Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dziewczyny od którego tygodnia badaja ktg przed wizyta U lekarza?
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Eve, co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Dzisiaj takie piękne słoneczko od rana to się chociaż z mężem przeszłam po zakupy do sklepu niedaleko.Trochę tlenu złapałam
I walczę dalej,żeby leżeć jak najwięcej. Skurczy żadnych nie odczuwam,brzuch się czasem lekko napnie jak już wstanę,a tak to ok wszystko.Dzisiaj mam zamiar na wszelki wypadek torby już spakować
Makumba, TERA83, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Tera ja nie pomoge.
Ona, co Ty za przygode mialas? -
nick nieaktualny
-
Ona, o Boze! Dobrze, ze sama nie bylas bo faktycznie takom to nie wiara.
Eve, ja chodzic moge a dostaje pierdolca w domu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ona84 wrote:Wracalam w piatek z artemidy z sasiadka mam15 min przez ten las chodzilam czasami2razy dziennie i tylko balam sie dzikow.wracalysmy po17 juz ciemno pytam sie boisz sie sasisdki ta ze nie snieg jasno itp.wchodzimy w sciezke i w2 idzie szybko facete i mowie o same nie idziemy idzie pan zaraz nas wyminie.ze sniegu napadalo musialysmy isc gesiego i mowie ty czasem sie odwrocaj czy jestem hihi.i sama sie oderocil a ten facet za nami i mowie on chyba konia se wali.idziemy dalej mowie do niej poczekaj cos zrobie zadz.do eny mowiac glosno my juz idziemy a ty jestes na koncu scieszki.sasiadka chciala zebysmy sie zatrzymaly- stanelysmy on za nami wali se i mowi do niego przejdzie pan a on ze nue.ruszelysmy dalej i mowie chodz na ulice zobaczymy czy pojdzie za nam.juz jak wlazlam to krzyknela i co Kur... Pojdziesz teraz za nami a on sie odwrocil i spowrotem na petle a my na sciezke.Niby moze by nic nie zrobil ale nie wiadomo co mysli i czy zaatakuje.
codziennie spaceruje w lesie, kilka razy jak było mniej śniegu to na pętle przy artemidzie poszłam na spacer. Pamiętasz cokolwiek: młody, stary, jakiś charakterystyczny strój?A mamusiek tam dużo chodzi, chyba tylko w koło bloku będę spacerować.
Współczuje przeżyć. -
Asia08 ja bym sobie najchętniej teraz na jakiś spacer pojechała nad jezioro czy coś... No,ale dobra wszystko dla tego malucha w środku
niech sobie tam posiedzi jeszcze trochę, moze namyśli sie do obrotu
dzisiaj jej Mozarta puszczałam do brzucha
Ona o matko, chyba muszę koleżankę ostrzec,ktora mieszka tam niedaleko w blokach zaraz jak się las zaczyna. Niby jak wychodzi na spacery tam to z psem,ale mimo wszystko amstaf to to nie jest.Makumba lubi tę wiadomość
-
Fionka wrote:ojej to już teraz do lasu chodzić nie będę...
codziennie spaceruje w lesie, kilka razy jak było mniej śniegu to na pętle przy artemidzie poszłam na spacer. Pamiętasz cokolwiek: młody, stary, jakiś charakterystyczny strój?A mamusiek tam dużo chodzi, chyba tylko w koło bloku będę spacerować.
Współczuje przeżyć. -
Dziewczyny mam pytanie, bo kupiłam już 26.01.2017 do ivf GONAL i Menopur i jak wiecie mam nadzieję, że jednak się nie przyda.
Pisałam do apteki pod gryfem ale niestety nie mogę zwrócić. Fakt mam 2 opakowania jednego i drugiego z czego po jednym z każdego jest otwarte - chciałam przeczytać instrukcję ale leki nienaruszone, trzymam je w lodówce, nie miałam refundacji więc 1 opakowanie Menopur kosztowała 416,50 a Gonal 571,33. Na razie się wstrzymuję ale myślicie że jest szansa to sprzedać łącznie zapłaciłam za 4 opakowania 1975,66. Fajnie byłoby odzyskać pieniądze nawet trochę mniej gdyż dali mi je rodzice, wiadomo nie uda się cud się zdarzył i tak wszyscy się cieszymy ale wart spróbować. Więc w razie co mam na sprzedaż. Zapytam jeszcze w czwartek w Artemidzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:37
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny