Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera ja nie pomoge.

Ona, co Ty za przygode mialas?

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
    06.04.2016 I iui :( 14.05.2016 II iui :( 21.06.2016 III iui :(
  • e_mil_ka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera niestety też nie pomogę :(

Emilka
    preg.png
    04.03.21 - Igunia na świecie
    21.04.23 - beta 411
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Dziewczyny od którego tygodnia badaja ktg przed wizyta U lekarza?
    Ja ogólnie jak chodzę do dr W to nie miałam w ogóle jako takiego ktg do tej pory. Jedynie co to jak wtedy wieczorem z plamienio-krawieniem wylądawałam w szpitalu to miałam robione raz. O ile dobrze pamiętam to dr powiedział,że od 24tc muszą już zrobić ktg przed wypuszczeniem do domu.

08/07 transfer, 1sze podejście do IVF
    19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka super. Wiedziałam. To od teraz już bądź tylko dobrej myśli i wszystko się uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 13:30

e_mil_ka lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ja właśnie nie wiem jak to z tym ktg. Ja do 32 tc nie miałam w prywatnym gabinecie u dr W.

Terra ja nie pomogę, bo nie miałam nigdy styczności z AZS.

• Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera podobno tłuszcz gęsi + wywar z nagietka w postaci maści pomaga. Nie próbowałam. Biedne dziewczę.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Asia08 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve, co u Ciebie? Jak sie czujesz?

"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
    mhsvqps6knsjrcis.png
  • eve87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Eve, co u Ciebie? Jak sie czujesz?
    Dostaję fioła od tego leżenia.Powiem Wam,że ciężko jest tak się nawet po chacie nie pokręcić ;) Dzisiaj takie piękne słoneczko od rana to się chociaż z mężem przeszłam po zakupy do sklepu niedaleko.Trochę tlenu złapałam :) I walczę dalej,żeby leżeć jak najwięcej. Skurczy żadnych nie odczuwam,brzuch się czasem lekko napnie jak już wstanę,a tak to ok wszystko.Dzisiaj mam zamiar na wszelki wypadek torby już spakować :)

Makumba, TERA83, asiastokrota lubią tę wiadomość

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Tera ja nie pomoge.

Ona, co Ty za przygode mialas?
    Wracalam w piatek z artemidy z sasiadka mam15 min przez ten las chodzilam czasami2razy dziennie i tylko balam sie dzikow.wracalysmy po17 juz ciemno pytam sie boisz sie sasisdki ta ze nie snieg jasno itp.wchodzimy w sciezke i w2 idzie szybko facete i mowie o same nie idziemy idzie pan zaraz nas wyminie.ze sniegu napadalo musialysmy isc gesiego i mowie ty czasem sie odwrocaj czy jestem hihi.i sama sie oderocil a ten facet za nami i mowie on chyba konia se wali.idziemy dalej mowie do niej poczekaj cos zrobie zadz.do eny mowiac glosno my juz idziemy a ty jestes na koncu scieszki.sasiadka chciala zebysmy sie zatrzymaly- stanelysmy on za nami wali se i mowi do niego przejdzie pan a on ze nue.ruszelysmy dalej i mowie chodz na ulice zobaczymy czy pojdzie za nam.juz jak wlazlam to krzyknela i co Kur... Pojdziesz teraz za nami a on sie odwrocil i spowrotem na petle a my na sciezke.Niby moze by nic nie zrobil ale nie wiadomo co mysli i czy zaatakuje.

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malawiki - jak badania?

• Asia08 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, o Boze! Dobrze, ze sama nie bylas bo faktycznie takom to nie wiara.

Eve, ja chodzic moge a dostaje pierdolca w domu. :D

mhsvqps6knsjrcis.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 wrote:
    Ona, o Boze! Dobrze, ze sama nie bylas bo faktycznie takom to nie wiara.

Eve, ja chodzic moge a dostaje pierdolca w domu. :D
    Haha tak źle i tak niedobrze! :P

Ona co za historia....

Asia08 lubi tę wiadomość

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Makumba Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ena wrote:
    Malawiki - jak badania?
    Podbijam pytanie. Malawiki napisz coś.

f2w3pc0znxygxlh3.png
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Wracalam w piatek z artemidy z sasiadka mam15 min przez ten las chodzilam czasami2razy dziennie i tylko balam sie dzikow.wracalysmy po17 juz ciemno pytam sie boisz sie sasisdki ta ze nie snieg jasno itp.wchodzimy w sciezke i w2 idzie szybko facete i mowie o same nie idziemy idzie pan zaraz nas wyminie.ze sniegu napadalo musialysmy isc gesiego i mowie ty czasem sie odwrocaj czy jestem hihi.i sama sie oderocil a ten facet za nami i mowie on chyba konia se wali.idziemy dalej mowie do niej poczekaj cos zrobie zadz.do eny mowiac glosno my juz idziemy a ty jestes na koncu scieszki.sasiadka chciala zebysmy sie zatrzymaly- stanelysmy on za nami wali se i mowi do niego przejdzie pan a on ze nue.ruszelysmy dalej i mowie chodz na ulice zobaczymy czy pojdzie za nam.juz jak wlazlam to krzyknela i co Kur... Pojdziesz teraz za nami a on sie odwrocil i spowrotem na petle a my na sciezke.Niby moze by nic nie zrobil ale nie wiadomo co mysli i czy zaatakuje.
    ojej to już teraz do lasu chodzić nie będę...
    codziennie spaceruje w lesie, kilka razy jak było mniej śniegu to na pętle przy artemidzie poszłam na spacer. Pamiętasz cokolwiek: młody, stary, jakiś charakterystyczny strój?A mamusiek tam dużo chodzi, chyba tylko w koło bloku będę spacerować.
    Współczuje przeżyć.

• eve87 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia08 ja bym sobie najchętniej teraz na jakiś spacer pojechała nad jezioro czy coś... No,ale dobra wszystko dla tego malucha w środku :) niech sobie tam posiedzi jeszcze trochę, moze namyśli sie do obrotu ;) dzisiaj jej Mozarta puszczałam do brzucha :D

Ona o matko, chyba muszę koleżankę ostrzec,ktora mieszka tam niedaleko w blokach zaraz jak się las zaczyna. Niby jak wychodzi na spacery tam to z psem,ale mimo wszystko amstaf to to nie jest.

Makumba lubi tę wiadomość

19/07 11dpt, beta 421
    201703131772.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionka wrote:
    ojej to już teraz do lasu chodzić nie będę...
    codziennie spaceruje w lesie, kilka razy jak było mniej śniegu to na pętle przy artemidzie poszłam na spacer. Pamiętasz cokolwiek: młody, stary, jakiś charakterystyczny strój?A mamusiek tam dużo chodzi, chyba tylko w koło bloku będę spacerować.
    Współczuje przeżyć.
    Spokojnie ja tam mieszkam od2lat biegalam tam do artemidy tym laskiem sama chodze i pierwszy raz mindir tp zdarzylo,ale i tez facet szedl przdemna i dziewvzyna szla obejrzal sie za nia to sie wystraszyla.wlasnie teraz ide na spacer z sasiadka w strone artemidy.Bardziej balam sie dzikow ze wyskoczy a nie czubek jakis z ptakiem na wierzchu

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ale wydarzenie. Masakra jakaś ty nos ze soba gaz dla bezpieczeństwa:-)

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • Fionka Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona tak czy inaczej będę bardziej czujna. Spokojnego spaceru bez przygód dzikowo-zboczeńcowych życzę.

• TERA83 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, bo kupiłam już 26.01.2017 do ivf GONAL i Menopur i jak wiecie mam nadzieję, że jednak się nie przyda.
    Pisałam do apteki pod gryfem ale niestety nie mogę zwrócić. Fakt mam 2 opakowania jednego i drugiego z czego po jednym z każdego jest otwarte - chciałam przeczytać instrukcję ale leki nienaruszone, trzymam je w lodówce, nie miałam refundacji więc 1 opakowanie Menopur kosztowała 416,50 a Gonal 571,33. Na razie się wstrzymuję ale myślicie że jest szansa to sprzedać łącznie zapłaciłam za 4 opakowania 1975,66. Fajnie byłoby odzyskać pieniądze nawet trochę mniej gdyż dali mi je rodzice, wiadomo nie uda się cud się zdarzył i tak wszyscy się cieszymy ale wart spróbować. Więc w razie co mam na sprzedaż. Zapytam jeszcze w czwartek w Artemidzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:37

iv09mg7ytr87391w.png

4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
    9.02.2017 beta 13600
    13.02.2017 beta 25770
    14.02.2017 SERDUSZKO BIJE
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tera będę pamiętała, że masz takie leki do sprzedania. A Menopur to ampułki po 75 jm?

‹‹ 712 713 714 715 716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ