Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Cześć
Sonia K zdrowia życzę.
Gosia 321 jak mąż?
Ona 84 teraz to te badanie prl nie jest Ci potrzebne - dziś zobaczysz zadowalający wynik pgr, a za tydzień bety.
Dobrze znosi bol przy leczeniu jesli mozna tak powiedziec najgorsza jest zmiana opatrunkow niestetyna szczescie jest co 2 dzien i wszystko robione przez lekarza. Tylko jutro czeka nas zmiana w domu i juz sie boje tego wrzasku
przy lekarzu i pielegniarce sie powtrzymuje
Oparzenie goi sie w miare dpbrze oprocz 2 miejsc z martwica ale na szczescie zmniejsza sie. Zobaczymy jak bedzie w poniedzialek czy beda musieli cos wycinac czy jednak wszystko zacznie sie regenerowac.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
e_mil_ka wrote:Ena byłam u dr M. Trochę mnie pocieszyłaś. Dr M mówi że jest szansa że urośnie. Jeśli nie to kończymy ten cykl.
trzymam mocno kciuki
e_mil_ka lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualnyGosia321 wrote:Emek leniuchuje w domu na zwolnieniu
Dobrze znosi bol przy leczeniu jesli mozna tak powiedziec najgorsza jest zmiana opatrunkow niestetyna szczescie jest co 2 dzien i wszystko robione przez lekarza. Tylko jutro czeka nas zmiana w domu i juz sie boje tego wrzasku
przy lekarzu i pielegniarce sie powtrzymuje
Oparzenie goi sie w miare dpbrze oprocz 2 miejsc z martwica ale na szczescie zmniejsza sie. Zobaczymy jak bedzie w poniedzialek czy beda musieli cos wycinac czy jednak wszystko zacznie sie regenerowac.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosiu biedny ten twój Emek, czytając opis wszystko mnie boli, oby wszystko dobrze, szybko i jak najmniej boleśnie się zakończyło.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosiu jak ja wam współczuję. Wspieraj meza-napewno bardzo Cię teraz potrzeboje.Oby tylko dobrze się skończyło.
Ena ja wyników a Art nie robie-podjadę do miejskiego. (Jutro z rana się zbieram,zobaczymy jak wyjda)Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
ona84 wrote:o17 ide na wizyte to bede wiedziala ile peklo
Pierwszą wizytę mam w poniedziałek, 11 dc, zabieg pewnie ok środy tak myślę, czyli 13 dc, a kiedy potem sprawdzająca?Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:Po IUI też się jeszcze chodzi na wizytę? Kiedy pracować, jak tylko u lekarza się jest
Pierwszą wizytę mam w poniedziałek, 11 dc, zabieg pewnie ok środy tak myślę, czyli 13 dc, a kiedy potem sprawdzająca? -
ana1122 wrote:Za tydzień od iui. Sprawdzasz progestero i czy pecherzyk pękł. mi np doktor d powiedział żebym nie przychodzila bo bez sensu Ale pomyślałam sobie że place tyle to wykorzystam każda opcje dostępne
Trochę mnie rozbierało, ale wzięłam teraflu wczoraj i dzisiaj i jest lepiej. I teraz myślę, czy mogłam coś brać w ogóle? Ale chyba nie ma żadnych przeciwwskazań?Marzenia się spełnia -
J_agoda wrote:No tak, masz rację. Za taką kasę warto sprawdzić.
Trochę mnie rozbierało, ale wzięłam teraflu wczoraj i dzisiaj i jest lepiej. I teraz myślę, czy mogłam coś brać w ogóle? Ale chyba nie ma żadnych przeciwwskazań? -
Makumba wrote:Słomka ćwiczysz coś?
Ja od dzis zaczęłam. Trochę mnie to wykończyło po takiej przerwie
https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7PsMakumba lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Witam kochane,buziole od nas na przywitanie
Chyba ten wpis muszę podzielić na części:
I
Hmm odcczego by tu zacząć? 1.01 miałam wwizyte u gina, wystawił mi skierowanie do szpitala, powiedzial zeby sie zgłosić 2.02 gdyby nic nie ruszylo samo. Wiec ja 1ego po poludniu (17.30) stwierdzam ze ide do sklepu w ramach spaceru po przekąski((bo pewnie dlugo mi zejdzie w szpitalu zanim mnie przyjmą-o ile wogole mnie przyjma tego 2. Ja gotowa do wyjscia zakladam buty a tu chlup:) i sie zaczęłowiecie,moj małż mnie zaskoczył, był taki opanowany ze nawet mnie uspokajał a ja panika:) pojechaliśmy do wojewódzkiego(gin poradził jednak zeby sobie odpuscic malarkiewiicza i od razu do wojewódzkiego) tam od razu na oddział-na porodówkę. Zaczęły sie skurcze... mąż dzielnie przy moim boku, choc zarzekał się ze bedzie na korytarzu:) wszystko szło pięknie do czasu (22) nasz kolosik przyklinował się barkami i tak się kokosił że narobił mi tam bałaganu
Trochę z innej bajki: bardzo mi należało żeby młody urodził sie w lutym-ot taka moja zachcianka. A on nawet poczekał i wyszedł 2.02 o 00:22 i tym samym zrobiliśmy prezent imieninowy mojej ukochane babci a jego prababci
Co do bałaganu "na dole" juz tego nie pamiętam... bo usłyszałam ostry płacz Jerzyka i sama się poryczłam, kochane wszystkim ktore na to czekają z całego serduszka tego życzę, tego najszczęśliwszego i najbardziej radosnego płaczu na ziemie_mil_ka, Gosia321, Ali.G, asiastokrota, nadziejka88, Asia08, eni33, ana1122, Izaura, Makumba, TERA83, Fionka, Karcia, malgos741, Ena, SoniaK lubią tę wiadomość
-
Część II
Jesteśmy juz razem
Młody przystawiony do piersi-ssie-cudne uczucie:).
Wiecie gdyby nie "obsługa" naszego porodu, to tez inaczej bym go pamietała. Pani położona prowadząca byla rewelacyjna, i druga ktora pomagała tez świetne. Bylismy z mężem w szoku ze ktos może tak bez " niczego" sam z siebie z pasją i ogromnym zaangażowaniem pomóc przezyc najpiekniejsze chwile. To dzieki pani Asi i p. Eli-uwierzcie ze gdyby co to te kobitki przychodzily ws odwiedziny i sprawdzic choc na chwilkę co tam u nas. robia wszystko z mysla o pacjentce.jak tak lezalam to co
Musze tez powiedziec ze ogolnie opieka lekarska i pielęgniarska jak dla mnie cud malina.
A czemu wyszlismy dopiero we wtorek? A to najpierw ze wzgledu na mnie, chcieli poobserwować czy dobrzesie goję a potem malemuu spadly plytki krwi i musieliśmy poczekac az wzrosną.
I tak wwe wtorek po poludniu bylismy juz w domku:)e_mil_ka, Ali.G, Gosia321, asiastokrota, nadziejka88, Asia08, ana1122, eni33, Izaura, Makumba, Fionka, Karcia, malgos741, SoniaK lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Gosia od czego tak on sobie poparzyl te nogi?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Gosia uściskaj męża od forumowych koleżanek.
Życzenia szybkiego powrotu do zdrowia.dziekuje w jego imieniu buziaki dla was
eni33, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤