X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera ja nie pomoge.

Ona, co Ty za przygode mialas?

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera niestety też nie pomogę :(

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Dziewczyny od którego tygodnia badaja ktg przed wizyta U lekarza?
    Ja ogólnie jak chodzę do dr W to nie miałam w ogóle jako takiego ktg do tej pory. Jedynie co to jak wtedy wieczorem z plamienio-krawieniem wylądawałam w szpitalu to miałam robione raz. O ile dobrze pamiętam to dr powiedział,że od 24tc muszą już zrobić ktg przed wypuszczeniem do domu.

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka super. Wiedziałam. To od teraz już bądź tylko dobrej myśli i wszystko się uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 13:30

e_mil_ka lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ja właśnie nie wiem jak to z tym ktg. Ja do 32 tc nie miałam w prywatnym gabinecie u dr W.

Terra ja nie pomogę, bo nie miałam nigdy styczności z AZS.

• Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera podobno tłuszcz gęsi + wywar z nagietka w postaci maści pomaga. Nie próbowałam. Biedne dziewczę.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve, co u Ciebie? Jak sie czujesz?

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Eve, co u Ciebie? Jak sie czujesz?
    Dostaję fioła od tego leżenia.Powiem Wam,że ciężko jest tak się nawet po chacie nie pokręcić ;) Dzisiaj takie piękne słoneczko od rana to się chociaż z mężem przeszłam po zakupy do sklepu niedaleko.Trochę tlenu złapałam :) I walczę dalej,żeby leżeć jak najwięcej. Skurczy żadnych nie odczuwam,brzuch się czasem lekko napnie jak już wstanę,a tak to ok wszystko.Dzisiaj mam zamiar na wszelki wypadek torby już spakować :)

Makumba, TERA83, asiastokrota lubią tę wiadomość

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Tera ja nie pomoge.

Ona, co Ty za przygode mialas?
    Wracalam w piatek z artemidy z sasiadka mam15 min przez ten las chodzilam czasami2razy dziennie i tylko balam sie dzikow.wracalysmy po17 juz ciemno pytam sie boisz sie sasisdki ta ze nie snieg jasno itp.wchodzimy w sciezke i w2 idzie szybko facete i mowie o same nie idziemy idzie pan zaraz nas wyminie.ze sniegu napadalo musialysmy isc gesiego i mowie ty czasem sie odwrocaj czy jestem hihi.i sama sie oderocil a ten facet za nami i mowie on chyba konia se wali.idziemy dalej mowie do niej poczekaj cos zrobie zadz.do eny mowiac glosno my juz idziemy a ty jestes na koncu scieszki.sasiadka chciala zebysmy sie zatrzymaly- stanelysmy on za nami wali se i mowi do niego przejdzie pan a on ze nue.ruszelysmy dalej i mowie chodz na ulice zobaczymy czy pojdzie za nam.juz jak wlazlam to krzyknela i co Kur... Pojdziesz teraz za nami a on sie odwrocil i spowrotem na petle a my na sciezke.Niby moze by nic nie zrobil ale nie wiadomo co mysli i czy zaatakuje.

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malawiki - jak badania?

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, o Boze! Dobrze, ze sama nie bylas bo faktycznie takom to nie wiara.

Eve, ja chodzic moge a dostaje pierdolca w domu. :D

mhsvqps6knsjrcis.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Ona, o Boze! Dobrze, ze sama nie bylas bo faktycznie takom to nie wiara.

Eve, ja chodzic moge a dostaje pierdolca w domu. :D
    Haha tak źle i tak niedobrze! :P

Ona co za historia....

Asia08 lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Malawiki - jak badania?
    Podbijam pytanie. Malawiki napisz coś.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Wracalam w piatek z artemidy z sasiadka mam15 min przez ten las chodzilam czasami2razy dziennie i tylko balam sie dzikow.wracalysmy po17 juz ciemno pytam sie boisz sie sasisdki ta ze nie snieg jasno itp.wchodzimy w sciezke i w2 idzie szybko facete i mowie o same nie idziemy idzie pan zaraz nas wyminie.ze sniegu napadalo musialysmy isc gesiego i mowie ty czasem sie odwrocaj czy jestem hihi.i sama sie oderocil a ten facet za nami i mowie on chyba konia se wali.idziemy dalej mowie do niej poczekaj cos zrobie zadz.do eny mowiac glosno my juz idziemy a ty jestes na koncu scieszki.sasiadka chciala zebysmy sie zatrzymaly- stanelysmy on za nami wali se i mowi do niego przejdzie pan a on ze nue.ruszelysmy dalej i mowie chodz na ulice zobaczymy czy pojdzie za nam.juz jak wlazlam to krzyknela i co Kur... Pojdziesz teraz za nami a on sie odwrocil i spowrotem na petle a my na sciezke.Niby moze by nic nie zrobil ale nie wiadomo co mysli i czy zaatakuje.
    ojej to już teraz do lasu chodzić nie będę...
    codziennie spaceruje w lesie, kilka razy jak było mniej śniegu to na pętle przy artemidzie poszłam na spacer. Pamiętasz cokolwiek: młody, stary, jakiś charakterystyczny strój?A mamusiek tam dużo chodzi, chyba tylko w koło bloku będę spacerować.
    Współczuje przeżyć.

• eve87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 ja bym sobie najchętniej teraz na jakiś spacer pojechała nad jezioro czy coś... No,ale dobra wszystko dla tego malucha w środku :) niech sobie tam posiedzi jeszcze trochę, moze namyśli sie do obrotu ;) dzisiaj jej Mozarta puszczałam do brzucha :D

Ona o matko, chyba muszę koleżankę ostrzec,ktora mieszka tam niedaleko w blokach zaraz jak się las zaczyna. Niby jak wychodzi na spacery tam to z psem,ale mimo wszystko amstaf to to nie jest.

Makumba lubi tę wiadomość

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka wrote:
    ojej to już teraz do lasu chodzić nie będę...
    codziennie spaceruje w lesie, kilka razy jak było mniej śniegu to na pętle przy artemidzie poszłam na spacer. Pamiętasz cokolwiek: młody, stary, jakiś charakterystyczny strój?A mamusiek tam dużo chodzi, chyba tylko w koło bloku będę spacerować.
    Współczuje przeżyć.
    Spokojnie ja tam mieszkam od2lat biegalam tam do artemidy tym laskiem sama chodze i pierwszy raz mindir tp zdarzylo,ale i tez facet szedl przdemna i dziewvzyna szla obejrzal sie za nia to sie wystraszyla.wlasnie teraz ide na spacer z sasiadka w strone artemidy.Bardziej balam sie dzikow ze wyskoczy a nie czubek jakis z ptakiem na wierzchu

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ale wydarzenie. Masakra jakaś ty nos ze soba gaz dla bezpieczeństwa:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona tak czy inaczej będę bardziej czujna. Spokojnego spaceru bez przygód dzikowo-zboczeńcowych życzę.

• TERA83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, bo kupiłam już 26.01.2017 do ivf GONAL i Menopur i jak wiecie mam nadzieję, że jednak się nie przyda.
    Pisałam do apteki pod gryfem ale niestety nie mogę zwrócić. Fakt mam 2 opakowania jednego i drugiego z czego po jednym z każdego jest otwarte - chciałam przeczytać instrukcję ale leki nienaruszone, trzymam je w lodówce, nie miałam refundacji więc 1 opakowanie Menopur kosztowała 416,50 a Gonal 571,33. Na razie się wstrzymuję ale myślicie że jest szansa to sprzedać łącznie zapłaciłam za 4 opakowania 1975,66. Fajnie byłoby odzyskać pieniądze nawet trochę mniej gdyż dali mi je rodzice, wiadomo nie uda się cud się zdarzył i tak wszyscy się cieszymy ale wart spróbować. Więc w razie co mam na sprzedaż. Zapytam jeszcze w czwartek w Artemidzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:37

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera będę pamiętała, że masz takie leki do sprzedania. A Menopur to ampułki po 75 jm?

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ