Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja właśnie zjadłam sałatke z ogorkow w zalewie octowej i teraz poprawiam kiślem:-)
Asia08, Ena, Makumba, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Prolaktyna musi być badana z samego rana?
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Ana Ty mialas za wysoka prolaktyne,miałaś jakieś objawy ze coś jest na rzeczy?
A ja się czuje tak jakbym miała anemie-słabo i częste omdlenia.Musze się pilnować nawet w sklepie gdy jestem.Robi mi się duszno i gorąco.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Ena, wariatko
glukoza Ci smakowała??? LoL!
Eve - 6 tygodni po porodzie jest wskazana wizyta u gina. A chcesz potem też chodzić do dr W?
Eni33 - A ile u nich kosztuje badanie czystości pochwy?
Laura 82 - ja już kiedyś trafiłam na "mamę ginekolog". Ona jest chyba teraz w ciąży tak?
Storczyki - już Cię uspokoiła Emilka. Dobrze wiedzieć, że skutki uboczne leków wychodzą po trzech miesiącach. -
Malawiki a poziom żelaza masz ok? Bo ja się tak słabo czułam i miałam omdlenia jak wlasnie żelaza miałam mocno niskie.
Ena no właśnie sie zastanawiam, ze względu na koszty oczywiście. Muszę się jeszcze rozeznać jakich ginekologów proponuje Medicover w Olsztynie, to w sumie moze na sama kontrole poporodowa pojde do "zwykłego" lekarza.
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:A jak się ma cukrzycę W ciąży to co Trzeba robić?
Życie z niechcianą koleżanką cukrzycą jest pełne atrakcji - ciągłe zabawy w detektywa i tropienie cukrów w produktach, patrzenie z wywieszonym językiem na bijące po oczach swym blaskiem słodycze, codzienne upuszczanie sobie krwi, wędrówki do poradni...
Malawiki - ja miała dwa razy badanie z obciążeniem glukozą - 75. To chyba nie jest normą, że dzieci "słodkich matek" są większe. U Małej było nawet podejrzenie hipotrofii, ale diagnoza nie potwierdziła się i ważyła 3100. A ile ważył i mierzył Twój synek? -
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Pęcherzyk 12 mm endometrium 6mm. W sobotę wizyta kolejna. Pani dr daje szanse temu pecherzykowi. Jesli do soboty nic nie ruszy. Dostane leki na wywołanie miesiączki i od następnego cyklu stymulacja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 22:12
-
nick nieaktualnyKacha5000 wrote:Nadziejka, wizyta prywatna u dr W jest droższa niż jak idziesz w Artemidzie. Ja czekałam na wizytę do dr W 3 miesiące. Na pierwszej wizycie od razu powiedział, że zaprasza na wizyty do Artemidy. Przyjmuje we wt i pt. I czas oczekiwania na wizytę krótszy, niż do niego prywatnie.
W Art jest tylko w piątki. Kiedyś przyjmował i we wtorki, chyba że teraz znowu coś się zmieniło.
Makumba - nie wiem jak to z tym AMH jest w ciąży.Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeve87 wrote:
Ena no właśnie sie zastanawiam, ze względu na koszty oczywiście.
Właśnie o te złotówki chodzi... A jak już dzidziol będzie na świecie to jakiś super fachowiec od "podwozia" nie jest potrzebny
Nadziejka 88 - ja też bym czekała do kwietnia na ten zabieg - u swojego człowieka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 22:15
-
Nie wiem ile za czystosc bo robilam cala wirusologie i zaplacilam 495 zl
-
Ena z tym tyciem to fakt. Bo odkąd unikam cukrów schudlam już ok 1 kg przez niecałe 2 tygodnie mimo że dużo jem.
Ena lubi tę wiadomość
-
Ena mój syn pomimo tej mojej cukrzycy nie był duzy:57 cm 3810 waga-ale ja bardzo szybko byłam na insulinie.Cukrzyca nie kontrolowana w ciąży potrafi wyrządzić wiele szkód.
Eve jeszcze nie badała poziomu żelaza-coś czuje ze będzie kiepski.W piątek jadę na kompleks badan-zrobię wszystko.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Jeju ale naprodukowałyście.. was nadrobić
i teraz nie wiem do czego się odnieść..
SoniaK, asiastokrota lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba wrote:Ana czego się boisz?
W ogóle cukru nie jesz? Zero?
Zero cukru to się nie da bo w każdym produkcie jest cukier. Kupuje produkty które maja mało cukru I zamiast zajadać słodycze tonami jem wafle ryżowe. Zamiast jogurtów z owocami jogurty naturalne. Nie jem owoców co mają dużo cukru np banany. Chleb tylko razowy. Nie slodze kawy i herbaty. Ale też nie chce zwariować I dziś np miałam ochotę na kisiel i go zjadłam mimo że ma dużo cukru:-) -
nick nieaktualnyeni33 wrote:Nie wiem ile za czystosc bo robilam cala wirusologie i zaplacilam 495 zl
Ojoj - miliony monet u nich dziś zostawiłaś...
Ana - mnie jeszcze zostały zdrowe nawyki we krwi po tej cukrzycy - pochłaniam warzywa.
Malawiki - Wiem wiem, że cukrzyca to wredota. Jak dla mnie 3810 to już klasa dużych dzieci. Zrobisz badania i będzie jasność. Do laboratorium w Art się wybierasz?
Emilka jest szansa na owulację, a wynik 52 (estradiol) to nie jest tragedia. Dr Z mówił się E2 podwaja się co drugi dzień.e_mil_ka lubi tę wiadomość