to podejrzewam ze iui nie różni się od transferu a on nie boli.
Trzymam kciuki za was.
Co do zarodkow to u nas 4AA i 8 AA były szczęśliwe. Potem było 4CD i 2x 3M. I tu się nie udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 17:51
Nie spoczniemy nim poczniemy...
Ivf 09.2012
Crio 10.2015 [*]
Crio 12.2016 [*] [*]
Plan jest - czekamy na start! -
Dziękuję dziewczyny za słowa pocieszenia, czuję pewne podrażnienie wewnątrz po tym hsg, stąd może jestem przewrażliwiona.
Makumba wrote:Jagoda dlaczego wrażenie okropne? Mnie do niego kierował lekarz, ale w rezultacie nie chciało nam się tam jeździć i postanowiliśmy leczyć się w Artemidzie.Marzenia się spełnia -
ona84 wrote:Jagoda spokojnie nic nie boli.Wrocilam.ze spacerku12 km przesxlismy i tak se gadalismy o tym wszystkim co dalej...
Już mnie tak zestresowałaś, że ja to chyba leżeć z nogami do góry będe hahaha.
Marzenia się spełnia -
Makumba wrote:Nie porównuj tego do Hsg. Nie denerwuj sie, może nie jest to przyjemne, ale tez nie boli a już na pewno ńie jak Hsg.
Dobrze by było jakby robił to lekarz z doświadczeniem. Mnie 'bolało' u Ramela, natomiast u Domitrza i dr W nie poczułam dosłownie nic.
Przy hsg nawet nie chodziło o ból podczas zabiegu, chociaż to też było jakieś okropieństwo, ale założenie tego ustrojstwa w szyjkę - nie wiem, co bolało bardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 19:07
Marzenia się spełnia -
Mojej koleżance z Białegostoku się udało przez iui. .ma pięknego dwu-letniego synka..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jagoda iui to praktycznie nic nie boli to Tak jak pobranie do cytologii. Mnie hsg trochę bolało ale następnego dnia to czułam taki bol że szok az chodzić nie mogłam
-
Cytologia to takie szczypanie, bo to dotyka szyjki macicy - tam gdzie się wkłuwa hsg i to mnie chyba boli - albo sobie wkręcam.
Nie będę się tym jednak zadręczać, będzie co będzie. Oby wyrosły ładne pęcherzyki po właściwej stronie.Marzenia się spełnia -
No wlasnie tym sie martw a nie tam czy boli.moje zmartwienie to bylo zeby owu byla po dobrej stronie.a jak sie okazlo ze sa pecherze w obu to sie modlilam tylko zeby prawy wystsrtowal,a tam2ruszyly z nerwami tez bo byl czas ze niby nie urosly no ale doczekalam sie iui. I nawet nie myslalam czy moze boli.
Ja bede1 na forum ktora zajdzie po iui a pozniej ty Jagoda -
No wlasnie tym sie martw a nie tam czy boli.moje zmartwienie to bylo zeby owu byla po dobrej stronie.a jak sie okazlo ze sa pecherze w obu to sie modlilam tylko zeby prawy wystsrtowal,a tam2ruszyly z nerwami tez bo byl czas ze niby nie urosly no ale doczekalam sie iui. I nawet nie myslalam czy moze boli.
Ja bede1 na forum ktora zajdzie po iui a pozniej ty Jagoda hihi -
Jagoda, ja od miesiaca mam chyba 36.
Zawsze mam problem z ustaleniem swojego wieku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 20:30
asiastokrota lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui