Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Polopirynko dopiero przechodziłyśmy stymulacje i przeżywałyśmy transfer a ty już przekroczyłaś 20 tydzień
ale czadersko, połowa za tobą. Robisz już zakupy? Miejsce dla malucha gotowe?
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Polopirynko dopiero przechodziłyśmy stymulacje i przeżywałyśmy transfer a ty już przekroczyłaś 20 tydzień
ale czadersko, połowa za tobą. Robisz już zakupy? Miejsce dla malucha gotowe?
Nic nie mam, nic nie robięPokoik dla malucha zrobimy jak podrośnie. Na razie będzie mieszkał z nami w sypialni. Zakupów też na razie nie robię, bo bratowa i dwie koleżanki chcą nam pooddawać rzeczy po swoich chłopakach. Zobaczymy, co dostaniemy, a potem dokupi się co będzie trzeba.
malgos741 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualnyCześć
Leo - to miałaś przejścia podczas porodu. Fajnie, że już jesteście w domu i możecie się w końcu integrować na dobre.
Terra - super wynik bety. Jesteś kolejną osobą w przypadku której sprawdza się, że niczego nie można z góry zaplanować.leo lubi tę wiadomość
-
Jeden dzień kupiłam szynkę ze sklepu I jeszcze prosiłam pani O jakaś dobra bez konserwantów I co zgaga powróciła. Więc postanowie całą ciąże będę piec sobie samej:-) już jest W piekarniku:-)
Makumba lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Jeden dzień kupiłam szynkę ze sklepu I jeszcze prosiłam pani O jakaś dobra bez konserwantów I co zgaga powróciła. Więc postanowie całą ciąże będę piec sobie samej:-) już jest W piekarniku:-)Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Ja tez tak robie od 2 tygodni bo juz nie moge patrzec na te szynki w sklepie wszystkie podziurawione od strzykawek. I co bys nie kupila i tak wszystko tak samo smakuje. Ana sprobuj jeszcze szynke gotowana 3x po 8 min rewelacja zobacz sobie w necie
-
Makumba wrote:Ja piekę dluuugo w niskiej temperaturze.
Niestety to pieczone w domu tez się w końcu potrafi przejeść. -
ana1122 wrote:O dzięki popatrze bo Teraz piekę schab i szynkę na zmianę A coś nowego zawsze się przyda:-) jak macie jakieś fajne sposoby to piszcie:-)
A teraz wlasnie pieke lopatkeBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:Czekam już ponad 3 tygodnie na ten test pappa i jeszcze lekarz do mnie nie dzwonił. już bym chciała mieć go z głowy!
Ana, js robilam 17 grudnia a panie z Artemudy dzwonily do mnie 20 stycznia, ze wyniki przyszly. Czyli dokladnie miesiac to trwalo. Najgorsze jest to czekanie. Ja juz nie moge doczekac sie wizyty a to heszcze 1,5 tygodnia...ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ana, js robilam 17 grudnia a panie z Artemudy dzwonily do mnie 20 stycznia, ze wyniki przyszly. Czyli dokladnie miesiac to trwalo. Najgorsze jest to czekanie. Ja juz nie moge doczekac sie wizyty a to heszcze 1,5 tygodnia...
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Gdyby nie kasa, to bym co 2 tyg.latala na wizyty chyba.
Moze zadzwonia po weekendzie.Na pewno wszystko jest ok.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
TERA83 wrote:Asia z Ostródy ok.45 km od Olsztyna a czemu pytasz
Tak tylko.To mamy podobna odleglosc. Mnie strasznie meczylo to, ze musialam zwalniac sid z pracy zeby zdazyc na wizyte, pozniej tylko maz sie zwalnial jak jyz bylam na l4 a teraz mamy luz, bo do dr P jezdzimy poznym popoludniem.
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny jestem zrozpaczona. Normalnie nie chce mi sie jutro jechać na wizytę. Śluz kremowy nic nie wskazuje że owulacja będzie
. Czy zawsze musi być pod górkę? Tyle czekania ... Już mnie to psychicznie wykańcza ;(
-
Emilka spokojnie jutro sie wszystkiego dowiesz.Organizm daje czasem mylne znaki może być jeszcze dobrze
malgos741, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc