Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
J_agoda wrote:Podważył dość mocno kompetencje dr W, powiedział, że czeka mnie kolejna laparo, znalazł w brzuchu dziwne rzeczy, których dr W nie widział. Wróciłam do dr W, który mocno wkurzył się na "diagnozy" Łukaszuka a w kolejnym cyklu byłam w ciąży. Pomijając "empatię" podejście do sprawy miał dziwne.
-
dziewczyny jakie miałyście robione badania na początku ciąży, zdecydowałam się jutro iść do poprzedniego ginekologa który polecił mi dalej klinikę po receptę na duphaston i chcę przy okazji podpytać... brzuch a raczej nisko podbrzusze mnie dość mocno czasem kłuje i lepiej jak zapytam fachowca mimo, iż dr.D kazał zjawić się za 2 tyg. zawsze to bezpieczniej...
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Tera a robilas bete. Malewiki wiadomosc.
-
Ja w grudniu skaczylam 28
J_agoda lubi tę wiadomość
-
Żadne. Bierz nospe nawet 2 razy dziennie. Ja miałam aby tsh bo mam niedoczynność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 21:12
-
TERA83 wrote:dziewczyny jakie miałyście robione badania na początku ciąży, zdecydowałam się jutro iść do poprzedniego ginekologa który polecił mi dalej klinikę po receptę na duphaston i chcę przy okazji podpytać... brzuch a raczej nisko podbrzusze mnie dość mocno czasem kłuje i lepiej jak zapytam fachowca mimo, iż dr.D kazał zjawić się za 2 tyg. zawsze to bezpieczniej...
-
Wizytę miałam od razu po teście i po becie.
Eve to było 7 lat temu, wydaje mi się, że imię na K, ale mogę się mylić. Młody facet.
Wiekowo jesteśmy podobne -dziewczyny z całego serca Wam życzę doczekania się cudu. Wiem, widzę to, że przy jednym dziecku te starania zupełnie inaczej się odbiera niż gdy go nie było wcale. Życzę Wam tej miłości i szczęścia, naprawdę.Marzenia się spełnia -
Jagoda ja w styczniu skończyłam 35 lat jak na ostatniej wizycie powiedziałam to dla dr D to powiedział do mojego męża, że czas mnie już zostawić
i co on robi z taką starucha jeszcze jak ja
hi hi hi
J_agoda, Asia08, asia-m-b lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja to już nie mam siły do tego przeziębienia jednego dnia jestem zdrowa drugiego boli mnie gardło A trzeciego znowu ok I tak cały czas na zmianę
-
ana1122 wrote:Ja to już nie mam siły do tego przeziębienia jednego dnia jestem zdrowa drugiego boli mnie gardło A trzeciego znowu ok I tak cały czas na zmianę
Ja z gardlem tez tak mam, to chyba dlatego ze malo wychodze z domu a jak juz to tylko na chwile. Do tego mojego meza cos bierze i strasznie sie boje, ze go rozlozy i mnie zarazi. A w Nidzicy podobno szpital zamkneli bo epidemia grypy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ja z gardlem tez tak mam, to chyba dlatego ze malo wychodze z domu a jak juz to tylko na chwile. Do tego mojego meza cos bierze i strasznie sie boje, ze go rozlozy i mnie zarazi. A w Nidzicy podobno szpital zamkneli bo epidemia grypy.
-
Krzysztof Łukaszuk masakra, całe zło Invicty to ON. Nieuprzejmy, chamski, opryskliwy. Jego wiedzy nie neguję ale kontaktu z ludźmi to on nie powinien mieć.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Dziewczyny ja z gardłem mam to samo, od miesiąca smarkam, kaszle niby nic mi nie jest a jednak. Przez tydzień byłam na antybiotyku pomogło na 3 dni, objawy mam cały czas masakra jakaś.Asia
4 x iui
4 próby ivf
ana1122 wrote:To ja też tak mało wychodzę. Ale jaja szpital zamknięty to jakby coś się stało to Musisz jechać do innego miasta? ja boję się że zwykły bol gardła zmieni się W przeziębienie ostre z gorączka
Nie wiem dokladnie ale to chyba chodzi tylko o odwiedziny, ze jest zakaz."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui