Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
leo wrote:Część II
Jesteśmy juz razem
Młody przystawiony do piersi-ssie-cudne uczucie:).
Wiecie gdyby nie "obsługa" naszego porodu, to tez inaczej bym go pamietała. Pani położona prowadząca byla rewelacyjna, i druga ktora pomagała tez świetne. Bylismy z mężem w szoku ze ktos może tak bez " niczego" sam z siebie z pasją i ogromnym zaangażowaniem pomóc przezyc najpiekniejsze chwile. To dzieki pani Asi i p. Eli-uwierzcie ze gdyby co to te kobitki przychodzily ws odwiedziny i sprawdzic choc na chwilkę co tam u nas. robia wszystko z mysla o pacjentce.jak tak lezalam to co
Musze tez powiedziec ze ogolnie opieka lekarska i pielęgniarska jak dla mnie cud malina.
A czemu wyszlismy dopiero we wtorek? A to najpierw ze wzgledu na mnie, chcieli poobserwować czy dobrzesie goję a potem malemuu spadly plytki krwi i musieliśmy poczekac az wzrosną.
I tak wwe wtorek po poludniu bylismy juz w domku:)dobrze ze wszystko dobrze sie slonczylo bo z tego zablokowania barkami mogl wyjsc niezly ambaras jesli chodzi o malego Jerzyka. Musi byc to naprawde cudowne uczucie ktore w niedlugim czasie kazda z nas tutaj starajacych sie przezyje na wlasnej skorze
Brawa dla malza z dzielne towarzystwo i opanowanie
Caluski dla Jerzyka :*Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No i zrobiłam tą betę 9go wyszła 13600 wczoraj niby weszłam w 6 tc więc chyba ok choć może to jeszcze 5ty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 09:02
eni33, polopiryna, ana1122, Asia08, asiastokrota, Makumba, Fionka, nadziejka88, malgos741, Gosia321, e_mil_ka lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Tera piekny wynik. Gratuluje. Moze mi sie tez zdazy ten cud bo tez od 16 bede brala estrofem i drugie podejscie do inf.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 08:40
TERA83, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Słomka ćwiczysz coś?
Ja od dzis zaczęłam. Trochę mnie to wykończyło po takiej przerwie
Chyba raczej nie nazwałabym tego ćwiczeniami. Czasami jak mnie najdą chęci to się poruszam, ale to takie nie regularne
Miałam chodzić na basen, bo w aquasferze ciężarówki maja wejściówki bezpłatne. Ale bakteria w moczu mi się pojawiła i troche się boję, żeby gorzej nie było. -
TERA83 super wynik, GRATULACJE. Teraz czekamy na super wieści z usg i dalsze dobre wiadomości przez całą ciąże. Kciuki nadal zaciśnięte.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
słomka :) wrote:Chyba raczej nie nazwałabym tego ćwiczeniami. Czasami jak mnie najdą chęci to się poruszam, ale to takie nie regularne
Miałam chodzić na basen, bo w aquasferze ciężarówki maja wejściówki bezpłatne. Ale bakteria w moczu mi się pojawiła i troche się boję, żeby gorzej nie było. -
ana1122 wrote:Tera kiedy masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 19:31
malgos741 lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Leo super, że już w domu. Jeszcze trochę i rozpoczniecie spacerki. A co ile mały budzi się na karmienie? Koleżanka moja, która też urodziła dużego synka poleca poduszkę po porodową - w jej przypadku to się sprawdziło, bo trochę była cerowana.
Gosia321 ojej jak czytam to, aż ciarki przechodzą. Współczuje Emkowi i życzę szybkiej regeneracji i oby bez przeszczepu.
TERA83 gratuluje, ale super cud niespodzianka.Gosia321 lubi tę wiadomość